• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vazgeçilmezim sende hep rahat yapamadın değilmi?ben daha 2 parmaktaydım tam tamamlamıştık egzersizleri öyle oldu şimdi 2 kere epey zorlandım düzelir diye umut ediyorum ama parmak egzersizlerini tamamlamadık diye öyle oldu diye düşünüyorum :1no2: moralim bozuk

Bazen tam oldu diorm ağrım olmadan
Bazende çok canım acıo :umursamaz:
Bide altta yapamıorumm akannehir Elif sendede oluomu bel ağrısı kaydirigubbakcemile

Bazen tam oldu diorm ağrım olmadan
Bazende çok canım acıo :umursamaz:
Bide altta yapamıorumm akannehir Elif sendede oluomu bel ağrısı kaydirigubbakcemile

bende bel agrısı olmuyo bende üste yapamıyorum dün akşam yine iyiydi eskisine nazaaran gelgit yapabildim sanırım bu iş böyle byle düzelcek:lepi:

bende bel agrısı olmuyo bende üste yapamıyorum dün akşam yine iyiydi eskisine nazaaran gelgit yapabildim sanırım bu iş böyle byle düzelcek:lepi:

İnşallah düzelicez tam olarakkk sositososito
Eşim sağolsun hergün alışmam için çaba sarfedio sositososito E tabi 7ayında hıncını çıkarıo sempatiksalakcinni

meraba arkadaslar. bende sizinle ayni dertten muzdaripim tam 3 senedir..yurtdisinda yasiyorum ve buradaki doktorlara anlattiginda dalga gecer gibi bakiyorlar.bugun ilk defa cesaretimi toplayip bi jinekologa gittim ama hayallerim suya dustu.muayenden aglayarak ciktim.parmagini sokucagini soyledi bende rahatsiz olunca ters ters konusmaya basladi.her neyse bende daha once bu sitede gormustum emla kremiyle basaranlar olmus bunu bugun bi emla krem aldim nasil kullanildigi hakkinda bi bilgisi olan varmi acaba.bide neler yapabilirim bana yardimci olabilirmsiniz lutfen gercekten son zamanlarda psikolojim cok bozuldu her an patlak vericek diye korkuyorum. allah simdiden razi olsun ve inanin herkesin bir an once bunu yenmesini istiyorum allahtan.

slm arkadaşım dr ulusoyu bende duymuştum nasıl bi tedavi uyguluyo bahsedermisin biraz
canım dr ulusoy tadavısı haktında ck bı bılgım yk ama hıpnoz tedavısıs yaptıgını bılıyorum...aam bıldııgm suku ck ıyı ucret ıstıyor ben gecen yıl konusmustum ve bana 4.000 tl odemem gerektııgnı soyledı so oldum:bbo:..zaten o kdar param yk veremezdım ve kendım basardım bence send ekendın basara bılrıısn ıstresen hemen parmak egzersıze basla serce parmakla derınd erın neefs alarak yap

meraba arkadaslar. bende sizinle ayni dertten muzdaripim tam 3 senedir..yurtdisinda yasiyorum ve buradaki doktorlara anlattiginda dalga gecer gibi bakiyorlar.bugun ilk defa cesaretimi toplayip bi jinekologa gittim ama hayallerim suya dustu.muayenden aglayarak ciktim.parmagini sokucagini soyledi bende rahatsiz olunca ters ters konusmaya basladi.her neyse bende daha once bu sitede gormustum emla kremiyle basaranlar olmus bunu bugun bi emla krem aldim nasil kullanildigi hakkinda bi bilgisi olan varmi acaba.bide neler yapabilirim bana yardimci olabilirmsiniz lutfen gercekten son zamanlarda psikolojim cok bozuldu her an patlak vericek diye korkuyorum. allah simdiden razi olsun ve inanin herkesin bir an once bunu yenmesini istiyorum allahtan.
zaten vajı hastalarını alttan muayne etmezler nasıl oluyoda oyle soyluyor sasırıdm ..bende emla krmele basradım yapamn gereken ılk emla kremı bı kenara koy cunku ılk serce parmak egzerısıznde ıhtıyacın olmaz derın derın nefes alarak serce parmagını ıcerı ıktır bolca kayganlastırıcı sur serce parmak bır bogum gıırnce ıktır ben ılk denmede hepsını yaptım bence send eyapabılrısn

cok sagol yanitin icin bahar
.bunu yapmam biraz zaman alicak ama yapicam allahin izniyle. sirf egzersizle mi yendiniz vajiyi doktor yada psikolojik bi yardim almak gerekiyormu? bide genel olarak ortamala nekadar zamanda basarabiliniyor acaba.

cok sagol yanitin icin bahar
.bunu yapmam biraz zaman alicak ama yapicam allahin izniyle. sirf egzersizle mi yendiniz vajiyi doktor yada psikolojik bi yardim almak gerekiyormu? bide genel olarak ortamala nekadar zamanda basarabiliniyor acaba.
vallahı ben kendı adıma ben doktora gıtmedım ama tabı gıtme ımaknın varsa oyle ck para ısteyenler degılde burda bazı arkadaslarımız psıkolokla beraber basardı ıstersen yapabılırsın ben bır hafta 10 gun de tam anlamıyla basardım onemlı olan hırslı olman ve cesaretını toplayıp ben bunu yapabılırım demn ve ınan yapabılırsın basarabılrıısn

insaallah..doktora gitme imkanim var cok gittim doktora hepsinden ayni yaniti aldim korkma, yok 2 tane agri kesici ic felan gibi...her gidisim 200 dolar..cok para harcadim yok yere bu yuzden kendim basarmak istiyorum artik..peki serce parmaktan sonra ne yapmam gerekiyo bahar eger vaktin varsa beni bilgilendirirsen cok sevinirim..umarin sıkmıyorumdur seni

insaallah..doktora gitme imkanim var cok gittim doktora hepsinden ayni yaniti aldim korkma, yok 2 tane agri kesici ic felan gibi...her gidisim 200 dolar..cok para harcadim yok yere bu yuzden kendim basarmak istiyorum artik..peki serce parmaktan sonra ne yapmam gerekiyo bahar eger vaktin varsa beni bilgilendirirsen cok sevinirim..umarin sıkmıyorumdur seni
olurmu sıkılmak yardımcı olabılrısem ne mutlu bana ..
serce parmak bır bogum sonra 2 bgum hepsı olduktan sonra ben orta parmakal yaptım sonrada orta parmak hepsı olduktan sonra mumla egzersız yaptım sen sımıd ılk serce parmakla yap ılk sonra asama asama burda beraberce ıelrlerız

Kizlar
bende 2 yil bu sorunla ugrastim ve Dr. Murat Ulusoy ile cozdum..
sorulariniz filan varsa seve seve cevaplarim...
Bence ne zaman kaybedin ne de psikolojinizi bozun. direk o doktora gidin. 2 gune halloluo...
Gerci fiyati baya pahali ama ... ne biliyim bence degdi o paraya...
hatta hamile bile kaldim ( dusurdum ama olsun en azindan o noktaya geldim yani )
Simdi hic aci bile duymuyorum... Cok da rahatim...

insanların çaresizliğinden bu kadar faydalanmamalı.. tabi ki çok iyi bir doktor olabilir ama o parayı veremeyecek olan bir çok vajinismuslu kadın var..
eğer gerçekten yardımcı olmak istiyorsa o kadar pahalı tedavi etmemeli bence..

insanların çaresizliğinden bu kadar faydalanmamalı.. tabi ki çok iyi bir doktor olabilir ama o parayı veremeyecek olan bir çok vajinismuslu kadın var..
eğer gerçekten yardımcı olmak istiyorsa o kadar pahalı tedavi etmemeli bence..
kesınlıkle sana katılıyorum resmen sumurmek bu baska bı sey degıl ...

evt cnm belimn altına da yastık koymadım dogrusu neyse onuda yaparız artık.bu millet nasıl kalıyr anlamıyrum ya bir kere korunmadan yapıyrlar hmn gebe keşke bndede olsa bn yastıkla falan ugrasıcm artık:(bu ay bnmkne uyku ble yok artık gece gndz çlşma:))

hamile kalmayı kolaylaştıran teknikler diye bi yazı okumuştum ordan biliyorum canım yastık olayını..
umarım en kısa zamanda anne olacağın haberini alırız tatlım dua edicem senin için..
hiç. durdurma eşini çalışın
hihoyyyt

İnşallah düzelicez tam olarakkk sositososito
Eşim sağolsun hergün alışmam için çaba sarfedio sositososito E tabi 7ayında hıncını çıkarıo sempatiksalakcinni

:roflol:
sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün :roflol:
canım altta olduğun pozisyonda zor oluyo ben parmak egzersizlerini yatarak yapamamıştım canım acıyordu ama zamanla tam olarak alışırsınız inşallah.. o aşamaya gelebilmek bile büyük bişey..

Back