Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende tam gıtmeyı dsundugum anda yendım.cok pahalı sacmalık bence oraya o kadar parayaı vermek ama ınsan caresız olunca ıste :(((((

Doktor ulusoya gıden arkadasım merhaba , bende cok dusundum gıtmeyı ama gercekten cok pahalı , aylardır hıcbısey katedemedım , kızlık zarından cok korkuyorum bu yuzden kızlık zarımı yırttırıcam operasyonla , yınede olmazsa gıdıcem bende o doktora, yalnız sana bısey sorucam o da dılator ıle calısın dıyormus o ıkı gun boyunca ben parmak denemesı bıle yapamıyorum sen nasıl yaptın , Bırde dılator nerden alınır arkadaslar ?

Merhaba arkadaŞlar uzun zamandır sıteyı takıp edıyorum bugÜn kayır oldum bende 4 aydır vajınısmus ıle uĞraŞıyorum Şu anda tedavı aŞamasındayım parmak egzersızlerı yapıyorum 1.boĞumda takıldım 1.5 oluyor ama ıkı boĞum olamıyor 1 haftadır uĞraŞıyorum bellı bır noktaya gelınce acı duyuyorum gıbı gelıyor baŞaran arkadaŞlardan destek beklıyorum buna Çok ıhtıyacım var.Şımdıden teŞekkÜrler:(

Merhaba arkadaŞlar uzun zamandır sİteyİ takİp edİyorum bugÜn kayır oldum bende 4 aydır vajİnİsmus İle uĞraŞıyorum Şu anda tedavİ aŞamasındayım parmak egzersİzlerİ yapıyorum 1.boĞumda takıldım 1.5 oluyor ama İkİ boĞum olamıyor 1 haftadır uĞraŞıyorum bellİ bİr noktaya gelİnce acı duyuyorum gİbİ gelİyor baŞaran arkadaŞlardan destek beklİyorum buna Çok İhtİyacım var.Şİmdİden teŞekkÜrler:(
canım hoageldın aramıza ,,,
acı hıssettıgın noktada derın bır nefes alıyorsun ve guzel seyler duusnuyorsun derın derın neefs al bekle sonra hafıf ıkın ve ıktır bak ne kadra kolay olucak bır bucuk bogum yada 2 bogum hıc fark yk ..bence ck guzel gıdıyosun

Merhaba arkadaŞlar uzun zamandır sİteyİ takİp edİyorum bugÜn kayır oldum bende 4 aydır vajİnİsmus İle uĞraŞıyorum Şu anda tedavİ aŞamasındayım parmak egzersİzlerİ yapıyorum 1.boĞumda takıldım 1.5 oluyor ama İkİ boĞum olamıyor 1 haftadır uĞraŞıyorum bellİ bİr noktaya gelİnce acı duyuyorum gİbİ gelİyor baŞaran arkadaŞlardan destek beklİyorum buna Çok İhtİyacım var.Şİmdİden teŞekkÜrler:(

Hoş geldin öncelikle...
Ben de orta parmak 2. boğuma gelemiyorum malesef...
Sizin daha yeniymiş bizlerden. Umarım başarırsınız...

kızlar slm kimsew yokmu ya hadi yardım edin motive edin bir parmak aldım bir iki ogum fakat gerisini yapamadınm henüz emla gerçekten uyuşturuomu işe yarıomu

güzelim dayanamayacağın kadar acı çekmiyorsan emlaya alışma..
bak ne güzel iki boğum almışsın aşama aşama gideceksin..
bir iki kez daha yap aynı parmağınla yavaş yavaş git gel yap..
burnundan nefes al ağzından ver verirken yavaş yavaş ittir.. hiç kasma kendini yapacaksın bak hadi..

kızlar slm kimsew yokmu ya hadi yardım edin motive edin bir parmak aldım bir iki ogum fakat gerisini yapamadınm henüz emla gerçekten uyuşturuomu işe yarıomu
evet keısnlıkle uyusturuyor emla kreme ama bıraz daha dene derım egerkı olamzssa maden bı parmak oluyo parmagına kucuk bıraz al ve ıc kısma sur sonra paramgını ksu sekılde yap ve ck hafıfg ıktır basaracaksınıdr

canım hoageldın aramıza ,,,
acı hıssettıgın noktada derın bır nefes alıyorsun ve guzel seyler duusnuyorsun derın derın neefs al bekle sonra hafıf ıkın ve ıktır bak ne kadra kolay olucak bır bucuk bogum yada 2 bogum hıc fark yk ..bence ck guzel gıdıyosun

hoşbulduk canım... deneyeceğim dediklerini çok teşekkürler.ilerliyorum fakat sanki parmağım birşeye değiyor zannediyorum bu kastığım içinmi oluyor sence? normalde acımaması lazım değilmi.

Back