E
Ece1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
merhaba arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim..ve doktorra da gittim ama hala devam ediyor 3 yıllık evliyim. bu durumu atlatmış ve bebeği olan arkadaşlardan yardım istiyorum.çünkü artık bi bebeğim olsun istiyorum.ama ilkin bu sorunu aşmam lazım.daha yeni üye obu hastalığı yldum.siteyi ve sizleri çok sıcak ve aileden bulduğum için buraya yazıyorum..inşallah bu hastalığı yener ve hamile kalırım....:)
evet parmak egzersizi verdi ve srçe parmakla başladım.çok rahat bi şekild yaptım. sonrada diğerlerine devam etmedim.arkadaşlar aslında bende o kadar kasılma filan olmuyor sadece p...s oraya değince sanki bişeyi geriyomuşçasına acıyo.oda beni korkutuyor.biliyoum ki biraz cesaret etsem olcak ama olay ona gelince korkuyorum..çok sıkıldım bu durumdan.3 yıldır düşünmeden geçen saatim dakikam yok..artık bide eşimle çok bebek istiyoruz...inşallah burdaa çözüm bulurum...saat 04.00 ama ben hala bu yazıları okyorum.çünkü çok cesaret verici yazılar var..çok mutluyum sizleri bulduğum için.keşke 3 yıl önce bu ssiteye üye olsaydım...şimdiden herkese teşekkürler...hepinizden Allah razı olsun..Rabbim şifa versin hepimize...
Ece 1 ve boz gerçekten çok teşekkür ederim.inanın acaip moral veriyosunuz.dünden beri kendimi çok güçlü ve kendine güvenli hissediorum.inşallah bende bugün başlıycam egzersizlere....bu defa çok kararlıyım.inşallah olur arkadaşlar...bende buna baştan beri inanıyorum..işte insanı sıkan tek şey çavreden sorulan sorular...bebk düşünmüyomusun ?olmuyormu? inan ne yalan uydurcağımı şaşırdım...kimseyle görüşmek istemiyorum o yüzden...insanlar beni kısır zannedip hocca adresi veriyo düşünebiliyo musunuz? onlar sorduğu için değil ama ben de o kadar çok bebeğim olsun istiyorum kii...inşallah arkadaşlar due edin lütfennn..bu derdi aşalımm....
bende önümüzdekii yaz evlenicem şimdi içimi bu korku sarmaya başladı keşkee hiç okumasaydımm off offf dertsiz başıma dert açtımm
bu acıyı biri tarif etsin uyuşturmadan ilişkiye girenlerr nası bi acı bu nekadar sürüyyoo
Game , doktor vajinismus olduğunu söyleyip anestolle beraber egzersiz mi tavsiye etti?