- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #7.161
Nasıl gidiyor egzersizler kızlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende tık yok(
bende tık yok(
Merhaba Kizlar burayi uzun zamandir takip ediyorum ama hic birsey yazmadim..
size bir sorum olacak.
Bu emla kremin herhangi bir zarari varmi?
Ozelikle kurtaj olmus bir insan icin zarar varmi birde yumurtaliklar iltihaplanmis onun icinde ilac kullaniyorum. bu durumlarda sizce bir zarari olurmu ???
Merhaba Kizlar burayi uzun zamandir takip ediyorum ama hic birsey yazmadim..
size bir sorum olacak.
Ozelikle kurtaj olmus bir insan icin zarar varmi birde yumurtaliklar iltihaplanmis onun icinde ilac kullaniyorum. bu durumlarda sizce bir zarari olurmu ???
Bence de araştırmadan kullanmayın...
Yumurtalık iltihabı için ne kullanıyorsunuz?
Aynı sorunu şuan ben de yaşıyorum da...
nerden naisl arastiracagimida bilmiyorumki canim off ( biktim artik valla
slm hosgeldın aramıza..Merhaba Kizlar burayi uzun zamandir takip ediyorum ama hic birsey yazmadim..
size bir sorum olacak.
forumda ilgili kısımlara yaz bence.bazen dr lar takılıyo onlara danışabilirsin.küretaj takibinde kullanmak nekadar doğru oda tartışılırfisfisfis
slm hosgeldın aramıza..
burda bır ck arkadasımız emla kremle yendı bende bunlardan bııryım ve yan etkııs oldugunu duymadım bence bı dene ..
ev doktorum verdi canim antibiyotik 7 gunluk ilac gunde tam 5 tane ilac aliyorum
eger istersen ismini yazabilirim ama TRde bulunurmu bilmiyorum
Benim de antibiyotik kullanamama olayım var malesef canım o yüzden yazmana gerek yok
Geçmiş olsun bu arada günde 5 hap çok fazla. İki yıl önce ben de kullanıyordum zor...
olayı tam olarak anlamadım ben rahatsızlık bolumunu yanı eger bır sorun yasıyosa tabıykıde arastırsın ben sorunsuz bır duurm oldugunu zannettım sempatiksalakcinnikız bu emla firmasına seni önericem hea komisyon alman lazım.hemen körlemesine dalıyon bi kullan diye kopuom sana:sm_cool: