• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba Kizlar burayi uzun zamandir takip ediyorum ama hic birsey yazmadim..
size bir sorum olacak.
Bu emla kremin herhangi bir zarari varmi?
Ozelikle kurtaj olmus bir insan icin zarar varmi birde yumurtaliklar iltihaplanmis onun icinde ilac kullaniyorum. bu durumlarda sizce bir zarari olurmu ???

size bir sorum olacak.
Ozelikle kurtaj olmus bir insan icin zarar varmi birde yumurtaliklar iltihaplanmis onun icinde ilac kullaniyorum. bu durumlarda sizce bir zarari olurmu ???

ilaç etkileşimi olabilir belki araştırmak gerek:sm_confused:

size bir sorum olacak.

Bence de araştırmadan kullanmayın...
Yumurtalık iltihabı için ne kullanıyorsunuz?
Aynı sorunu şuan ben de yaşıyorum da...

size bir sorum olacak.
slm hosgeldın aramıza..
burda bır ck arkadasımız emla kremle yendı bende bunlardan bııryım ve yan etkııs oldugunu duymadım bence bı dene ..

slm hosgeldın aramıza..
burda bır ck arkadasımız emla kremle yendı bende bunlardan bııryım ve yan etkııs oldugunu duymadım bence bı dene ..

kız bu emla firmasına seni önericem hea komisyon alman lazım.hemen körlemesine dalıyon bi kullan diye kopuom sana:sm_cool:

ev doktorum verdi canim antibiyotik 7 gunluk ilac gunde tam 5 tane ilac aliyorum
eger istersen ismini yazabilirim ama TRde bulunurmu bilmiyorum

Benim de antibiyotik kullanamama olayım var malesef canım o yüzden yazmana gerek yok :(
Geçmiş olsun bu arada günde 5 hap çok fazla. İki yıl önce ben de kullanıyordum zor...

Benim de antibiyotik kullanamama olayım var malesef canım o yüzden yazmana gerek yok :(
Geçmiş olsun bu arada günde 5 hap çok fazla. İki yıl önce ben de kullanıyordum zor...

sagol canim evet dedigin gibi felaket bir durum..
artik ilac kullanmaktan basim filan donuyor malesef calismakta zorundayim ama son uc gun kaldi :) ilaclarin bitmesine yani...

merhaba arkadaşlar... sizi yaklaşık iki aydır takip ediyorum fakat ilk kez yazıyorum.bu sitenin öyle sıkı takipçisiyim ki eşim dün akşam hadi gel seni üye yapalım sende yazış dedi.sizinle aynı sorunu yaşıyorum; evleneli 18 ay oldu ama biz henüz bir birleşme yaşayamadık onun için sizi çok iyi anlıyor ve sizin de beni çok iyi anlayacağınızı biliyorum.eşimi çoook seviyorum o bana inanılmaz destek oluyor.burda kendimi daha iyi hissederek en kısa zamanda bu sorunu çözebileceğimi biliyorum.artık kaybedecek vakit yok eşime ve kendime bu durumu daha fazla yaşatmayacağım.

kız bu emla firmasına seni önericem hea komisyon alman lazım.hemen körlemesine dalıyon bi kullan diye kopuom sana:sm_cool:
olayı tam olarak anlamadım ben rahatsızlık bolumunu yanı eger bır sorun yasıyosa tabıykıde arastırsın ben sorunsuz bır duurm oldugunu zannettım sempatiksalakcinni

krizalit.kristalin ,bahar ,şaziye,whatsup,elifnur,twetty,ravzam,yaprag,mona roza gibi başardığı halde burdakilere yardım etmeye çalışan tüm arkadaşlara binlerce kez teşekkür ediyorum.tabiki bu başlıktaki 727 sayfada mesajı olan herkese sonsuz teşekkürler, muhteşemsiniz.[bu arada baştan sona okudum]

Back