-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
benim sorunumda aynı . canımn çok acıoyacağından korkuoırm . ki denemelerde acıyor fazlaca .ayrıca sırf yapmk için dediğin pozisyona geçmk içimdeki bütün şevki kırıyor.normal sırt üstü yatarken herhangi bi problem yok .ama bacaklar açılınca ayaklarım titremeye başlıyor.acaba diorum kas gevşetici alsam işe yararmı :kedi:
kendisi ya da eşi farketmez. parmak egzersizini yapsın,başarsın yeter.
kızlar egzersizlere başladım..serçe parmak ve işaret tamam...ama niyeyse içimde bi umutsuzluk var sanki yapamıycam yaaa..bilmiyorum ama bugün çok mutsuzum..bide arkadaşlar öyle yarım saat filan değil 5 dk filan denedim...bilmiyorum dua edin lütfen....
canım çok tşk ederim söylediklerin için.... bak umutlandım yine...bu y.dışından getirteceğin şey ne anlamadım açıklarsan sevinirim...bide ece1 ben hala bakireyim ve parmak egzersizi yaparken kızlığımı bozcam diyede korkuyorum...insan bunca yıl olmuş bu kadar yıldan sonra kendim bozmam kötü his veriyor insana ne bileyimm yaa.Allah hepimizin gönlüne göre versin...inşallah sende bol bol dua ett Rabbim bu akşam bu hastalığı bizden alsın...
canım çok tşk ederim söylediklerin için.... bak umutlandım yine...bu y.dışından getirteceğin şey ne anlamadım açıklarsan sevinirim...bide ece1 ben hala bakireyim ve parmak egzersizi yaparken kızlığımı bozcam diyede korkuyorum...insan bunca yıl olmuş bu kadar yıldan sonra kendim bozmam kötü his veriyor insana ne bileyimm yaa.Allah hepimizin gönlüne göre versin...inşallah sende bol bol dua ett Rabbim bu akşam bu hastalığı bizden alsın...