- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.821
yptım elimle ble ittrdim ama kalamıyrum gebe işte bu aralarda çok stresliyim ondnmı acaba streste gebeliği engelliyrmuş neyse hayırlısı allahım yardım eder inş
arkadaşlar ben de 21 aylık evliyim ve 13 şubat 2010 da bu sorunu çözdük. istanbulda bir doktora gittim ve 5 seansta bu sorunu çözdük başlarda herşey benim için de kabustu bunu asla başaramayacağımı düşünüyordum ama parmak egzersizleri ile bu işi çözdük ilk parmak girişi en zordu onu başardığım an benim için muhteşem bir andı çünkü herşeyin başlangıcı olduğunu biliyordum doktorumdan da çok memnunum ismi cenk kiper doktora gidecek imkanı olmayan kişilere tedavi ve aşamları hakkında seve seve yardımcı olabilirim
yptım elimle ble ittrdim ama kalamıyrum gebe işte bu aralarda çok stresliyim ondnmı acaba streste gebeliği engelliyrmuş neyse hayırlısı allahım yardım eder inş
canım benim çok fazla düşünme üstüne düşme hamile kalmak içinde olmuyo olmuyo diye kendini strese sokma o zaman daha kötü olur.sen günlerini takip et ve çalışmalara devam et merak etme mutlu haber vereceksin bize
inş.cnm bu ay geçti malesef adetim yaklaşıyr gelecek aya inş.allah kısmet ederse,bebeğim içime bir konsun nasıl haber veriyrum ben o zmn grrsnz teyzeleri:) neyse sabretmeye devam:Saruboceq:
kızlar bilen biri söylesin sperm neden dışarı akıyr hmn anlamıyrum ya(
kızlar bilen biri söylesin sperm neden dışarı akıyr hmn anlamıyrum ya(
benimde akmıştı araştırdım işte orda duracak yerleri yokmuş rahime girebilen giriyomuş gerisi dışarı çıkıyomuş ben idrar yaptım uyudum bi süre sonra banyo yaptım ama gelmişti tekrar banyo gerkmiyomuş araştırdım hamile kalmak için sadece erkekten gelen zevk suyuda yeterli deniyo
merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım. bana da tecrubelerınızle yardımcı olursanız cok mınnettar olucam.nerden baslamam gerekıyo,hangı sıralamayı ızlemelıyım.
hayır tatlım zevk suyu hamile bırakmıyor..
nette araştırısan zevk suyundan hamile kalınabildiği yazıyo
zevk suyundaki sperm sayısı çok az olduğu için hamile kalma olasılığı çok çok az..
sperm kadar etkili değil..
15 aylık evliyim ve evlendiğim günden beri vajinismusla uğraşıyorum. kegel egzersizleriyle bu durum düzeliyormu acaba. deneyip başaran varsa yazsın lütfen.
Kizlar
bende 2 yil bu sorunla ugrastim ve Dr. Murat Ulusoy ile cozdum..
sorulariniz filan varsa seve seve cevaplarim...
Bence ne zaman kaybedin ne de psikolojinizi bozun. direk o doktora gidin. 2 gune halloluo...
Gerci fiyati baya pahali ama ... ne biliyim bence degdi o paraya...
hatta hamile bile kaldim ( dusurdum ama olsun en azindan o noktaya geldim yani )
Simdi hic aci bile duymuyorum... Cok da rahatim...
tatlım altta olduğun pozisyonda deniyorsun değil mi..
belinin altına yastık koyarak dene.. hamile kalmayı basitleştirdiğini okumuştum. spermlerin içeriye akmasını sağlayacak şekilde koy
gnydın cnm öyle görünüyor gibislm kızlar aramıza yenı katılanlar vr hos geldınıza.s.
ıhsallh sızlerde hemencık krutulursunuz bol egzerszı unutmayın..kızlar kahverengı lekelenmeler basladı sızde adet olcam demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?