1.sayfadan itibaren aynı sorunu paylaşan arkadaşlarımıza yardım eden birkaç arkadaşımız var özellikle onlara teşekkür etmek istiyorum... eminim ki farkında olmadan bir çok evliliğe ya da ilişkiye inanılmaz katkıda bulunmuşlardır(sırf bu teşekkur için yazıyorum aslında).
ayrıca belirtmek istediğim birkaç nokta var... arkadaşlar burda kimse kimseyi evli olmadan ilişki yaşadığı için yargılayamaz.. allah ın verdiği en buyuk nimetlerden biri özgür iradedir. seçimini yaparsın ve o yolda ilerlersin... cinsel birlikteliği sadece evliliğe mal etmek bana kalırsa çok yanlış bir düşünce... aşk yapmak demektir cinsel birliktelik ve gereken aşık iki insandır evlilik cüzdanı değil.. tabi ki bunun türkiyedeki birçok kesme hitap etmeyen bir düşünce olduğunun farkındayım... ama en azından yargılamayalım arkadaşlar...
son olarak şunu belirtmek isterim ki penis, vajina, seks demekten çekinmemelisinz, kadın olduğunuzu birey olduğunuzu ve bunların herhangi bir organınız gibi olduğunu unutmayın, bu tarz çekincelerin(ayıp günah kötü vb.) vajinusmus sorununun en temel sebeplerinden biri olduğunu düşünüyorum ve eminim ki birçok arkadaşım bana katılacaktır... sağlık arkadaşlar bu başka birşey diil ötesi var mı... ve şunu unutmamalıyız ki biz çocuklarımızı böyle yetiştirmemeliyiz...acıyoo kanıyoo patlıyo diye korkutmak yerine bilinçli bi şekilde açıklamalıyız. doğruları söylemek korkulduğu gibi onların evlenmeden önce bekaretlerini kaybedecekleri anlamına gelmez...önemli olan onları yıllar boyu sürebilecek bir cehennem azabına sürüklememektir çocuklarımızı korkutarak..umarım en kısa zamanda hepiniz çalışmalarnızın sonucunu alırsınız ve müjdeli haberlerinizi alırız... özellikle yendikten sonra aldığım bebek haberleri beni inanılmaz mutlu ediyo ve duygulandırıyor arkadaşlar:)
bi de bi de bi erkeğin buralarda soytarılık yaptığnı okudum yuh diyorum başka bişey diyemiyorum, böyle ciddi bir sorundan faydalanmaya çalışan insan diildir, canlı statüsüne dahi koymam yine kızdım bak neyse kolay gelsn kızlar çok yazdım...