E
Ece1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
serra bu gece başliycam kaldiğim yerden rahat olursam 2 ye geçicem anestolü de deniycem çok sağol inşşallah ya 2 haftadr tekteyim bakalım bu ay neler görücez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitanem parmak egzersizleri verdi.vajin girişine parmaklarınla masaj yapacaksın.kendini cok zorlama.günde 30 dk ayır.yavas yavas dairesel olarak ayna karsısına gec ve egzersiz yap.sonra küçük bir ayna al eline ve vajinini incele.onun içinden bir cocuk kafasının cıkabilecegi fikrini beynine kabul ettir.ama acı cektiğin an egzersizi bırak.
arkadaşlarr kuzenimdee bu problemi yaaşadı ve neyseki hallettiler çok aşık severek evlendiler ama eşi boşanırım dedii kuzenim daha da korktu eş önemliii.
ya ben kuzenimle 15 dakikadır okuyorum yazılanlarıı inanın bekarım hiç böyle bi korkum yoktu bendede korku olmaya başladı nedense bazılarıı acıyoo ama dayanın gibi şeyler söylemiişş sorunsuz ilişkiye girenlere yada vajiyi yenenlere sormak istiyorumm bu iş sadece erkeğin zevk aldığı kadının acı çektiği bi eylemmii vaji yenincee zevk alınmıyormu
.bide bu acı nası bi acıo sadece ilk ilişkide mii var.kuzenim hastalığı yenmesine ragmen hala uyuştrucu kremlerle ilişki yaşıyormuşş onun için sadece kocasının mmutluluğuuu önemliymişşş ..ciddenm bize yazık
MERHABA kızlar . bende yeni evliyim ve eşimle hala birlikte olamadık. dayanamadm geçen hafta eşimle doktora gttk .kızlık zarımın 1 cm olduğunu söledi normalde 3 cm olması lazmmış. doktor 2 cm ben keserim dedi bayıltıp. eşim pek taraftar diil .doğrusu ben kararsızım .çnkü şimdiki denemelerimizde canım çok yanıyor . ne yapıcam bilemiorum .ayrıca annemde doktorda yaptırma dio.ileride çok geniş olur kötü durur dio . . böle bi problemle karşılaşan varmı
yok canım öle bişeyle karşılaşmadım kaç aylık evlisin.bide nasıl bir rahatsız var anlayamadım
canım altta cetvelim war. henüz 14 gnlük evliyimmm . çok yeniyim anlıyacağın. . .:gitme:
ama böle bi duruma maruz kalmk beni çok üzüyor. Ayaklarım titriyor. tam yapmaya çalışırken.korkuorum ve kasıorum kendimi . itiorum eşimi. .
rahatsızlık derken . normalde kızlık zarının önünde perde warmş sanırım. normalde olması gerekn 3 cm miş . benimki 1 cm. doktorda açalım dedi :çok üzgünüm:
anladım canım açsınlar bence.her seferinde canın acığcağna kurtulmuş olursun.hem allah korusun vajinismus falan olursun.vardır doktorun bi bildiği.canım bence doktora git.hallederiz inş sorununu.ihmal etme
ama eşim pek taraftarı deil . annemde deil . çok açarlar diyor annem .bi tanıdığımıznki öle olmş .sonra bi daha diktirmiş :a015:
Merhaba arkadaslar ben de basindan itibaren butun sayflari okudum gercekten cok destek verici cok sagolun benim de sorunum sanirim vaji 4 aylik evliyim ama birlesme gerceklesmedi maalesef:1no2: ama aci duyacagimdan cok korkuyorum ilk gece baslamisti bu korkular ama bu kadar uzun surecegini tahmin etmezdim bazen cok daha fazla acima ve yanma oluyor bazense cok da acimiyor ama sorun su ki ben bacaklarimi acamiyorum yani dumduz sirt ustu yatip bacaklarimi aralamaya calisiyorum obur turlu bana cok korkunc geliyor maalesef. Ne yapacagimi da bielmiyorum parmak egzersizi denedik icimde bsii olmasi cok garip bir his bi de kizlik zarinin ortasinda demissiniz ya deligi benim daha asagida sanki kizlar yaa ortasinda degil:kedi: kac defa ddedim kendime bu gece biticek diye ama tam o asamaya gelince cok aciyacagi icin esimi itiyorum jellerle filan deneince de tam zarin uzerine geliyoruz am acok aciyor o zaman da ay kizlar yardimci olun bana da bir an once halledeyim dua edin su mubarek gunlerde benim icin de doktorsuz yenen arkaslari gorune o kadar imrendim ki benim de doktora gitme imkanim yok burda cok sevgiler herpinize
Merhaba arkadaslar ben de basindan itibaren butun sayflari okudum gercekten cok destek verici cok sagolun benim de sorunum sanirim vaji 4 aylik evliyim ama birlesme gerceklesmedi maalesef:1no2: ama aci duyacagimdan cok korkuyorum ilk gece baslamisti bu korkular ama bu kadar uzun surecegini tahmin etmezdim bazen cok daha fazla acima ve yanma oluyor bazense cok da acimiyor ama sorun su ki ben bacaklarimi acamiyorum yani dumduz sirt ustu yatip bacaklarimi aralamaya calisiyorum obur turlu bana cok korkunc geliyor maalesef. Ne yapacagimi da bielmiyorum parmak egzersizi denedik icimde bsii olmasi cok garip bir his bi de kizlik zarinin ortasinda demissiniz ya deligi benim daha asagida sanki kizlar yaa ortasinda degil:kedi: kac defa ddedim kendime bu gece biticek diye ama tam o asamaya gelince cok aciyacagi icin esimi itiyorum jellerle filan deneince de tam zarin uzerine geliyoruz am acok aciyor o zaman da ay kizlar yardimci olun bana da bir an once halledeyim dua edin su mubarek gunlerde benim icin de doktorsuz yenen arkaslari gorune o kadar imrendim ki benim de doktora gitme imkanim yok burda cok sevgiler herpinize
silaca evet senin yerin burasi değil seni ilk gece sayfamiza alalim orada bir niltt profesörümüz var o sana yardımcı olur hiiiç bir daha da buraya uğrama kovuyoruz seni!
merhaba bende siteye yeni üye oldum öncelikle 1. sayfadan başlayarak tüm sayfaları okudum.burada yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. bende 2 yıldır bu sorunu yaşıyorum.ama korkumdan doktora bile gitmedim.burada doktora gitmemiş ve tavsiyelerle mutlu sona ulaşan akadaların başarı öykülerini okuyunca sanki kendimde başarmışım gibi sevindim.ama henüz bi girişimde bulunamadım.ben sanırım başaramayacağım bu işi.artık hiç umudum kalmadı.eşim çok anlayışlı.o konuda sorunum yok ama ben ona çok haksızlık ediyorum.artık biran önce olsun istiyorm.sizlerin yardımına çok ihtiyacım ve bazı jellerden bahsediyosunuz onları eczaneden almaya bile utanıyorum.alamıycamda sanırım bu durumumu hiç kimse bilmiyor. sanki eczaneye gidince onlarda anlayacaklar gibi geliyor bana. doktor ulusoyu çok duydum grubuna üyeyim hatta.tüm cesaretimi topladım yazın gitmek istedik çok yoğundu.alamıyacağını söyledi.daha sonrası içinde izin durumumuz sınırlı biz alamayacağız.ne olacak onumuz bilmiyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim.sanırım ben vahim durumdayım.2 seneler 1 gün olsun aklımdan çıkmıyor bu düşünce herkese şimdiden teşekkür ederim.bana lütfen yardım edin cesaret verin.sanırım bu konularda çok bilgisizim.:)
merhaba bende siteye yeni üye oldum öncelikle 1. sayfadan başlayarak tüm sayfaları okudum.burada yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. bende 2 yıldır bu sorunu yaşıyorum.ama korkumdan doktora bile gitmedim.burada doktora gitmemiş ve tavsiyelerle mutlu sona ulaşan akadaların başarı öykülerini okuyunca sanki kendimde başarmışım gibi sevindim.ama henüz bi girişimde bulunamadım.ben sanırım başaramayacağım bu işi.artık hiç umudum kalmadı.eşim çok anlayışlı.o konuda sorunum yok ama ben ona çok haksızlık ediyorum.artık biran önce olsun istiyorm.sizlerin yardımına çok ihtiyacım ve bazı jellerden bahsediyosunuz onları eczaneden almaya bile utanıyorum.alamıycamda sanırım bu durumumu hiç kimse bilmiyor. sanki eczaneye gidince onlarda anlayacaklar gibi geliyor bana. doktor ulusoyu çok duydum grubuna üyeyim hatta.tüm cesaretimi topladım yazın gitmek istedik çok yoğundu.alamıyacağını söyledi.daha sonrası içinde izin durumumuz sınırlı biz alamayacağız.ne olacak onumuz bilmiyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim.sanırım ben vahim durumdayım.2 seneler 1 gün olsun aklımdan çıkmıyor bu düşünce herkese şimdiden teşekkür ederim.bana lütfen yardım edin cesaret verin.sanırım bu konularda çok bilgisizim.:)