Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayaz eğer uzun süre psikologa gidebilicek maddiyatin varsa başla bence ben tek seans gittim. devamini getiremedim. bir seansta çözülmüyo. sürekli gitmek lazim ki ne zaman çözülüceği belli olmuyo. psikolog yerine vajinismus tedavisi yapan doktorlara gidebilirsin. ama bence egzersizlere başla. gitsen de gitmesen de egzersize başlaman senin yararına. bak 3 gün önce nasıl yapicam diyoduk şimdi aşama atlıyoruz. sen de başladığında ne demek istediğimi anliyacaksin. bişey sormak istersen hepimiz burdayız :teselli:

merhaba arkadaslar bende yenı buldum bu sıteyı hep bu hastalıgı nasıl , ve kımınle paylasırım dıye dusunuyordum.Kımseye soyleyemıyoruz ama bir türlü olmuyor banada yardımcı olursanız sevınırım.4 aydır evlıyım bana sankı bu hiç olmayacakmıs gıbı gelıyor yapanlar nasıl oldugunu ve ne kadar acı cektıgını anlatırsa memnun olurum

arkadaşlar bende yenelerenim.hiç acı hisetmiyosunuz.boşuna senelerinizi aylarınızı geçirmeyin.ben herkeze yardımcı olurum çünkü nekadar kötü bir dert olduğunu biliyorum bana özelden yazmanız yeterli

Evet canim sana katiliyorum insan kimseyle paylasamiyor:1no2: ben de 4 aydir evliyim ben dee yardim istiyorum kizlarr

Slm arkadaslar ben simdi bas ve orta parmaga gectim ama iki bogum yapa biliyorum.cikarirken ama baya zorlaniyorum.bide tavsiyem ben egzersizlige baslamadan önce su kaynatiyorum ve sicak su torbasina koyup,ayaklarima koyuyorum.insan rahatliyor baya TAVSIYE

zemheri harikasin opuyorumnanaktan ben de iki boğum yapiyorum zaten 3 e yetmiyo ki. çıkarırken de aynı senin gibiim ya. ama şöyle yap bence ben öyle yapiorum sürekli devam et. çıkarirken daha da rahatliycan zamanla. ben de tam aşamadim o kismi.

bu arada ben iyice rahatlayınca iki parmağa geçtim sen de öyle yap bence. herkes öyle tavsiye ediyo.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar yeni üye oldum...benim sorunumda vajinusmus.öncelikle verdiğiniz bilgilerle bayanlara yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.bende 2 aylık evliyim ve malesefki henüz eşimle bir birliktelik yaşayamadım...doktora gittim ilaç verdi..ama olmadı..bidada gitmedim zaten.internetten araştırdığım kadarıylada tedavi yöntemleri parmaklar.bende bunu istemiyorum zaten yapamıyorumda.kendim kasmadan halletmeye çalışıorum ama olmuyoo.şimdi emla sprey ile ilgili bişiler okudum onu uygulamayı düşünüyorum.kas gevşeticide kullandım başaramadım.tek olumlu gelişme ilk zamanlar kendimi kasmaktan bacaklarım resmen titriyordu ve ağlama krizlerine giriyordum.şuan artık ağlamıyorum ve bacaklarımı kasmıyorum daha rahatım.eşimde çok anlayışlı çok yardımcı oluyor o konudada çok rahatım.ilişki boyutumuz bi noktaya kadar giriyor ama bi yer var orda takılıp kalıyoruz.bacaklarda kasılmada yok ama sanki içerlerde bişiler varda o engelliyomuş gibi hissediyorumm..napıcamıda bilmiyorum.duyduğum her yöntemi deniyorumm..bildiğim tek bişi var kesinlikle doktora gitmek istemiyorum...:çok üzgünüm:

canım psikoljimen orda bişey olduğunu zannediyosun.sen farında olmadan demekki kasıyosun kendini raha tbıraksan kendini.hiç acımadığını farkediceksin

canım bende 3 yıllık evliyim ve vajinismusum..ben doktora gittim parmak egzersizleri verdi.maddi durumun yoksa boşuna para harcama...burda o kadar çok doktor var ki insana acaip destek oluyolar.inşallah bizde birbirimize destek olarak aşıcaz...her birimiz aslında bir doktoruz:) bence hemen egzersizlere başla...

arkadaşlar dr ulusoyla ilgili bilgisi olan varmı çok merak ediyorum.senelerdir çile çeken bu dertle üzülen kişiler 1 ila 3 gün arsında çözüme ulaşıyorlarmış. başarı öykülerini okuyorum çok dikkatimi çekiyor.eşime anlatıyorum öyle şey olurmu dr ne yapıyoda 2 günde iyileştiriyor. kasma kendini orası çok esnek çocuk çıkıyor oradan falan filan bende söylerim sana bunları daha ne diyebilirki diyor. ama ben merak ediyorum bununla ilgili bilgisi olan varmı varsa beni bilgilendirebilirmi.bana destek olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.bende daha jel alamadım ve çok yoğun çalışıyorum akşam eve çok geç geliyorum onun için egzersizlere başlayamadım.ama en kısa zamanda tavsiyelerinizi deniyeceğim. iyi geceler her gün dua ediyorum aynı kaderi paylaştığımarkadaşlara

bugün dr a gittim ve çok huzurluyum arkadaşlar özel bir merkez ama sosyal güvencesi olanlara indirim yapıyolar maddi durumu olmayan varsa tavsiye ederim ssklıyım ve 59 tl ödedim.gitmek isteyen olursa adres tel bilgilerini verebilirim.bu arada dr a gitmeden 3 parmağımla birden egzersizi başardım uzun zaman önce yapmıştım ama bu ara biraz üstüne düşmem gerekti kafama koydum taktım eldiveni krem sprey derken peşpeşe ilk iki ve üç parmak iki saniye aralıklarla hallettim.dr da şaşırdı bu kadarına gerek yok biz en fazla iki parmak öneriyoruz dedi.egzersize devam et dedi.haftaya çarşamba eşimle gidicem.bizim vajiden önce aşmamız gerekn başka sorunlar olduğunu düşünüyo dr.önce sizi bi uzlaştıralım vajiyi halletmesi dah kolay dedi.lütfen arkadaşlar bi şekilde bişeylerden kısarak gitmeye çalışın.dediğim gibi gitmek isteyene bilgileri verebilirim.şimdiden kolay gelsin.sevgilerle allah hepimizin yardımcısı olsunn...

canım, ben de yıllarca yapamayınca bu işi en son ulusoya gitmeye karar vermiştim, çok araştırdım herşeyi öğrendim hakkında.. aradım sordum ve bana 4.000 tl denildi.. bu para çok gelince gidemedim ve mecburen parmak egzersizlerine başladım ama bu arada ulusoy hergün 2-3 mail gönderiyordu kafamı karıştırmasın diye bir kaçı hariç okumadım sildim hep.. ve parmak egzersizni her nekadar yapamam diyerek başlasamda günde en fazla 3-4 dak. egzersiz yapsamda, bazende hiç yapmadığım olurdu üstelik, bir ay gibi kısa sürede başardım ve biliorum ki işin ucunu sıkı tutup yapıcam başrıcam diyerek yapsaydım egzersizlerimi bir hafta da da yapabilirdim bu işi..
kısacası yıllarımı verdiğim vajinin sadece benim beynimde büyüyen biişi olduğunu anladım acı şekilde..
en son başrdıktan sonra ulusoya ben başardım lütfen bana mail atmayın ve benim gibilere yardımcı olmak istiyorsanız ücretinizi de birz düşürün diye mail attım..
canım kısacası sen parmak egzersize sıkı tutun bu iş beyinde biter o parada sana kalır..
bazı ünlü vaji dr larına gidip çok parlar harcayan ve başarısız olup parmak egzersizleriyle başaran arkdaşlarım var..
isteyin kızlar beynimize yenilmeyelim..opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis ayrıca ayfer içinde

arkadaşlar öncelikle şu kadarını söyleyeyim lütfen paniğe kapılmayın.sakin olun kendinizi yıpratmayın ağlama krizlerine giripte eşlerinizi bıktırmayın.eşleriniz sizinle ilişkiye girmedende tatmin olabilir.zaten erkekler rutinde boşalmak zorundalar.ve inanın normal ilişkiye girebilen insanlar bile eşleriyle masturbasyon yapabiliyorlar.siz yeterki onları tatmin etmeye çalışın onlar bundan bile memnun olacaklardır.bir korunma yöntemi var dışarı boşalma diye bundada aynısı oluyor zaten.
sonrasında internetten duyduğunuz egserzislerle olmaz.o kadar cesaretiniz olsa zaten yaparsınız eminim ben buna.lütfen kulaktan dolma tecrübeleri uygulamayın.üstelik herkezin psikolojisi farklı.şimdi bakın ayfer sokamam parmağımı diyor.diğeri 3 parmak soktum diyor.bunlar ne demek herkezinki farklı.terapiler aşama aşama.ilk aşamasında parmak egserzisleri yok.
üstelik herbirinizin bu korkularının kaynağı o kadar farklıki.ben hepinize yardım etmek isterim aslında ama öncelikle kafanızda bu sorunu küçültün küçültün küçültün.yumurta kadar olsun o kadar küçük yani.
herşey kafada biter ama biz yapıcam dedikçe neden vaginamız kasılır sizce.
yapmak istemediğiniz şeyi sakın yapmayın bu sizin daha çok iğrenmenize neden olabilir.birkaç organımız var bizi baştan çıkartan kendimizi tanımamız lazım öncelikle.cinsel terapi vaginusmus için kesinlikle parmaklarla başlamaz lütfen bununla başlamayın.
ben ilk jinekoloğa gittiğimde o iğrenç masaya oturttu ve bacaklarımı açıp vaginama bakmak istedi.ogünden sonra günlerce bacağımı bile açamadım.korkuçtu ve iğrendim.
lütfen kendinizi dahada fazla soğutmayın ve kasmayın.bişeyler paylaşmak isterseniz size cinsel terapiyi aşama aşama anlatırım.hepinizi öpüyorum.

kızlar sonunda ben de basardım yanı sanırım.pns sonuna kadar girdi ama kan olayı nokta kadar oldu.yanı ıkı nokta kadar kan oldu.ıns bu basarıdır ve inş. vajıden kurtulmusumdur.basaran arkadaslar bişe sorcam sızde de benım gıbı oldu mu yanı kan az geldı mı.bi de ıcerdeyken sankı karnıma bastırıyomus gıbı karnımın ıcınde bı baskı oldu.sızde de bole bıse oldu mu.allah hepımızın yardımcısı olsun.

canım az kan normal muhtemelen kasmadın kendini içinin gıcıklanmasıda normal devam edin bakalım yine devam ederse görüşürüz.bu arada tebrik ederim kaç yıllık vaginusmuslusun.eşinide tebrikl ederim ayrıca ayrılanlardan olmadığın içinde teşekkür ediyorum.bu konuya çok önem veriyorumopuyorumnanaktan

teşekkür ederim.daha 1.5 aylık evlıyım.eşim çok anlayıslı bana cok yardımcı oldu saolsun.o hiç takmadı kafasına benım kadar.kasma kendını zamanı gelınce olur dedı hep.sımdı ben atlattım mı acaba.kan gelmeyınce algılayamadım daha tam olarak.:kedi:su an agrı ve acı hıssedıyorum bıraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…