Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım süleyman eserdağa gittim. aynı merkezin istanbul şubeside var ama tabii ordaki doktor farklı. hera kadın sağlığı diye bakarsan internetten sayfalarında açıklayıcı bilgiler adres telefoon falan var. ben oldukça memnun kaldım süleyman byden. zaten doktoru sevmek çok önemli. yalnız ücreti oldukça yüksek. eğer karşılayabilecek durumdaysan bi araştır derim ben. sonuçta aynı merkez. istanbuldakide ankardaki kadr iyidr sanırm.

bi de buna bakim ama eserdağ var heryerde. saol canım benim.. zaten 2009 sonuda böle gelirse napim artık ya dr eserdağ yada dr ulusoya bayıcam parayı:KK43:

Whats up sana özel mesaj attım ama görmedin sanırım :KK43:
Sana sormak istediğim birşey var. Yanılmıyorsam parmak egzersizlerini çok fazla yaptırmadı dilatörle çalıştım demiştin. tek parmak iki parmaktan sonra penis büyüklüğüe gelene kadar dilatörlerle mi çaliştin?

özel mesaj gelmedi canım bidaha ylla istersen...
parmaak egzersizinde iki parmağa bile geçmemiştim. parmak egzersizini sadece vajinanın içini tanımam orayı hissetmem ve içinin nasıl olduğunu anlamam içn yaptırmıştı. daha snra 4 farklı dilatör boyuyla çalıştım. sonuncusu penis büyüklüğündeydi zaten. sonrada ilişki önerdi.

dr ulusoya gidip memnun kalan var mı?

whatsup bu arada tekrar mesaj gönderdim. Gelmediyse haber verebilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
dr ulusoya gidip memnun kalan var mı?

valla ben ulusoy'un mail grubuna üyeyim sürekli teşekkür mektupları geliyor işte hiç yapamadık sayenizde oıldu 1,5 günde başardık falan. bu forumda da var ulusoyla yenen arkadaşlar. ama tabi 4500 tl. bi de randevu almak bile çok zormuş hep doluymuş

Vajinismus Tedavisi Merkezi, Cinsel İşlev Problemleri ve Cinsel terapiler (312) 426 85 25
bu adreste en altta istanbuldakimerkezin adresi ve telefonu var canım. doktorun adıda saygın bey sanırım. soyadını bilmiyorum.

whats up az önce aradım istanbul şubesini. baya bi konuştuk dr beyle. oraya gitmeye karar verdim şimdiden içimi bi sevinç ve umut kapladı inşallah bende hayırlısı ile çözüme kavuşturcaM. :Saruboceq: çok saol canım benimm

Canim egzersizlere başlamadan önce doktora gitmelisin bence. Çoğu kişi doktora gitmekten kaçiniyo. Ama eğer 1 yıl önce doktora gitseydin belki şimdi bu kadar gecikmiş olmiycakti mutluluğun öyle değil mi? Yüzde 1 lik bir fiziksel sorun olabilir. Bunu kontrol etmeleri lazım. Doktorda da bişey yok merak etme canını yakmıyorlar. Sonrasında tabi ki egzersizlere başlayabilirsin.

canım sağol cevabın için.bende öyle düşünmüştüm ama bi danışayım dedim.ilk fırsatta gitmeye çalışıcam bu böyle gitmez.allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir durum.:1hug:

whats up az önce aradım istanbul şubesini. baya bi konuştuk dr beyle. oraya gitmeye karar verdim şimdiden içimi bi sevinç ve umut kapladı inşallah bende hayırlısı ile çözüme kavuşturcaM. :Saruboceq: çok saol canım benimm

canım sen ne kadardır uğraşıyosun bu illetle

canım sen ne kadardır uğraşıyosun bu illetle[/QUOTE]

canım ben 11 aylık evliyim aslında biz bu sorunla yeni ilgilenmeye başladık çok ileri derecede vaji diilmişim doktor öle sölemişti. yani eşimi itmiyorum ağlamıyorum ama kaslarım izin vermiyor eşimin içeri girmesine. biz bebek düşünmeye başlayınca baktık ki sorunu çözmemiz lazım temmuz başında ilgilenmeye başladık ama ben çok sabırsızım yani hemen çözülmeli diye istiyorum parmak egzersizlerinde başarılı olamayınca umutsuz oluyorum daha fazla yıpranmak istemiyorum yaklaşık 20 gündür sadece bu sorunla ilgileniyorum başka bişi düşünmüyorum sabırlı biri olsam belki bu kadar yıpranmıycam ama hemen yapmak istiyorum belki ilk önce dr ulusoyu okumam kötü oldu 1,5 günde çöüzm buluyor yaa belki de ondan etkileniyorum inşallah çözücez ama hırslı olmak lazım. zataen % 100 tedavisi olan bir rahatsızlığımız var değil mi ama? bunu düşünmek beni rahatlatıyor. allahın izniyle hepimiz çözücez:Saruboceq:

canım ben 11 aylık evliyim aslında biz bu sorunla yeni ilgilenmeye başladık çok ileri derecede vaji diilmişim doktor öle sölemişti. yani eşimi itmiyorum ağlamıyorum ama kaslarım izin vermiyor eşimin içeri girmesine. biz bebek düşünmeye başlayınca baktık ki sorunu çözmemiz lazım temmuz başında ilgilenmeye başladık ama ben çok sabırsızım yani hemen çözülmeli diye istiyorum parmak egzersizlerinde başarılı olamayınca umutsuz oluyorum daha fazla yıpranmak istemiyorum yaklaşık 20 gündür sadece bu sorunla ilgileniyorum başka bişi düşünmüyorum sabırlı biri olsam belki bu kadar yıpranmıycam ama hemen yapmak istiyorum belki ilk önce dr ulusoyu okumam kötü oldu 1,5 günde çöüzm buluyor yaa belki de ondan etkileniyorum inşallah çözücez ama hırslı olmak lazım. zataen % 100 tedavisi olan bir rahatsızlığımız var değil mi ama? bunu düşünmek beni rahatlatıyor. allahın izniyle hepimiz çözücez:Saruboceq:

Audrey içinin rahatlamasına çok sevindim. 20 gündür uğraşıyorum demişsin ne kadar zor biliyorum aynı şekildeyim seninle. 10 gündür ben de başka bişey düşünmüyorum. Senden ricam doktora gittiğin zaman tavsiylerini neler yaşadığını bizimle paylaşırsan bize de yardımcı olursun. Ara ara yazıp bizi de bilgilendir olur mu :eek:

rica ederim canım. eğer gitmeye karar verdiysen hiç zaman kaybetme. zaten çözümü %100 olan bi hastalık ve o merkezde tedavi garantisi veriyo. doktorun vereceği ev ödevlerini ihmal etme. seanslardan sonra bir sonraki seansa kadar mutlaka bolca egzersiz yap. istanbuldakide eminim ankaradaki kadar başarılıdır ve biran önce çözüme kavuşursun. belki 8seansı bile bulmaz seninki. güzel haberlerini bekliorum ona göre :)

canım ben tedavi görürken seans aralarında evde çalışıyodm. doktor günde 1saat yap diyodu bana. artk alıştıktn sonr 1saat yapmaktan sıkılıyodum ama en az yarım saat mutlaka çalışıyodum.

Audrey içinin rahatlamasına çok sevindim. 20 gündür uğraşıyorum demişsin ne kadar zor biliyorum aynı şekildeyim seninle. 10 gündür ben de başka bişey düşünmüyorum. Senden ricam doktora gittiğin zaman tavsiylerini neler yaşadığını bizimle paylaşırsan bize de yardımcı olursun. Ara ara yazıp bizi de bilgilendir olur mu :eek:

kızlar şimdi regl dönemine gircem diye ağustos başında randevu alcam dr dan. Allahın izniyle bi çözüyüm valla tüm yaşadıklarımı yaptıklarımı anlatcam sizlere. şimdi cem keçenin kitabını da okumaya başladım ordan öğrendiklerimi de mutlaka paylaşcam. bu sorunu yaşayan bilir. tabiki dr a gitmek ekonomik olarak biraz zorlayacak ama napim artık. bazı şeylerden kısarım. inşallah en kısa sürede hepimiz kurtuluruz..

arkadaşlar bu egzersizleri günde kaç kere kaçar dakika yapıyorsunuz ?

canım benim ilk gittiğim doktor bi program hazırlamıştı bana. şimdi cem keçenin kitabında da var bu program. sensation bilmem ne.. 5dk eşin senin sırtını okşuyo 5dk sen onu. sonna 5 dk eşin senin ön tarafını okşuyo 5 dk sen onu. toplam 20 dk. sonra parmak egzersizleri başlıyo ne kadar sürdüğü sana bağlı ilk zamanlar 1 saat bile sürer demişti. parmağını içine alınca kegelle kasıyosun ve kasma derecene puan veriosun 2 günde 1 uygula dedi ama biz yapamadık. ben gündüzleri kendim çalışıyodum dedim yaa taktım kafayı diye günde 4-5 saat uğraşıyodum yani 3 defa 1,5 saat. belki de ondan çok bunaldım az yapsam sabırlı olsam bu kadar mutsuz olmazdım herlade:eek:lmaz:

canım ben 11 aylık evliyim aslında biz bu sorunla yeni ilgilenmeye başladık çok ileri derecede vaji diilmişim doktor öle sölemişti. yani eşimi itmiyorum ağlamıyorum ama kaslarım izin vermiyor eşimin içeri girmesine. biz bebek düşünmeye başlayınca baktık ki sorunu çözmemiz lazım temmuz başında ilgilenmeye başladık ama ben çok sabırsızım yani hemen çözülmeli diye istiyorum parmak egzersizlerinde başarılı olamayınca umutsuz oluyorum daha fazla yıpranmak istemiyorum yaklaşık 20 gündür sadece bu sorunla ilgileniyorum başka bişi düşünmüyorum sabırlı biri olsam belki bu kadar yıpranmıycam ama hemen yapmak istiyorum belki ilk önce dr ulusoyu okumam kötü oldu 1,5 günde çöüzm buluyor yaa belki de ondan etkileniyorum inşallah çözücez ama hırslı olmak lazım. zataen % 100 tedavisi olan bir rahatsızlığımız var değil mi ama? bunu düşünmek beni rahatlatıyor. allahın izniyle hepimiz çözücez:Saruboceq:[/QUOTE]

canım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hep birlikte üstesinden geliriz.
çok zor allah kimseye yaşatmasın mafoldumben

bu gece bütün melekler yanınıza konsun
hepsi size nedir arzun diye sorsun
öyle bir dileğiniz olsun ki
gönlünüz huzur ve mutluluk dolsun
cümlenizin kandili mübarek dualarınız kabul olsunopuyorumnanaktan

bu gece bütün melekler yanınıza konsun
hepsi size nedir arzun diye sorsun
öyle bir dileğiniz olsun ki
gönlünüz huzur ve mutluluk dolsun
cümlenizin kandili mübarek dualarınız kabul olsunopuyorumnanaktan

Amiiin , Allah herkese huzur sağlık versin. En önemlisi buymuş gerçekten.

Amin!!!!Yarabbim hepimizin gönlüne göre versin,bu mübarek gecede dualarimizi geri cevirmesin aminnnnnn......güzel günler bizlerin olsun arkadaslar

hadi bakalım inşallah herkeslr yener şu illeti. ben kurtuldum allah düşmanımın bile başına vermesin. kızlar şunu unutmayın biz bu acıları yaşadık ve yaşayan binlerce insan var. elinizden geldiğince bu durumda olan insanlara bilgi verelim. ben kurtuldum ama hala buralarda sorusu olanlara cevap veriyorum. lütfen kurtılduktan sonra buradan uzaklaşmayalım.

X