- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
blks tebrik ederim.umarım herşey istediğin şekilde ilerler..ve umarım en kısa zamanda benle birlikte diğer arkadaşlarda başarırılar.herhangi bir ilaç felan kullandınmı blks ?
ayrıca atala sanada teşekkür ederim paylaşımın için.bu psikoloji çok kötü..rahat olmaya çalışıorum ama inan hep aklımda.hiç çıkmıyor..ve gerçekten bunu başarmayı istiyorum.eşim bana çok destek oluyo.hiç takmıyo kafasına.o kadar anlayışlı davranıyoki o yüzden çok şanslı olduğumu düşünüyorum böle bi kocam olduğu için:)ve yine o yüzden daha çok istiyorum bunu bir an önce başarmayıı:)senin paylaşmak istediğin herşeyi biz seve seve okuruz burdan..
canım bak önce motive olucaksın.aslında erkekler içinde zor bir durum.nasıl davranıcaklarını bilemiyorlar.sen ne kadarlık evlisin ve neler yaptın bu problemi aşmak için.mesela kegel egzersizi yada parmak falan denedinmi.ama canım bak okudum ilaç kullanmışsın.burak o ilaçları hiç faydası olmaz.hele emlanın hiç hiç faydası olmaz.kasıntı içerden yani sen kendini uyuşuk olsanda zaten kasıyorsun.vede yine olmadı ilaca rağmen olmadı psikolojisi oluyor.ilaç kullanmana gerek yok.en baştan başla ve aşama aşama gidelim.ben burdayım sana hızlı şekilde cevaplar vericem.üzülme kısa zamanda Allah(c.c.)izniyle olucak.sağduyulu ol.Yaradana (c.c.) sığın ve güven.