• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar... sizi yaklaşık iki aydır takip ediyorum fakat ilk kez yazıyorum.bu sitenin öyle sıkı takipçisiyim ki eşim dün akşam hadi gel seni üye yapalım sende yazış dedi.sizinle aynı sorunu yaşıyorum; evleneli 18 ay oldu ama biz henüz bir birleşme yaşayamadık onun için sizi çok iyi anlıyor ve sizin de beni çok iyi anlayacağınızı biliyorum.eşimi çoook seviyorum o bana inanılmaz destek oluyor.burda kendimi daha iyi hissederek en kısa zamanda bu sorunu çözebileceğimi biliyorum.artık kaybedecek vakit yok eşime ve kendime bu durumu daha fazla yaşatmayacağım.
merhaba canım hosgldın aramıza...a.s.
hemen egzersızrerıne basla hıc vakıt kaybetme ...nasıl hıc denedınmı egzersız olayını

hoşbulduk bahar.denedim ben size süreci anlatayım:evlendik bilmiyodum bunları yaşayacağımı neyse ilk gece olmadı yorgunluktan,heyecandan diye düşündüm ama devamında da olmayınca internetten araştırdım ve teşhisimi koydum kendi kendime.eşime de söyledim.ayrıca üniversite mezunuyum bilgili bilinçli sayarım kendimi ama bu korkuları engellemiyormuş anladım.derken zaman geçti psikoloğa gittim ikinci seansta bu konuyla ilgili pek danışanı olmadığını deneyimsiz olduğunu farkettim ve bıraktım.ama bana daha önce böyle birçok hastası olduğunu ve çözdüğünü söylemişti.bir sürü şey anlattı ne biliyosa söyledi artık başarırsın dedi ve yolladı üstünden 14 ay geçti ben hala başaramadım.

hoşbulduk bahar.denedim ben size süreci anlatayım:evlendik bilmiyodum bunları yaşayacağımı neyse ilk gece olmadı yorgunluktan,heyecandan diye düşündüm ama devamında da olmayınca internetten araştırdım ve teşhisimi koydum kendi kendime.eşime de söyledim.ayrıca üniversite mezunuyum bilgili bilinçli sayarım kendimi ama bu korkuları engellemiyormuş anladım.derken zaman geçti psikoloğa gittim ikinci seansta bu konuyla ilgili pek danışanı olmadığını deneyimsiz olduğunu farkettim ve bıraktım.ama bana daha önce böyle birçok hastası olduğunu ve çözdüğünü söylemişti.bir sürü şey anlattı ne biliyosa söyledi artık başarırsın dedi ve yolladı üstünden 14 ay geçti ben hala başaramadım.
canım hemen ılk olarak parmak egzersızıne baslıyorsun zaten yazıları okuduugna gore bıınclısın egzersız konuusnda hoıc vakıt kaybetme serce parmakla basla korkma sandıgından daha kolay ..ve yaparken kasıldııgn anda derın derın neefes al koroktuugn zamn bekle ama vazgecme devam et basarabılrımde sureklı kendınle konus acıycak dıye dusunme cıkar aklından acıyı cunku acı flan yk

jinokologa da gittim giriş dar , istersen küçük bi ameliyatla açarız dedi.fakat ben burda okuduklarımdan kızlık zarına müdahalenin sorunu çözmediğini öğrendim sayenizde.orada bi yırtılma, genişleme falanda yaşanacaksa eşimle birleşmemiz sırasında yaşansın istiyorum.

jinokologa da gittim giriş dar , istersen küçük bi ameliyatla açarız dedi.fakat ben burda okuduklarımdan kızlık zarına müdahalenin sorunu çözmediğini öğrendim sayenizde.orada bi yırtılma, genişleme falanda yaşanacaksa eşimle birleşmemiz sırasında yaşansın istiyorum.

canım giriş herkeste dar çünkü evlenene kadar giriş olmuyo çoğumuz.ben dün bizzat keşfettim valla nasıl dar olduğunu 2 parmak girdim ama :D opuyorumnanaktan

dokunma, aynayla inceleme ,bir parmak bir boğum,bir parmak iki boğum,iki parmak yapmaya başlayınca krizalit.kristalininde yazdığı gibi penis formuna daha benzer bişeyle deniyorum şöyleki:bitmiş bi rimelim vardı; rimel kutusunu ve ellerimi dezenfekte ettim onunla denedim girdi rahatça yapmaya başlayınca üzerine peçete sardım.iki,üç,beş,yedi,dokuz...şimdi oniki peçetedeyim.oniki peçetedeyken regli oldum,deneyemedik.bu akşam bitti.belki deneriz.

Back