- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
oxxo kimse kimseyi yargılamıyor.sadece bana ters düştünü söledim yoksa millet istedini yapabilir özgür bi hayat dediğin gibi.yanlız böle bi ilişki tarzını onaylamıyorum her kez onaylıcak diye bi kaide yok değilmi.ayplamıyorumda evli olmadını duyunca şaşırdım sadece.herkezn kendi hayatı,kendi geleceği.ama onaylamadığım bişeyide aa iyi yapmışsın dememi beklemeyin lütfen herkez sizin kafa tarzınızda olamaz.burası türkiyee,çok rahat özgürlükçü bir ülkede yaşamıyoruz.evli dilim deme cesaretini gösteren insan bütün yorumlara katlanır.ve kırıcı bi yorumda yaptımı düşünmüyorum. neyse başaran arkadaşları tebrik ediyorumm çok sevindim siizin adınızaa allah herşeyi gönlünüze göre versinn
boz arkadaşım yargılamıyorum etmiyorum diyosun da madem, evli diilim deme cesaretini gösteren insan bütün yorumlara katlanır ne demek peki?... evet özgürlükçü diiliz bu konuda çünkü biz kadınlar özgürlükçü düşünmeyip özgürlükçü davranmıyoruz... sen halinden memnunsun belki ama ben değilim. ki ben bakireyim de aynı zamanda... o yuzden gereken her yerde insanları özgürlükçü düşünmeye davet edeceğim. demem o ki hiç birşey yapamıyorsak, en azından kızlarımıza doğru yolu gösterelim... tartışma platformuna da dönüşmesin burası o yuzden boz arkadaşım benim diyeceklerim bunlar, kolay gelsin sana da...