• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dokunma, aynayla inceleme ,bir parmak bir boğum,bir parmak iki boğum,iki parmak yapmaya başlayınca krizalit.kristalininde yazdığı gibi penis formuna daha benzer bişeyle deniyorum şöyleki:bitmiş bi rimelim vardı; rimel kutusunu ve ellerimi dezenfekte ettim onunla denedim girdi rahatça yapmaya başlayınca üzerine peçete sardım.iki,üç,beş,yedi,dokuz...şimdi oniki peçetedeyim.oniki peçetedeyken regli oldum,deneyemedik.bu akşam bitti.belki deneriz.

oohoo sen baya yol katetmişsin okadarını yapsam daha ne :lepi:

bu arada peçeteleri uçuca sarınca ancak pe...s çapına ulaştı gibi biraz ilerleyince sizde bunu deneyin. bi süre sonra iki parmak kısa geliyo çok faydası olmuyo arkadaşlar.

ara ara çok acıyıp yapamadığımda çok ağlıyorum bir iki gün daha bekleyip devam ediyorum ağlamak ,üzülmek çözseydi benimki çoktan çözülmüştü

bu arada bütün egzersizlerimde fındık büyüklüğü kadar emla ve bolca gıleitglen kullanıyorum. onları sürmeden yapamıyorum.yapana kadar sürcem,yeterki olsun artık dayanamıyorum.

bu arada bütün egzersizlerimde fındık büyüklüğü kadar emla ve bolca gıleitglen kullanıyorum. onları sürmeden yapamıyorum.yapana kadar sürcem,yeterki olsun artık dayanamıyorum.

emlayı sürünce nekadar bekliyosun uyuşması için?ben geçen gün denedim bi etkisini görmedim sonra emlasız yaptım egzersizi:umursamaz:

krizalit.kristalin ,bahar ,şaziye,whatsup,elifnur,twetty,ravzam,yaprag,mona roza gibi başardığı halde burdakilere yardım etmeye çalışan tüm arkadaşlara binlerce kez teşekkür ediyorum.tabiki bu başlıktaki 727 sayfada mesajı olan herkese sonsuz teşekkürler, muhteşemsiniz.[bu arada baştan sona okudum]

faydamız olabildiyse ne mutlu.ben burada hep 'başardım' kelimesini görmek istiyorum ve bu konudan sıkıntılı arkadaşım kalmasın istiyorum inanıyorum ki inanan ve azmeden herkes başaracak inşallah sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yardıma hazırım
hoşgeldiniz arkadaşım aramıza

ben de kesinlikle hırs denen şeyden yok bir şey olmadımı hemen geri çekiliyorum malesef olmuyo diye ama bu işte yılmıycam allahın izniyle çok kötü durumdayım moralım sıfırın altında-10 da nefes ve kegel yapıyorum ama rahatlayamıyorum nedense ilk başlarda rahatlıyodum ama olmuyo artık

bende öyleydim ama o şekilde olmuyo iş uzuyor ve yaşadığın sıkıntı da cabası oluyor maalesef onun için arkadaşım iyi olacağın günlerini düşün eşini ve ona olan sevgini düşün ..... başaracağım de hep ama ve inan buna
egzersizlerden önce yapabilirsen sıcak duş al rahatla iyice
aklına güzel şeyler getir
zamanla aşılır ve sen de inanamazsın başardığına olumunekankayizsmile

altı yıllık evliyim
altı yıldır kabusum

sevgili arkadaşım artık bu sıkıntın geçecek inşallah buna karar verdiğin bu siteyi bulmandan belli seni kararından dolayı tebrik ediyorum artık egzersiz zamanı
buradaki yazılanları okuyun lütfen en başından.
ben de buradaki yazılanlardan hareketle ve dr suz ve emlasız başardım,ama hala ultrason jeli ve vazelin kullanıyorum böyle daha rahatım sen de nasıl rahat olacağını deneyerek anlarsın ve devam edersin takıldığın yerlerde sor olur mu bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım vereliniortak

dokunma, aynayla inceleme ,bir parmak bir boğum,bir parmak iki boğum,iki parmak yapmaya başlayınca krizalit.kristalininde yazdığı gibi penis formuna daha benzer bişeyle deniyorum şöyleki:bitmiş bi rimelim vardı; rimel kutusunu ve ellerimi dezenfekte ettim onunla denedim girdi rahatça yapmaya başlayınca üzerine peçete sardım.iki,üç,beş,yedi,dokuz...şimdi oniki peçetedeyim.oniki peçetedeyken regli oldum,deneyemedik.bu akşam bitti.belki deneriz.

sayın hocam azminizi tebrik ediyorum siz harikasınız az kalmış bitmiş olmuş devam devam.....:nazar:

benımde vajınusmus sorunum var ama son asamasına geldık bazen sıkntılı gectı ama be bıle kendımı tanıyamadık cok yol katetdım doktorum bıle sasırıyor bana bebek yagını kullanmamı ıstedı ben hep onu kulandım vajınyı cok yumusatyo ama sonlarda cok yakıyo gecıyo sonra ama

kızlar gerçekten sorununuz çok büyük.
ben sadece 2 ay yaşadım bunu allahıma şükürler olsun kurtuldum şuan 2.5 yıllık evliyim ama halen her ilişkimin başında kendimi kasıyorum ama ne olursa olsun cinsel hayatımı etkilemiyor.
inş sizlerde kurtulursunuz bu illetten ama herşey sizde bitiyor unutmayın ben nasıl olduğunu halen anlamış değilim yemin ederim girdiğini anlamadım çünkü canım hiç acımadı sinek ısırığı inanın bundan daha acı verici eğer eşim ohh bee kurtulduk demeseydi ben başımı kaldırıp bakmazdım bile sonra çok güldüm kendime bunun içinmi kasmışım kendimi diye haydi kızlar inanın hiç acımıo sadece rahat olun.

hadi kızlar bu akşam gevşeyin ve bitsin bu çile inanın bana sizde kendinize çok güleceksiniz gerçekten rahat olunca hiçççç ama hiççç acımıo yemin ederim.
gerçi sorun zaten rahat bırakta ama ne olur kendinizi telkin edin eşlerinizi düşünün onlara bu zevki yaşatın hadi kızlar başarın.

..
hadi kızlar bu akşam gevşeyin ve bitsin bu çile inanın bana sizde kendinize çok güleceksiniz gerçekten rahat olunca hiçççç ama hiççç acımıo yemin ederim.
gerçi sorun zaten rahat bırakta ama ne olur kendinizi telkin edin eşlerinizi düşünün onlara bu zevki yaşatın hadi kızlar başarın.

dun hulya avsarın programına katılan doktor vajınusmus problemını 15 yıl cekenler bıle varmıs kımseye bıey demeden yasayanlar ben 1 yıl sessız kaldım ama sonrra problemımı nasıl asacagımı ne yapmam gerektıgını ogrendım esımle bostancıda ozel klınıge gıttık cınsel terapıstlık egıtımı almıs pskıyastrı ıle artık son asamadayım esımınde sag duyusuyla yenıyorum darısı bu ılletı ceken herkesın basına

bende öyleydim ama o şekilde olmuyo iş uzuyor ve yaşadığın sıkıntı da cabası oluyor maalesef onun için arkadaşım iyi olacağın günlerini düşün eşini ve ona olan sevgini düşün ..... başaracağım de hep ama ve inan buna
egzersizlerden önce yapabilirsen sıcak duş al rahatla iyice
aklına güzel şeyler getir
zamanla aşılır ve sen de inanamazsın başardığına olumunekankayizsmile

sıvı vazelin mi kullanıyosun yoksa krem formunu mu ?:çok üzgünüm:

kızlar ben 2 ay boyunca aklınıza gelen her türlü sıvıyı kullandım ama sonuç hüsran ayrıca kendi sulanmamda olmasına rağmen olmuyordu bir sabah eşimle oynaşırken olan oldu ve nasıl oldu bende anlamadım hiç acımadı bende buna şaşırdım.

yani demek istediğim bunu aklınızdan çıkarmadığınız sürece hiçbir sıvı size yardımcı olmayacaktır hee sulanma olmayanların dışında tabi ama zevk alıyor ve vajinanız ıslanıyorsa başka birşey kullanmanıza gerek yok beyninizden silip attığınız an çok basitmiş diyeceksiniz unutmayın.

Back