• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar kzılarrr buugn 22 sı ama ben adet olmadım ck heyecanlıyrım 25 kadar beklıycem ondan sonra test yapmak ıstıyorum dualrınızız eksık etmeyın

canım inşallah hamilesindir.O kadar çok isterimkianne olmanı. belki bu sorunları yaşamasaydık şimdi anneydik.bu sorunlardan sonra birde hamileleik için çalışma yapmak gerekir.o işte biraz zor.İnşşallah bize güzel haberler verirsin öpüyorum seni

woma sen yenmiştin değilmi yoksa hiç böyle bir sorunnun olmamışmıydı öyle bişeyler hatırladım sanki. daha yeni evlenmiştin değilmi yoksa başka birisiyle mi karıştırıyorum ben o da mersindeydi sanki

cnm benimki ilk gece korkusuydu ben vejinusmus sanıyordum ama ben o korkuyu sağsalim geçtim

tamam doğru hatırlamışım çok uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum çünkü sende evlenmeden önce acaba böyle bi sorunum varmı diye telaşlanmıştın.senin nasıl gidiyo peki

tamam doğru hatırlamışım çok uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum çünkü sende evlenmeden önce acaba böyle bi sorunum varmı diye telaşlanmıştın.senin nasıl gidiyo peki

ya bilmiyorum iyi mi kötü mü girişte canım yanıyor ama o herkeste oluyor herhalde birde çok zevk almıyorum şimdi bazı arkadaşlar diyecek biz onu bile yapamıyoruz haline şükret diyecekler ama insanoğlu aç gözlü kızlar birşey oldumu tam olsun istiyor bende onu istiyorum

canım inşallah hamilesindir.O kadar çok isterimkianne olmanı. belki bu sorunları yaşamasaydık şimdi anneydik.bu sorunlardan sonra birde hamileleik için çalışma yapmak gerekir.o işte biraz zor.ınşşallah bize güzel haberler verirsin öpüyorum seni

zor ki ne zor gebe klmk bu ay yne gecti bnm 6gn yumurtlama gnü oluyrmuş galiba,yine olmadı eşimin spermi içime boşaldıktn sonra dısarı akıyr nasıl halledecm bu sorunu blmyrum ya

ya bilmiyorum iyi mi kötü mü girişte canım yanıyor ama o herkeste oluyor herhalde birde çok zevk almıyorum şimdi bazı arkadaşlar diyecek biz onu bile yapamıyoruz haline şükret diyecekler ama insanoğlu aç gözlü kızlar birşey oldumu tam olsun istiyor bende onu istiyorum

o bendede oluo.bende vajen darlıgı var belkı senınde gırıste darlık vardır

zor ki ne zor gebe klmk bu ay yne gecti bnm 6gn yumurtlama gnü oluyrmuş galiba,yine olmadı eşimin spermi içime boşaldıktn sonra dısarı akıyr nasıl halledecm bu sorunu blmyrum ya

canım benim ben çevremden duydum kendim daha aşaramadığım için bunları yapamıyorum ama eşin boşaldıktan sonra sen bacaklarını yukarı dikecekmişsin bir süre öyle kalacakmışsın bunun faydasını gören çok arkadaşım oldu sende dene bişey kaybetmezsin

arkadaşlar ben de 21 aylık evliyim ve 13 şubat 2010 da bu sorunu çözdük. istanbulda bir doktora gittim ve 5 seansta bu sorunu çözdük başlarda herşey benim için de kabustu bunu asla başaramayacağımı düşünüyordum ama parmak egzersizleri ile bu işi çözdük ilk parmak girişi en zordu onu başardığım an benim için muhteşem bir andı çünkü herşeyin başlangıcı olduğunu biliyordum doktorumdan da çok memnunum ismi cenk kiper doktora gidecek imkanı olmayan kişilere tedavi ve aşamları hakkında seve seve yardımcı olabilirim

canım benim ben çevremden duydum kendim daha aşaramadığım için bunları yapamıyorum ama eşin boşaldıktan sonra sen bacaklarını yukarı dikecekmişsin bir süre öyle kalacakmışsın bunun faydasını gören çok arkadaşım oldu sende dene bişey kaybetmezsin

yptım elimle ble ittrdim ama kalamıyrum gebe işte bu aralarda çok stresliyim ondnmı acaba streste gebeliği engelliyrmuş neyse hayırlısı allahım yardım eder inş:emir_bebek:

arkadaşlar ben de 21 aylık evliyim ve 13 şubat 2010 da bu sorunu çözdük. istanbulda bir doktora gittim ve 5 seansta bu sorunu çözdük başlarda herşey benim için de kabustu bunu asla başaramayacağımı düşünüyordum ama parmak egzersizleri ile bu işi çözdük ilk parmak girişi en zordu onu başardığım an benim için muhteşem bir andı çünkü herşeyin başlangıcı olduğunu biliyordum doktorumdan da çok memnunum ismi cenk kiper doktora gidecek imkanı olmayan kişilere tedavi ve aşamları hakkında seve seve yardımcı olabilirim

senn adına sevndm cnm ,burdakilere inş. bir yararımız dokunur hepimz bu hastalığı çekmiş kişiler olarak çeken kişilere yrdımcı olmaya çlşyruz senn gbi gönüllü insanlarıda grnce mutlu oluyruz.hoşgeldn aramızaa.s.

Back