- 26 Şubat 2009
- 595
- 16
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.001
YA HATUNLAR BENIM MERAKIM HALA GIDERILMEDI BIZIM EŞLERIMIZ NEDEN BU KADAR ANLAYIŞLI VE SABIRLI DAVRANIYORLAR BIR ANLAM VEREMIYORUM TABI BIZIM ACIMIZDAN IYI BASKI GORMUYORUZkaydirigubbakcemile2 BIDE KAFAM ÇOK KARISTI ILK NE YAPARAK TEDAVIME BASLAMALIYIM NEFES EGZERSIZIMI YA NAPACAM BEN ŞAŞIRDIM KALDIMkafamçokkarıştı HELPPPPPPPPPP PLEASSSSSlaelaelaelaelae
biz şanslı kadınlarız canım eşlerimiz bizi mal gibi sex obzesi gibi vajina gibi görmüyorlar. eşlerine öncelikle insan oldukları için değer veriyorlar. Bende bu kadar anlayış fazla derdim kesin beni aldatıyor bi şekilde kendini tamin ediyor derdim. her şeyin sonunda kıskançlık krizine girer ben vajinismusum diye bana böyle yapırsun dersim ama aslında düşündüğümde hatalı olan ben çıkıyordum genelde biraz aşağılık psikolojisi ile yaklaşıyoruz eşlerimize ilk zamanlar ve onların bize tavırlarını kendimize çok görüyoruz.
düşünsene aynı durumda eşin olsa ne bileyim ereksiyon sorunu olsa yada başka birşey sen hemen sırt mı çevirirdin. iyi kötü bir cinselliğiniz muhakkak vardır en azından o var daha farklı davranırsam ondan da olurum diye korkuyorlar birde.
çok karışık ve uzun oldu galiba umarım sen ne demek istediğimi anlarsın:)