Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim..ve doktorra da gittim ama hala devam ediyor 3 yıllık evliyim. bu durumu atlatmış ve bebeği olan arkadaşlardan yardım istiyorum.çünkü artık bi bebeğim olsun istiyorum.ama ilkin bu sorunu aşmam lazım.daha yeni üye obu hastalığı yldum.siteyi ve sizleri çok sıcak ve aileden bulduğum için buraya yazıyorum..inşallah bu hastalığı yener ve hamile kalırım....:)

Akrep doktora gidince herhangi tedavi uyguladı mı parmak egzersizi falan ?

evet parmak egzersizi verdi ve srçe parmakla başladım.çok rahat bi şekild yaptım. sonrada diğerlerine devam etmedim.arkadaşlar aslında bende o kadar kasılma filan olmuyor sadece p...s oraya değince sanki bişeyi geriyomuşçasına acıyo.oda beni korkutuyor.biliyoum ki biraz cesaret etsem olcak ama olay ona gelince korkuyorum..çok sıkıldım bu durumdan.3 yıldır düşünmeden geçen saatim dakikam yok..artık bide eşimle çok bebek istiyoruz...inşallah burdaa çözüm bulurum...saat 04.00 ama ben hala bu yazıları okyorum.çünkü çok cesaret verici yazılar var..çok mutluyum sizleri bulduğum için.keşke 3 yıl önce bu ssiteye üye olsaydım...şimdiden herkese teşekkürler...hepinizden Allah razı olsun..Rabbim şifa versin hepimize...

akrepcim 3 sene beklemene gerek yoktu ki ya. dşünmeleini çok iyi anliyiorum inan ben de aynı sen gibiyim:) ama egzersizleri birakirsan ilerleme olmaz ki. hiç bıkmadan usanmadan devam etmen lazım. ben de şu anda egzersiz aşamasindayim. egzersiz sirasinda penis denemesi yapmaman gerekiyo bildi,ğim kadariyla. kendini hazir hissetmemişsin demk ki o yüzden böyle olmuş. bu hastalığın en büyük tedavisi sabır sanırım. bence hemen egzersizlere geri dönmelisin

ve unutma ki yalniz değilsin bak whatsup,denizcek,serra,alevsi,megryan hep yenmiş ve bize destek oluyolar ben de egzersiz aşamasindayim ama aklina bişey takilirsa hepsi yardimci olur sana:)

Son düzenleyen: Moderatör:
evet parmak egzersizi verdi ve srçe parmakla başladım.çok rahat bi şekild yaptım. sonrada diğerlerine devam etmedim.arkadaşlar aslında bende o kadar kasılma filan olmuyor sadece p...s oraya değince sanki bişeyi geriyomuşçasına acıyo.oda beni korkutuyor.biliyoum ki biraz cesaret etsem olcak ama olay ona gelince korkuyorum..çok sıkıldım bu durumdan.3 yıldır düşünmeden geçen saatim dakikam yok..artık bide eşimle çok bebek istiyoruz...inşallah burdaa çözüm bulurum...saat 04.00 ama ben hala bu yazıları okyorum.çünkü çok cesaret verici yazılar var..çok mutluyum sizleri bulduğum için.keşke 3 yıl önce bu ssiteye üye olsaydım...şimdiden herkese teşekkürler...hepinizden Allah razı olsun..Rabbim şifa versin hepimize...

canım bende başaranlardanımm inan hiç zor dilll bi pozisyon var o yöntemle yendim ben hiç acı hiseetmiyosun.kendimizi kastımız için acıyo arkadaşlar seneleriniz aylarınız geçmesin boşa.arkadaşım parrmak egzersizi yapın önce sonra 2 parmağınızı birden sokunn.inanın hiç acımıyo okadar büyük ki orasıı.düşünsenize ordan bebek çıkıyo.ilişkiye başladığınızda kafanızda tek orası çok geniş ben bunu alabilirim diyin.derin nefes alıp verirken bide bakmışsın almışsın.kayganlaştırıcı kremde kullanın.inanın çok kolaymış geçen aylarıma yanıyorum şimdi.hiç acı yok inanın bana ve birazcık cesaretlenin hepsi bu.sadece psikolojik bi olay kastığın anda orasıda acımaya başlıyo kendini bıraktığında giri veriyo zaten hepinize çallışmalarda başarılar.bi sorusu olan olursa cevaplayabilirim ....

Ece 1 ve boz gerçekten çok teşekkür ederim.inanın acaip moral veriyosunuz.dünden beri kendimi çok güçlü ve kendine güvenli hissediorum.inşallah bende bugün başlıycam egzersizlere....bu defa çok kararlıyım.inşallah olur arkadaşlar...bende buna baştan beri inanıyorum..işte insanı sıkan tek şey çavreden sorulan sorular...bebk düşünmüyomusun ?olmuyormu? inan ne yalan uydurcağımı şaşırdım...kimseyle görüşmek istemiyorum o yüzden...insanlar beni kısır zannedip hocca adresi veriyo düşünebiliyo musunuz? onlar sorduğu için değil ama ben de o kadar çok bebeğim olsun istiyorum kii...inşallah arkadaşlar due edin lütfennn..bu derdi aşalımm....

Ece 1 ve boz gerçekten çok teşekkür ederim.inanın acaip moral veriyosunuz.dünden beri kendimi çok güçlü ve kendine güvenli hissediorum.inşallah bende bugün başlıycam egzersizlere....bu defa çok kararlıyım.inşallah olur arkadaşlar...bende buna baştan beri inanıyorum..işte insanı sıkan tek şey çavreden sorulan sorular...bebk düşünmüyomusun ?olmuyormu? inan ne yalan uydurcağımı şaşırdım...kimseyle görüşmek istemiyorum o yüzden...insanlar beni kısır zannedip hocca adresi veriyo düşünebiliyo musunuz? onlar sorduğu için değil ama ben de o kadar çok bebeğim olsun istiyorum kii...inşallah arkadaşlar due edin lütfennn..bu derdi aşalımm....

rica edrrim canım.boşver milletin ne söledini.banada çok sordular bebek yok mu die.hiç aldırış etme milletin ne söledini.allah ne zaman kısmet ettiyse ozaman olur de hiç takma kafana.egzersizleri yap canım inan hiç acımıyo ya yemin ederim acımıyo.kendimizi okadar kasıyoruz ki sanki bişey olcakmış ki kastığımız için girmesini engelliyoruz engelledğimiz için acı hisssediyoruz bırak kendinii kontrol sende olsun ozaman.kendini güvende hissediyosun üzerine oturmaya çalış bol jel sür.1 gününü daha boşa geçirme çok güzel bişey...

yaptım egzersizleri 2 parmağımı birden aldım ama cesaret edemedim baya bi süre sonra oldu burda çook açık yazamıyorum açıkcası

arkadaşlar merhaba yeni yazan vajili arkadaşlar var umarım en kısa zamanda atlatacaksınız..boz arkadaşımda yazmış acıcak diye kendimizi kasıyoruz kasınca sanki girmicek gibi oluyo daha çok acı çekiyoruz evet tam da dediği...ben yendikten sonra olayın bu oldunu çok daha iyi anladım.. şimdi zaten oluyo acımıyo düşüncesiyle yaptığım için çok kolay oluyo inanın...blks akrep79 gamee umarım en kısa zamanda başaracaksınız biraz sabır ve en önemlisi o anda çok istekli olmak

arkadaslar bişey danişmak istiyorum araya regl girdiği için egzersize ara verdim,şimdi içimi bi korku sardı tekrar başlayınca yine baştki giib acı yaşamam dimi. bi de iki parmağa geçmeden önce deneme amaçli anestol kullanmak istiyorum.emla yok bende. bu anestolü içerdeki bütün kaslara mı srüyoruz. çok yanma olur mu emlada az oluyomuş ama anestolü tam anlamadim.

ece'cim o korku ayni benide sarmisti ama hicte dusundugun gibi olmuor ayni kaldigin yerden dewam edebiliyosun tekrar baslayinca bastaki gibi aci vs olmaz sen kaldigin yerden dewam edebiliosun anestolu iceriye guzelce sur ileriye parmaginla itemezsen aciyo dersen surdukten sonra bacaklarini kaldir iyice ileri gitsin yanma az bisey oluor saniye suruo sonra hemen gecio hissetmion ondan sonra ben uyusturucu sprey kullanmistim anestol diil de ama snucta hepsi ayni emla da kullanmistim oda yakio azz bisey hemen gecio balim hecc takmaa sende cok hirslisin valla bak gor az kaldi yenmene seni cok hirsli goruyorum tatlim:kahve:a.s.

arkadaşlarr kuzenimdee bu problemi yaaşadı ve neyseki hallettiler çok aşık severek evlendiler ama eşi boşanırım dedii kuzenim daha da korktu eş önemliii.
ya ben kuzenimle 15 dakikadır okuyorum yazılanlarıı inanın bekarım hiç böyle bi korkum yoktu bendede korku olmaya başladı nedense bazılarıı acıyoo ama dayanın gibi şeyler söylemiişş sorunsuz ilişkiye girenlere yada vajiyi yenenlere sormak istiyorumm bu iş sadece erkeğin zevk aldığı kadının acı çektiği bi eylemmii vaji yenincee zevk alınmıyormu
.bide bu acı nası bi acıo sadece ilk ilişkide mii var.kuzenim hastalığı yenmesine ragmen hala uyuştrucu kremlerle ilişki yaşıyormuşş onun için sadece kocasının mmutluluğuuu önemliymişşş ..ciddenm bize yazık

bende önümüzdekii yaz evlenicem şimdi içimi bu korku sarmaya başladı keşkee hiç okumasaydımm off offf dertsiz başıma dert açtımm:KK43:
bu acıyı biri tarif etsin uyuşturmadan ilişkiye girenlerr nası bi acı bu nekadar sürüyyoo

bende önümüzdekii yaz evlenicem şimdi içimi bu korku sarmaya başladı keşkee hiç okumasaydımm off offf dertsiz başıma dert açtımm:KK43:
bu acıyı biri tarif etsin uyuşturmadan ilişkiye girenlerr nası bi acı bu nekadar sürüyyoo

cnm hiccc dert filan acmadin aci maci yok aci olsa allah butun kadinlara niye aci cektirsin yaa milyonlarca kadin cinselligi yasiyor bizler yarattik bunu kafamizda sonra vajinusmus olduk ciktik...yok ole bisey hayattaki butun kadinlar olmuyo vaji ...cok guzel bisey kafanda guzel seyler dusun ayrica seni teselli etmek icin yazmiorum gercekleri yaziyorum..sen aski sevgiyi sexi herseyi doya doya yasayacaksin buraya girme bidaha lutfen girme okudukca bak beynine yerlestirirsin sonra ii olmaz o guzel evlilik heyecanlarini ilk gece heyecanini cok guzel duygularla yasa stress vs sacma seyler sakin yapma sonra pisman olursun bak okey bu sayfalara girme a.s.

X