• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

twetty26 sen nasılsın nasıl gdyr

ahh canım yaa :))) iyiyim nasıl gitsin işte
ben yendim biliyosun ama ilk giriite halen biraz kasıyorum kuruluk olabiliyo(eşim bodoslama daldığı için) onuda bazen zeytinyağı ile çözüyorum iyi oluyo

valla benden bu kadar oluyo artık ..napim ilersi için elimden gelen yok artıkın böylede mutluyuz oluyorya çok şükür..

inşallah canım. Insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor malesef...
Eşim maaşını bu hafta alacak. Nasipse cumaya gidiyorum doktora...

canım kapılma sakın..elde değil biliyorum ama bende öyleydim artık son denememizde eşim istemeden yaptı resmen kavga ettik ama bi baktık olmuştu..sevinçten aptal gibi olduk..

Emin ol sende öyle olucaksın gün gelicek artık yapmaktan bıkacaksın..

canım kapılma sakın..elde değil biliyorum ama bende öyleydim artık son denememizde eşim istemeden yaptı resmen kavga ettik ama bi baktık olmuştu..sevinçten aptal gibi olduk..

Emin ol sende öyle olucaksın gün gelicek artık yapmaktan bıkacaksın..

İnşallah hayatım inşallah...
Egzersizlere devam doktora gidene kadar...
Bi bakmışsın cumaya kadar halletmişim şakkıdı

İnşallah hayatım inşallah...
Egzersizlere devam doktora gidene kadar...
Bi bakmışsın cumaya kadar halletmişim şakkıdı

İnşallah sende kurtulursun canım bu illetten :Saruboceq:

Biz dün yine denedikk oldu tam sositososito İnanamıorum walla kendime :jeyyar:
Ama belime bi ağrı girio neden bilmiorummm akannehir

vazgeçilmezim sende hep rahat yapamadın değilmi?ben daha 2 parmaktaydım tam tamamlamıştık egzersizleri öyle oldu şimdi 2 kere epey zorlandım düzelir diye umut ediyorum ama parmak egzersizlerini tamamlamadık diye öyle oldu diye düşünüyorum :1no2: moralim bozuk

merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım. bana da tecrubelerınızle yardımcı olursanız cok mınnettar olucam.nerden baslamam gerekıyo,hangı sıralamayı ızlemelıyım.

ahh canım yaa :))) iyiyim nasıl gitsin işte
ben yendim biliyosun ama ilk giriite halen biraz kasıyorum kuruluk olabiliyo(eşim bodoslama daldığı için) onuda bazen zeytinyağı ile çözüyorum iyi oluyo

valla benden bu kadar oluyo artık ..napim ilersi için elimden gelen yok artıkın böylede mutluyuz oluyorya çok şükür..

erkekler işte bodoslama dalarlar sabırsızlar,seni gevşettikten sonra dalsa :) bunada şükür :nazar:

Back