- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #7.221
sıvı vazelin mi kullanıyosun yoksa krem formunu mu ?:çok üzgünüm:
sen doktor yardımı aldın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıvı vazelin mi kullanıyosun yoksa krem formunu mu ?:çok üzgünüm:
yani demek istediğim bunu aklınızdan çıkarmadığınız sürece hiçbir sıvı size yardımcı olmayacaktır hee sulanma olmayanların dışında tabi ama zevk alıyor ve vajinanız ıslanıyorsa başka birşey kullanmanıza gerek yok beyninizden silip attığınız an çok basitmiş diyeceksiniz unutmayın.
sen doktor yardımı aldın mı
hayatım ben zaten size bunları bilmiyorsunuz demedim aynı süreçten 2 ay boyunca bende geçtim ama bende en yararlı şey insanların bana gaz vermesi ve elbette tedavim oldu.
ne bileyim belki böyle birşeyi yaşamış insandan hiç acımıyor lafını duymak sizi umutlandırır diye düşündüm.
sizi kırdıysam özür dilerim allah yardımcınız olsun inş atlatırsınız.
madem öyle size bir tavsiyede bulunayım maydanozu kaynatıp buharına oturun ve bol bol da yiyin pelvik kaslarını açıyormuş birde bildiğimiz sıvıyağını deneyin gerçekten çok kayganlaştırıyor.
3-4 dakika bekle önce yanmaya sonra uyuşmaya başlıyo.emlayı sürünce nekadar bekliyosun uyuşması için?ben geçen gün denedim bi etkisini görmedim sonra emlasız yaptım egzersizi:umursamaz:
3-4 dakika bekle önce yanmaya sonra uyuşmaya başlıyo.
eğer acımıyorsa sürmene gerek yok zorlandığın zaman sürersin. şundan diyorum benim artık bir parmakta acımıyo iki parmak tamda ve rimel kutusuna doladığım üzerinide streç film sardığım çakma pe...ste acıyo onda kullanıyorumkaydirigubbakcemile3
3-4 dakika bekle önce yanmaya sonra uyuşmaya başlıyo.
eğer acımıyorsa sürmene gerek yok zorlandığın zaman sürersin. şundan diyorum benim artık bir parmakta acımıyo iki parmak tamda ve rimel kutusuna doladığım üzerinide streç film sardığım çakma pe...ste acıyo onda kullanıyorumkaydirigubbakcemile3
faydamız olabildiyse ne mutlu.ben burada hep 'başardım' kelimesini görmek istiyorum ve bu konudan sıkıntılı arkadaşım kalmasın istiyorum inanıyorum ki inanan ve azmeden herkes başaracak inşallah sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yardıma hazırım
hoşgeldiniz arkadaşım aramıza
2 parmakta zorlandın mı resmen bi zardan geçişi hissediyorumya çok darakannehir
Egzersizlere başlamayı denedim Cuma günü bahar arkadaşımın desteği ile. Gerçekten de dediğin gibi bakmaya bile iğreniyorum. Dokunmak değil de bakmak. Desteğin için teşekkür ederim. Mutlaka yenmek istiyorum artık.
Bir sorum var özel olur mu bilmiyorum ama. İlk birleşmeden sonraki birleşmelerde her şey yoluna giriyor mu? Yoksa bu sorun bir süre daha devam ediyor mu?
ilk birleşmeden sonra büyük ölçüde yoluna giriyor. bazen yine ufak ufak takılıyordum yapamicak gibi oluyodum ama beynin bikez bunun acı vermeyen bir eylem olduğunu anladığı için kasılmıyosun ve rahatlıyosun oyüzden ilk birleşmeden sonra %90 yoluna giriyor. geri kalan %10uda bikaç ay içinde yeniosun.
başta çok zorlandım emlayı daha fazla sürüp denedim o zaman.evet parmakla yapınca zarın gerildiğini hissediyodum biraz da o histen kaçmak için o gereçle yapmıştım.
Arkadaşlar selam,
henüz ikinci parmağa geçemedim.Bu aralar çok gerginim ve ikinci,üçüncü denememde orasının sertleştiğini hissettim ya da ben farkında olmadan kasıldım,biraz canım acıdı ve konforsuz yaptım egzersizi.sanırım psikoloji ile çok alakalı..kafam biraz rahatlayana kadar ikinci parmağa geçmeyi düşünmüyorum.uzun bir süre tek parmakla çalışacağım...![]()
bende 2 parmağa geçerken kullaniyim dedim hiç uyuşturmadı bekledim okadar.bende emlasız yaptım ama zorlanıorum :Saruboceq: