• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yani demek istediğim bunu aklınızdan çıkarmadığınız sürece hiçbir sıvı size yardımcı olmayacaktır hee sulanma olmayanların dışında tabi ama zevk alıyor ve vajinanız ıslanıyorsa başka birşey kullanmanıza gerek yok beyninizden silip attığınız an çok basitmiş diyeceksiniz unutmayın.

Şu an anlattıklarının hepimiz bilincindeyiz.Üstelik bende sağlıkcıyım!
fakat bu tavsiyelerle inan bi yardımın olmuyor.
şu an hepimiz belli aşamalardan geçiyoruz vede sorularımız gayet yerli yerinde.zevk nedir ıslaklık nedir biliyoruz,bahsettiğimiz sıvıları kremleri işlemlerimiz için konuşuyoruz birbirimize soruyoruz.

hayatım ben zaten size bunları bilmiyorsunuz demedim aynı süreçten 2 ay boyunca bende geçtim ama bende en yararlı şey insanların bana gaz vermesi ve elbette tedavim oldu.
ne bileyim belki böyle birşeyi yaşamış insandan hiç acımıyor lafını duymak sizi umutlandırır diye düşündüm.
sizi kırdıysam özür dilerim allah yardımcınız olsun inş atlatırsınız.

hayatım ben zaten size bunları bilmiyorsunuz demedim aynı süreçten 2 ay boyunca bende geçtim ama bende en yararlı şey insanların bana gaz vermesi ve elbette tedavim oldu.
ne bileyim belki böyle birşeyi yaşamış insandan hiç acımıyor lafını duymak sizi umutlandırır diye düşündüm.
sizi kırdıysam özür dilerim allah yardımcınız olsun inş atlatırsınız.

yok canım sen gene en kibar gaz verendin,biz nelerini gördük.bide gerginliğimiz hat sahfada dalacak yer arıyoruzkaydirigubbakcemile3

madem öyle size bir tavsiyede bulunayım maydanozu kaynatıp buharına oturun ve bol bol da yiyin pelvik kaslarını açıyormuş birde bildiğimiz sıvıyağını deneyin gerçekten çok kayganlaştırıyor.

madem öyle size bir tavsiyede bulunayım maydanozu kaynatıp buharına oturun ve bol bol da yiyin pelvik kaslarını açıyormuş birde bildiğimiz sıvıyağını deneyin gerçekten çok kayganlaştırıyor.

gletigelen jelim azaldı die dün bebe fisfisfisyağı kullanmıştım acayip kıllandım bugün yanıo gibi hissediyorum o yüzden sordum.

hımmm bebeyağını ben hiç kullanmadım sıvıyağ kayganlaştırıcı jel vazelin meyva yağları elma portakal kayısı vs.el kremleri vardır ya onlardan bile kullandım sadece kendime sürsem yine iyi eşimede sürüyordum ama çok fazla işe yaramadı bunlar bi sıvıyağ biraz işe yaramıştı onlada yırtılmadı zedelenme oldu offf o günlerim çok zordu.
sizi çok iyi anlıyorum dualarım sizinle.

emlayı sürünce nekadar bekliyosun uyuşması için?ben geçen gün denedim bi etkisini görmedim sonra emlasız yaptım egzersizi:umursamaz:
3-4 dakika bekle önce yanmaya sonra uyuşmaya başlıyo.
eğer acımıyorsa sürmene gerek yok zorlandığın zaman sürersin. şundan diyorum benim artık bir parmakta acımıyo iki parmak tamda ve rimel kutusuna doladığım üzerinide streç film sardığım çakma pe...ste acıyo onda kullanıyorumkaydirigubbakcemile3

az önce denedim 2 parmak bi boğum yapabildim zorlandım bu kez,dünki zorlamamdan mı nedir pek bi yanmam var yabilmiyorumkismile

eğer acımıyorsa sürmene gerek yok zorlandığın zaman sürersin. şundan diyorum benim artık bir parmakta acımıyo iki parmak tamda ve rimel kutusuna doladığım üzerinide streç film sardığım çakma pe...ste acıyo onda kullanıyorumkaydirigubbakcemile3

2 parmakta zorlandın mı resmen bi zardan geçişi hissediyorumya çok darakannehir

bende 2 parmağa geçerken kullaniyim dedim hiç uyuşturmadı bekledim okadar.bende emlasız yaptım ama zorlanıorum :Saruboceq:

faydamız olabildiyse ne mutlu.ben burada hep 'başardım' kelimesini görmek istiyorum ve bu konudan sıkıntılı arkadaşım kalmasın istiyorum inanıyorum ki inanan ve azmeden herkes başaracak inşallah sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yardıma hazırım
hoşgeldiniz arkadaşım aramıza

hoşbuldukvereliniortak faydanız olmazmı hiç .buraya yazan veya yazmayan nekadar takipçiniz vardır,teşekkürleropuyorumnanaktan

Egzersizlere başlamayı denedim Cuma günü bahar arkadaşımın desteği ile. Gerçekten de dediğin gibi bakmaya bile iğreniyorum. Dokunmak değil de bakmak. Desteğin için teşekkür ederim. Mutlaka yenmek istiyorum artık.
Bir sorum var özel olur mu bilmiyorum ama. İlk birleşmeden sonraki birleşmelerde her şey yoluna giriyor mu? Yoksa bu sorun bir süre daha devam ediyor mu?

ilk birleşmeden sonra büyük ölçüde yoluna giriyor. bazen yine ufak ufak takılıyordum yapamicak gibi oluyodum ama beynin bikez bunun acı vermeyen bir eylem olduğunu anladığı için kasılmıyosun ve rahatlıyosun oyüzden ilk birleşmeden sonra %90 yoluna giriyor. geri kalan %10uda bikaç ay içinde yeniosun.

Arkadaşlar selam,
henüz ikinci parmağa geçemedim.Bu aralar çok gerginim ve ikinci,üçüncü denememde orasının sertleştiğini hissettim ya da ben farkında olmadan kasıldım,biraz canım acıdı ve konforsuz yaptım egzersizi.sanırım psikoloji ile çok alakalı..kafam biraz rahatlayana kadar ikinci parmağa geçmeyi düşünmüyorum.uzun bir süre tek parmakla çalışacağım...:(

Arkadaşlar selam,
henüz ikinci parmağa geçemedim.Bu aralar çok gerginim ve ikinci,üçüncü denememde orasının sertleştiğini hissettim ya da ben farkında olmadan kasıldım,biraz canım acıdı ve konforsuz yaptım egzersizi.sanırım psikoloji ile çok alakalı..kafam biraz rahatlayana kadar ikinci parmağa geçmeyi düşünmüyorum.uzun bir süre tek parmakla çalışacağım...:(

evet 2.parmağı deneyince tek parmak çok rahat kalıo yanında değil mi?
bende zorlanıyorum 2. de.ama ben inatla bunu yapmayı denicem :çok üzgünüm:

bende 2 parmağa geçerken kullaniyim dedim hiç uyuşturmadı bekledim okadar.bende emlasız yaptım ama zorlanıorum :Saruboceq:

belki daha uzun beklemen gerekiyordur.kişiden kişiye değişir yani bazı kimseler daha dirençli olabiliyor.mesela bana doktor anestol pomad adında bi krem vermişti başlarda çok iyi uyuşturuyodu bi süre emla kullandıktan sonra tekrar denediğimde hiç uyuşturmadı anlamadım neden öyle olduğunu?

Back