E
Ece1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
offf yaaa offff bende 3 yıldır vajınısmusumklava:sorun bnde olmasına o kadar kızıyorumkı anlatamam öfkemı okudugum kadarıyla tek basına bu lanet seyı atlatan arkadaslar var galıba lutfen banada yardımcı olunnnnnn lutfennnn:Saruboceq: 3 yıl yaaaa bu zaman zarfı eşim için çok uzunnnnn napcagımı hıç bılmıyom senağlama artık psıkologa gıdeyım dıyommm:enbuyukkk:sızlerden yardım ve onerı beklıyorum şimdiden teşekrlerrrrrCADIARZU
merhaba arkadaslar bende yenı buldum bu sıteyı hep bu hastalıgı nasıl , ve kımınle paylasırım dıye dusunuyordum.Kımseye soyleyemıyoruz ama bir türlü olmuyor banada yardımcı olursanız sevınırım.4 aydır evlıyım bana sankı bu hiç olmayacakmıs gıbı gelıyor yapanlar nasıl oldugunu ve ne kadar acı cektıgını anlatırsa memnun olurum
merhaba arkadaslar bende yenı buldum bu sıteyı hep bu hastalıgı nasıl , ve kımınle paylasırım dıye dusunuyordum.Kımseye soyleyemıyoruz ama bir türlü olmuyor banada yardımcı olursanız sevınırım.4 aydır evlıyım bana sankı bu hiç olmayacakmıs gıbı gelıyor yapanlar nasıl oldugunu ve ne kadar acı cektıgını anlatırsa memnun olurum
Slm arkadaslar ben simdi bas ve orta parmaga gectim ama iki bogum yapa biliyorum.cikarirken ama baya zorlaniyorum.bide tavsiyem ben egzersizlige baslamadan önce su kaynatiyorum ve sicak su torbasina koyup,ayaklarima koyuyorum.insan rahatliyor baya TAVSIYE
offf yaaa offff bende 3 yıldır vajınısmusumklava:sorun bnde olmasına o kadar kızıyorumkı anlatamam öfkemı okudugum kadarıyla tek basına bu lanet seyı atlatan arkadaslar var galıba lutfen banada yardımcı olunnnnnn lutfennnn:Saruboceq: 3 yıl yaaaa bu zaman zarfı eşim için çok uzunnnnn napcagımı hıç bılmıyom senağlama artık psıkologa gıdeyım dıyommm:enbuyukkk:sızlerden yardım ve onerı beklıyorum şimdiden teşekrlerrrrrCADIARZU
arkadaşlar dr ulusoyla ilgili bilgisi olan varmı çok merak ediyorum.senelerdir çile çeken bu dertle üzülen kişiler 1 ila 3 gün arsında çözüme ulaşıyorlarmış. başarı öykülerini okuyorum çok dikkatimi çekiyor.eşime anlatıyorum öyle şey olurmu dr ne yapıyoda 2 günde iyileştiriyor. kasma kendini orası çok esnek çocuk çıkıyor oradan falan filan bende söylerim sana bunları daha ne diyebilirki diyor. ama ben merak ediyorum bununla ilgili bilgisi olan varmı varsa beni bilgilendirebilirmi.bana destek olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.bende daha jel alamadım ve çok yoğun çalışıyorum akşam eve çok geç geliyorum onun için egzersizlere başlayamadım.ama en kısa zamanda tavsiyelerinizi deniyeceğim. iyi geceler her gün dua ediyorum aynı kaderi paylaştığımarkadaşlara
ayrıca ayfer içindecanım bende 3 yıllık evliyim ve vajinismusum..ben doktora gittim parmak egzersizleri verdi.maddi durumun yoksa boşuna para harcama...burda o kadar çok doktor var ki insana acaip destek oluyolar.inşallah bizde birbirimize destek olarak aşıcaz...her birimiz aslında bir doktoruz:) bence hemen egzersizlere başla...