• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ben de 21 aylık evliyim ve 13 şubat 2010 da bu sorunu çözdük. istanbulda bir doktora gittim ve 5 seansta bu sorunu çözdük başlarda herşey benim için de kabustu bunu asla başaramayacağımı düşünüyordum ama parmak egzersizleri ile bu işi çözdük ilk parmak girişi en zordu onu başardığım an benim için muhteşem bir andı çünkü herşeyin başlangıcı olduğunu biliyordum doktorumdan da çok memnunum ismi cenk kiper doktora gidecek imkanı olmayan kişilere tedavi ve aşamları hakkında seve seve yardımcı olabilirim

biraz bilgi verebilirmisin ben kendi adıma doktora gidemiyorum.hatta bu jelleri bile almaktan çekiniyorum. bana ayrıntılı anlatabilirmisin mutlaka seninde buradaki arkadaşları faydan olur.

yptım elimle ble ittrdim ama kalamıyrum gebe işte bu aralarda çok stresliyim ondnmı acaba streste gebeliği engelliyrmuş neyse hayırlısı allahım yardım eder inş:emir_bebek:

canım benim çok fazla düşünme üstüne düşme hamile kalmak içinde olmuyo olmuyo diye kendini strese sokma o zaman daha kötü olur.sen günlerini takip et ve çalışmalara devam et merak etme mutlu haber vereceksin bize

canım benim çok fazla düşünme üstüne düşme hamile kalmak içinde olmuyo olmuyo diye kendini strese sokma o zaman daha kötü olur.sen günlerini takip et ve çalışmalara devam et merak etme mutlu haber vereceksin bize

inş.cnm bu ay geçti malesef adetim yaklaşıyr gelecek aya inş.allah kısmet ederse,bebeğim içime bir konsun nasıl haber veriyrum ben o zmn grrsnz teyzeleri:) neyse sabretmeye devam:Saruboceq:

kızlar bilen biri söylesin sperm neden dışarı akıyr hmn anlamıyrum ya:((

benimde akmıştı araştırdım işte orda duracak yerleri yokmuş rahime girebilen giriyomuş gerisi dışarı çıkıyomuş ben idrar yaptım uyudum bi süre sonra banyo yaptım ama gelmişti tekrar banyo gerkmiyomuş araştırdım hamile kalmak için sadece erkekten gelen zevk suyuda yeterli deniyo

benimde akmıştı araştırdım işte orda duracak yerleri yokmuş rahime girebilen giriyomuş gerisi dışarı çıkıyomuş ben idrar yaptım uyudum bi süre sonra banyo yaptım ama gelmişti tekrar banyo gerkmiyomuş araştırdım hamile kalmak için sadece erkekten gelen zevk suyuda yeterli deniyo

hayır tatlım zevk suyu hamile bırakmıyor..

merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım. bana da tecrubelerınızle yardımcı olursanız cok mınnettar olucam.nerden baslamam gerekıyo,hangı sıralamayı ızlemelıyım.

hoşgeldin canım tam yerine geldin..
henüz egzersileri yapma aşamasındayım ama tecrübeli sayılırım..
öncelikle parmak egzersizlerinden başlayacaksın canım..
eczanelerde satılan su bazlı glit gelen jelinden ve doktorların kullandığı eldivenlerden satın al. hijyen çok önemli unutma..
serçe parmağından başla canım.. burnundan derin nefes al ağzından geri ver verirken yavaş yavaş ittir kendiliğinden kayıyor zaten..
takıldığın bişey olursa sor cevap alırsın canım hepimiz bu illetle uğraşıyoruz..

Kizlar
bende 2 yil bu sorunla ugrastim ve Dr. Murat Ulusoy ile cozdum..
sorulariniz filan varsa seve seve cevaplarim...
Bence ne zaman kaybedin ne de psikolojinizi bozun. direk o doktora gidin. 2 gune halloluo...
Gerci fiyati baya pahali ama ... ne biliyim bence degdi o paraya...
hatta hamile bile kaldim ( dusurdum ama olsun en azindan o noktaya geldim yani )
Simdi hic aci bile duymuyorum... Cok da rahatim...

Kizlar
bende 2 yil bu sorunla ugrastim ve Dr. Murat Ulusoy ile cozdum..
sorulariniz filan varsa seve seve cevaplarim...
Bence ne zaman kaybedin ne de psikolojinizi bozun. direk o doktora gidin. 2 gune halloluo...
Gerci fiyati baya pahali ama ... ne biliyim bence degdi o paraya...
hatta hamile bile kaldim ( dusurdum ama olsun en azindan o noktaya geldim yani )
Simdi hic aci bile duymuyorum... Cok da rahatim...

bende tam gıtmeyı dsundugum anda yendım.cok pahalı sacmalık bence oraya o kadar parayaı vermek ama ınsan caresız olunca ıste :(((((

tatlım altta olduğun pozisyonda deniyorsun değil mi..
belinin altına yastık koyarak dene.. hamile kalmayı basitleştirdiğini okumuştum. spermlerin içeriye akmasını sağlayacak şekilde koy

evt cnm belimn altına da yastık koymadım dogrusu neyse onuda yaparız artık.bu millet nasıl kalıyr anlamıyrum ya bir kere korunmadan yapıyrlar hmn gebe keşke bndede olsa bn yastıkla falan ugrasıcm artık:(bu ay bnmkne uyku ble yok artık gece gndz çlşma:))

slm kızlar aramıza yenı katılanlar vr hos geldınıza.s.
ıhsallh sızlerde hemencık krutulursunuz bol egzerszı unutmayın..kızlar kahverengı lekelenmeler basladı sızde adet olcam demı

slm kızlar kızlar demek yanlış olur meleklerimm günaydınn sizlere çok teşekkür edrim ayrıca bu konuyu açan kişiye sayenizde çok umutluyum egzersze devam ediorum artık kimseden utanıp çekinmiyorummm saolun

merhaba arkadaslar ....egzersizler ne alemde?? ben uzun bi adet dönemindeyim.bitince devam edicem parmaga.tabi adet döneminde kegel ve nefesi bırakmıyorum..güzel günler yakın mı acaba?bu arada persembe gecesi bol bol dua edelim birbirimize...malum kandil...dualarımızla allahtan isteyelim zaferi...bu site ve egzersizler de sebep olsun ins.bebis isteyenlere de duayı unutmayalım tabi...bu sıkıntıyı aşmış arkadaşların hamile haberleri beni acayip mutlu ediyor...opuyorumnanaktanolumunekankayizsmilea.s.

Back