- 16 Ocak 2010
- 1.237
- 13
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.201
dokunma, aynayla inceleme ,bir parmak bir boğum,bir parmak iki boğum,iki parmak yapmaya başlayınca krizalit.kristalininde yazdığı gibi penis formuna daha benzer bişeyle deniyorum şöyleki:bitmiş bi rimelim vardı; rimel kutusunu ve ellerimi dezenfekte ettim onunla denedim girdi rahatça yapmaya başlayınca üzerine peçete sardım.iki,üç,beş,yedi,dokuz...şimdi oniki peçetedeyim.oniki peçetedeyken regli oldum,deneyemedik.bu akşam bitti.belki deneriz.
tarçıncım 10 peçete dediysem o incelerden. hem ben bi hevesle olur diye denemiştim pe...sle olmadı peçete sarmama rağmen
bu arada bütün egzersizlerimde fındık büyüklüğü kadar emla ve bolca gıleitglen kullanıyorum. onları sürmeden yapamıyorum.yapana kadar sürcem,yeterki olsun artık dayanamıyorum.
krizalit.kristalin ,bahar ,şaziye,whatsup,elifnur,twetty,ravzam,yaprag,mona roza gibi başardığı halde burdakilere yardım etmeye çalışan tüm arkadaşlara binlerce kez teşekkür ediyorum.tabiki bu başlıktaki 727 sayfada mesajı olan herkese sonsuz teşekkürler, muhteşemsiniz.[bu arada baştan sona okudum]
ben de kesinlikle hırs denen şeyden yok bir şey olmadımı hemen geri çekiliyorum malesef olmuyo diye ama bu işte yılmıycam allahın izniyle çok kötü durumdayım moralım sıfırın altında-10 da nefes ve kegel yapıyorum ama rahatlayamıyorum nedense ilk başlarda rahatlıyodum ama olmuyo artık
altı yıllık evliyim
altı yıldır kabusum
dokunma, aynayla inceleme ,bir parmak bir boğum,bir parmak iki boğum,iki parmak yapmaya başlayınca krizalit.kristalininde yazdığı gibi penis formuna daha benzer bişeyle deniyorum şöyleki:bitmiş bi rimelim vardı; rimel kutusunu ve ellerimi dezenfekte ettim onunla denedim girdi rahatça yapmaya başlayınca üzerine peçete sardım.iki,üç,beş,yedi,dokuz...şimdi oniki peçetedeyim.oniki peçetedeyken regli oldum,deneyemedik.bu akşam bitti.belki deneriz.
hadi kızlar bu akşam gevşeyin ve bitsin bu çile inanın bana sizde kendinize çok güleceksiniz gerçekten rahat olunca hiçççç ama hiççç acımıo yemin ederim.
gerçi sorun zaten rahat bırakta ama ne olur kendinizi telkin edin eşlerinizi düşünün onlara bu zevki yaşatın hadi kızlar başarın.
bende öyleydim ama o şekilde olmuyo iş uzuyor ve yaşadığın sıkıntı da cabası oluyor maalesef onun için arkadaşım iyi olacağın günlerini düşün eşini ve ona olan sevgini düşün ..... başaracağım de hep ama ve inan buna
egzersizlerden önce yapabilirsen sıcak duş al rahatla iyice
aklına güzel şeyler getir
zamanla aşılır ve sen de inanamazsın başardığına olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?