Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşbulduk canım... deneyeceğim dediklerini çok teşekkürler.ilerliyorum fakat sanki parmağım birşeye değiyor zannediyorum bu kastığım içinmi oluyor sence? normalde acımaması lazım değilmi.
ve sunuda dıyeyım parmagını dumduz ıktırmı popo kısmına dogru assagıya dogru ıktır panıkledııgn acı hıhsettıgın anda bekel ama parmagını cekme derın derın neefs al ok..kendı ne kadra rahat bırakırsan o kadar ıyı olur

kızlar slm kimsew yokmu ya hadi yardım edin motive edin bir parmak aldım bir iki ogum fakat gerisini yapamadınm henüz emla gerçekten uyuşturuomu işe yarıomu

Canım yaparsın yavaş yavaş, gerçekten katlanılmayacak gibi değilse bence de hiç emlaya alışma, bırakması zor olur, ilk zamanlar hep korkarsın acıyacak mı diye.

hoşbulduk canım... deneyeceğim dediklerini çok teşekkürler.ilerliyorum fakat sanki parmağım birşeye değiyor zannediyorum bu kastığım içinmi oluyor sence? normalde acımaması lazım değilmi.

Doğrudur canım, birkaç santim ileride bir çepeçevre bir doku parçasına temas edeceksin. Ve orayı geçtiğinde göreceksin ki arkası çok geniş, amacın işte o kısmın içinden parmaklarını geçirebilmek, orayı biraz açmak. Şu aşamada biraz acıması normal.

Doğrudur canım, birkaç santim ileride bir çepeçevre bir doku parçasına temas edeceksin. Ve orayı geçtiğinde göreceksin ki arkası çok geniş, amacın işte o kısmın içinden parmaklarını geçirebilmek, orayı biraz açmak. Şu aşamada biraz acıması normal.

Tamam dediklerinizi uygulayacağım inaşallah.Aslında en büyük korkum bu egzersizler sırasında kızlık zarına değmesi falan bilinçaltımda bunlar var.o yüzdende ilerleyemiyorum galiba ama tekrar tekrar deneyeceğim teşekkürler.

Tamam dediklerinizi uygulayacağım inaşallah.Aslında en büyük korkum bu egzersizler sırasında kızlık zarına değmesi falan bilinçaltımda bunlar var.o yüzdende ilerleyemiyorum galiba ama tekrar tekrar deneyeceğim teşekkürler.

Yeni başlayacak arkadaşlara yönelik yazmıştım, okuyun belki size de bir faydası dokunur:

Canım uzan yatağına. Altına havlu falan ser, krem, kayganlaştırıcı falan akarsa çarşafın leke olmasın. Sırtını yumuşak bir yere daya. Ben yorganımı tortop yapardım, rahat oluyor. Kalçanın altına da kırlent gibi bir şey koy hatta, ama tabi havlunun altına, orası daha açık duruyor, rahat edersin. Yanına kremini şuyunu buyunu al, mendil al. İster televizyon karşısında yap, ister bilgisayardan dizi/film bir şeyler izle öyle yap. Baştan sona aklın oranda olmazsa daha rahat hissedersin. Ben bir kere bile bir şey izlemeden egzersiz yapmamışımdır.

Kayganlaştırıcıyı sür parmağına, parmağının ucunu küçük dudakların arasına yerleştir, dairesel hareketlerle içeri yavaş yavaş girmeye çalış. Bu sırada dizlerini kırıp bacaklarını kendine doğru çekersen işin kolaylaşır ama rahat edemezsen sen bilirsin. Sakın kayganlaştırıcısız yapma, ve sakın vajinal kayganlaştırıcı hâricinde bir şey kullanma vazelin, bebe yağı gibi, sakın. Önce birkaç dakika yap öyle, sonra kafanı izlediğin şeye verirsin ama elin sen fark etmesen de çalışacak orada, sen hiç kendini kasmadan yavaş yavaş olacak, bana güven.

Egzersizlerin bu kadar başında emlaya ihtiyaç duyacağını sanmıyorum ama acıyor dersen parmağının ucuna emla da sür, artık parmağın nereye kadar girecekse oralar uyuşsun. İstersen pamuklu çubukla içeriye sür, yapabilirsen.

Ve tavsiyem, iki parmakla çok rahat ileri geri yapar hâle gelmeden eşinle deneme yapma. İyi olması çok düşük bir olasılık, moralini bozmamış olursun. Sen şimdilik egzersizlerine yoğunlaş, onun da zamanı gelecek.

Atladığım bir şey varsa sorabilirsin.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum, çok şükür bende epey bi yol katettim tam olarak yenemesemde ilişkiye girebildim, ama yine egzersizlere devam ediyorum yalnız bişey farkettim nette o kadar araştırdım ama bulamadım aynada bakarken vajinamın ön duvarından sarkan ufak bir et parçası var üzerinde 2 tane iğne ucu küçüklüğünde delik var, bu bazen egzersiz yaparken vajinamın içine giriyor bittikten sonra yine yerine geliyor?sizlerde de böyle bir durumla karşılaşan varmı?yoksa bu herkesde olan normal bir durummudur?bilgilerinizi bekliyorum.sağlıcakla kalın.

evet bende onu cok merak ediyorum.netteki vajina örnekleri öyle degil
bizdeki ne böyle ?
hatta bi doktorun sitesinde canlı foto var onda bile öyle bi yapı farkedemedim
anormal bisey olsa muayenede doktor söylerdi.daha komigi klitoris bölgesinde iki cıkıntı var,kulak gibi ne bileyimbilmiyorumkismile
bunları üstümüze gülersiniz diye soramıyoruz ama gercekten bilmiyoruz
herkeste böyle mi?:kedi:

kızlar ben dün dr a gittim adet söktürücü verdi saziye sen yazmıssın galiba canım adet söktürücü kullandım diye,adet geldikten sonra kullanmaya devam ettinmi canım dr kullanım sekli hakkında bişiy demedi bizde unuttuk o an sormayı,dün aksam kullanmadan lekelenmeler vardı bi tane içtim geldi,bide sabah içtim.sen günde 1 defemı kullanıodun

az önce mumun çevresine 2 kat peçete sarıp eldivene geçirip denedim 6-8 cm rahat alabiliyorum ama çok tedirginim 2 gündür gene moralim bozulup duruyo anlamıyorum:olmaz:

O kadarı rahat giriyorsa hiç sorun etme, zaten vajina 8-10 santim bir şey. İlk zamanlar mumda, ve de bilhassa cinsel ilişkide fazla zorlamamak lazım, çünkü giriş çıkışın etkisinden içeride sıkışan hava rahim girişine baskı uyguluyor, insanın karnına vuruyor, rahatsızlık hissediyorsun. Zamanla düzeliyor.

Moralini de hiç bozma eğer bu yüzdense. Mum aşamasındasın kız, daha ne olsun hihoyyyt

merhaba arkadaşlar ben parmak egzersizi yaparken bebe yağı kullanıyorum kullanmamın bi sakıncası varmı bilen varsa bana cvp yazabilirmi lütfen

Canım bazı doktorlar kullan diyebiliyorlar, ama kullanıp mantar rahatsızlığı yaşayan yok arkadaşımız oldu, bir de mantarla uğraştılar. Sen en iyisi vajina için üretilmiş bir ürün kullan. Vajinanın dokusu öyle hassas ki, suyun fazlası bile zararlı. Bebe yağı da yağ yani, temizliği zor, yıkasan yıkanmaz, kaldı ki zatan o kadar yıkamak bile zararlı. Vazelin de aynı şekilde vıcık iğrenç bir şey. Sen en iyisi bir eczaneden su bazlı bir kayganlaştırıcı al öyle yap.

Kolay gelsin. Umarım sen de en kısa zamanda atlatırsın.

kızlar bişey duydum sizle paylaşmak istyrum adetin ilk gününden itibaren kru inciri ikiye ayırıp yarım lt.suda kaynatıp içecekmişiz bu kadınlar için yumurtayı çogaltmak için,erkek içinde keçi boynuzunu ikiye ayırıp aynı sek.kaynatıp içecekler onlarda 6gn kadının yumurtlama dönemi oldunda.

kızlar bişey duydum sizle paylaşmak istyrum adetin ilk gününden itibaren kru inciri ikiye ayırıp yarım lt.suda kaynatıp içecekmişiz bu kadınlar için yumurtayı çogaltmak için,erkek içinde keçi boynuzunu ikiye ayırıp aynı sek.kaynatıp içecekler onlarda 6gn kadının yumurtlama dönemi oldunda.

Uygulama süresini falan bilmiyordum ama incir kürü ve keçiboynuzu kürünü duymuştum. Sanırım o da ıbrahim Saraçoğlu'ndan.

Onun bir de soğan kürü var, rahmi, daha doğrusu üreme sistemi organlarını temizleyen, iltihapları döken, varsa kistleri küçülten, âdetleri düzenleyen.. Hamile kalmayı bayağı kolaylaştırıyormuş. Birinci kürden sonra direkt hamile kaldım diyen bir sürü kadın var. Onu âdet bitimi ben de yapıcam, çok faydalı bir şey.

Hiç yabana atılacak şeyler değil hanımlar, aklınızda bulunsun. Sitemizde de zaten bunlarla ilgili sabit başlıklar var.

krizalit soğan kürü nasıl oluyr detaylı blyrmusun

Canım şöyle oluyor, âdet bitiminden bir hafta sonra başlıyorsun, 15 gün boyunca yapıyorsun.

Bildiğimiz yemeklik soğan kullanıyorsun, beyaz veya kırmızı soğan olmayacak. Dış kabuklarını soyuyorsun, birkaç parçaya bölüp iki bardak suda kaynatıyorsun 5 dakika. Günde iki kere içiyorsun onu. Bu kadar. Ama 15 günü aşmak yok. Bir kür daha yapmak istersen beklemen lazım bir süre. Ve taze taze yap günlük. Ben hatta yaparsam yarım yarım kaynatacağımm soğanları birer bardak suda, sıcakken içmeye çalışacağım. İçemeyenler limonla içmeye çalışıyorlarmış ama bence kesinlikle değer içmeye. Dikeriz bi dikişte gider ne olacak..

Soğan kadınlar için çok çok faydalı. Annem de mesela soğanın zarlarını alıp, suda bekletip suyunu içiyormuş. Senelerdir idrar yollarından sorun yaşardı, azaldı dedi.

Linki de burada, mutlaka bakın. Sadece bebek için değil, rahim temizliği için de düşünün bence: http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-tip/224875-sogan-kuru-ibrahim-saracoglu.html

Back