- 1 Temmuz 2009
- 88
- 7
- 40
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
blks merhaba bende forma yeni katılanlardan ve yeni evlilerdenim.sendeki sorun sanırım bendede var yanı çok istekli olmama rağmen eşim 5-6 cm içime girebiliyor sonrasında müthiş bir ağrı ve yırtılma gerilme gibi bir his oluyor.sanki biryere dayanıyormuş gibi lütfen banada cevap yazın kızlar fikrinize ihtiyacım var.bu arada ben ilk gece beraber olabildim yanı kızlığım bozuldu.ama o zamanda tam girememişti çok acıdı deyip ittirmiştim.şimdi kendimde istiyorum ama canım yanıyor.ne yapmalıyım kızlar????
oxxo kimse kimseyi yargılamıyor.sadece bana ters düştünü söledim yoksa millet istedini yapabilir özgür bi hayat dediğin gibi.yanlız böle bi ilişki tarzını onaylamıyorum her kez onaylıcak diye bi kaide yok değilmi.ayplamıyorumda evli olmadını duyunca şaşırdım sadece.herkezn kendi hayatı,kendi geleceği.ama onaylamadığım bişeyide aa iyi yapmışsın dememi beklemeyin lütfen herkez sizin kafa tarzınızda olamaz.burası türkiyee,çok rahat özgürlükçü bir ülkede yaşamıyoruz.evli dilim deme cesaretini gösteren insan bütün yorumlara katlanır.ve kırıcı bi yorumda yaptımı düşünmüyorum. neyse başaran arkadaşları tebrik ediyorumm çok sevindim siizin adınızaa allah herşeyi gönlünüze göre versinn
boz arkadaşım yargılamıyorum etmiyorum diyosun da madem, evli diilim deme cesaretini gösteren insan bütün yorumlara katlanır ne demek peki?... evet özgürlükçü diiliz bu konuda çünkü biz kadınlar özgürlükçü düşünmeyip özgürlükçü davranmıyoruz... sen halinden memnunsun belki ama ben değilim. ki ben bakireyim de aynı zamanda... o yuzden gereken her yerde insanları özgürlükçü düşünmeye davet edeceğim. demem o ki hiç birşey yapamıyorsak, en azından kızlarımıza doğru yolu gösterelim... tartışma platformuna da dönüşmesin burası o yuzden boz arkadaşım benim diyeceklerim bunlar, kolay gelsin sana da...
blks merhaba bende forma yeni katılanlardan ve yeni evlilerdenim.sendeki sorun sanırım bendede var yanı çok istekli olmama rağmen eşim 5-6 cm içime girebiliyor sonrasında müthiş bir ağrı ve yırtılma gerilme gibi bir his oluyor.sanki biryere dayanıyormuş gibi lütfen banada cevap yazın kızlar fikrinize ihtiyacım var.bu arada ben ilk gece beraber olabildim yanı kızlığım bozuldu.ama o zamanda tam girememişti çok acıdı deyip ittirmiştim.şimdi kendimde istiyorum ama canım yanıyor.ne yapmalıyım kızlar????
oxxo kimse kimseyi yargılamıyor.sadece bana ters düştünü söledim yoksa millet istedini yapabilir özgür bi hayat dediğin gibi.yanlız böle bi ilişki tarzını onaylamıyorum her kez onaylıcak diye bi kaide yok değilmi.ayplamıyorumda evli olmadını duyunca şaşırdım sadece.herkezn kendi hayatı,kendi geleceği.ama onaylamadığım bişeyide aa iyi yapmışsın dememi beklemeyin lütfen herkez sizin kafa tarzınızda olamaz.burası türkiyee,çok rahat özgürlükçü bir ülkede yaşamıyoruz.evli dilim deme cesaretini gösteren insan bütün yorumlara katlanır.ve kırıcı bi yorumda yaptımı düşünmüyorum. neyse başaran arkadaşları tebrik ediyorumm çok sevindim siizin adınızaa allah herşeyi gönlünüze göre versinn
Boz senin kötü niyetle yorum yazdığını, kimseyi yermeye çaliştiğini düşünmüyorum. Ben sen kurtulunca gerçekten sevindim senin de benim için aynı şeyleri hissettiğine inaniyorum. Çok doğru burası Türkiye, burda anneler kizları ilşikiye girince kikir kikir gülüp babalarına yetiştirmiyo, ya da babalar kızlarına yavrucum al prezervatifi öyle ilişkiye gir demiyo. Ben de bunu savunmuyorum zaten. Ama sağlıkla ilgili bi forumda "evli dilim deme cesaretini gösteren insan bütün yorumlara katlanır." demeseydin keşke. Ben bunu çok mattah birş ey olduğundan ya da herkese tavsiye ettiğimden ilan etmiyorum. Sadece bir sorunum var desteğinize ihtiyacım var ve paylaşmak durumunda kalıyorum. Burada olumsuz bir şey söylediği zaman biri kırılıyorum. Çünkü sanıldığı gibi ahlaki değerlerden yoksun önüne gelenle ilişki yaşayan bir insan değilim. Evliliğe karşı biri de değilim.
1.sayfadan itibaren aynı sorunu paylaşan arkadaşlarımıza yardım eden birkaç arkadaşımız var özellikle onlara teşekkür etmek istiyorum... eminim ki farkında olmadan bir çok evliliğe ya da ilişkiye inanılmaz katkıda bulunmuşlardır(sırf bu teşekkur için yazıyorum aslında).
ayrıca belirtmek istediğim birkaç nokta var... arkadaşlar burda kimse kimseyi evli olmadan ilişki yaşadığı için yargılayamaz.. allah ın verdiği en buyuk nimetlerden biri özgür iradedir. seçimini yaparsın ve o yolda ilerlersin... cinsel birlikteliği sadece evliliğe mal etmek bana kalırsa çok yanlış bir düşünce... aşk yapmak demektir cinsel birliktelik ve gereken aşık iki insandır evlilik cüzdanı değil.. tabi ki bunun türkiyedeki birçok kesme hitap etmeyen bir düşünce olduğunun farkındayım... ama en azından yargılamayalım arkadaşlar...
son olarak şunu belirtmek isterim ki penis, vajina, seks demekten çekinmemelisinz, kadın olduğunuzu birey olduğunuzu ve bunların herhangi bir organınız gibi olduğunu unutmayın, bu tarz çekincelerin(ayıp günah kötü vb.) vajinusmus sorununun en temel sebeplerinden biri olduğunu düşünüyorum ve eminim ki birçok arkadaşım bana katılacaktır... sağlık arkadaşlar bu başka birşey diil ötesi var mı... ve şunu unutmamalıyız ki biz çocuklarımızı böyle yetiştirmemeliyiz...acıyoo kanıyoo patlıyo diye korkutmak yerine bilinçli bi şekilde açıklamalıyız. doğruları söylemek korkulduğu gibi onların evlenmeden önce bekaretlerini kaybedecekleri anlamına gelmez...önemli olan onları yıllar boyu sürebilecek bir cehennem azabına sürüklememektir çocuklarımızı korkutarak..umarım en kısa zamanda hepiniz çalışmalarnızın sonucunu alırsınız ve müjdeli haberlerinizi alırız... özellikle yendikten sonra aldığım bebek haberleri beni inanılmaz mutlu ediyo ve duygulandırıyor arkadaşlar:)
bi de bi de bi erkeğin buralarda soytarılık yaptığnı okudum yuh diyorum başka bişey diyemiyorum, böyle ciddi bir sorundan faydalanmaya çalışan insan diildir, canlı statüsüne dahi koymam yine kızdım bak neyse kolay gelsn kızlar çok yazdım...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr başardım dün gece.allah kayganlaştırıcı üreticilerine ve bana popoya doğru itmemi tavsiye eden arkadaşlardan razı olsun.gece melekler gibi uyudum kızlar sırtımdaki yüküm kalktı.kızlar kontrol hep sizde olsun sanki penis değilde egzersizde kullandığınız parmak yada bi aparat giricekmiş gibi düşünün inanın o hafif yanma varya 5saniye sürüyo paniklemeyin 5 saniye sonra içinizde hissetmiyorsunuz.ohhhhh be çok şükür allahıma
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr başardım dün gece.allah kayganlaştırıcı üreticilerine ve bana popoya doğru itmemi tavsiye eden arkadaşlardan razı olsun.gece melekler gibi uyudum kızlar sırtımdaki yüküm kalktı.kızlar kontrol hep sizde olsun sanki penis değilde egzersizde kullandığınız parmak yada bi aparat giricekmiş gibi düşünün inanın o hafif yanma varya 5saniye sürüyo paniklemeyin 5 saniye sonra içinizde hissetmiyorsunuz.ohhhhh be çok şükür allahıma
sağol canım bakalım bende hiç ara vermeden sanki ödevmiş gibi sık sık denemeye devam edicem ben kurtuldum sanırım kızlar sıra sizde yemin ederim sadece vücudun dışardan bi nesneye yani penise tepkisinden oluyor.bana bi arkadaşim birkaç gün tampon kullan vajinan doluluğa alışsın demişti.yani penisi tehlike görüp almıyormuş vücut bunuda deneyebilrsiniz kızlar.yanma kasılma olsa bile içinizden 10 'a kadar sayıp biriz sabredin inanın hemen geçiyor.ve acı filan kalmıyor.cigdemm cok sewindim cnm ne guzel yaa herkes yensin insallah yarabbim...kizlar valla hepimiz bu edindigimiz tecrubelerle DR. lar gibi olduk kaydirigubbakcemile3 isin sakasi gercekten kontrolun kadinda olmasi inanilmaz ise yariyor bende o sekilde yenmistim.. birde suna da inaniyorum regl gectigi gibi iliskiye girildigi zaman yenme sansi daha yuksek diye duymustum ve benim gecince hemen ilk iliskimde olmustu onuda ben tavsiye ederim..ehh ne diyelim cigdem sekerim tadini cikar naniknanik
bende vajinusmus hastasıyım yardım edersenşz sevinirim yeni üye oldum bu sieye doktora yeni gitmeye başladım anestol veri bana ve egzersiz yağıyorum yenilebliyorumu gerçekten