• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar slm uzun zamandır giremiyordum tanıddıklarımdan yenen varmı sayfaların hepsini okuyamadım
yeni arkadaşlar yazmış umarım en kısa zamanda atlatırsınız

krizantem 78 hangi aşamadasın tatlım?[/QUOT

çözmek istiyorum artık bu sorunu
okuyorum parmak egzersizlerini
ama okurken bile parmağımı sokma fikrine dyanamıyorum
siz de böylemiydiniz başlarken
p...si hiç alamıyorum
kasılıp kalıyorum kaskatı

ben bakamıyodum bile kendini farklı hissetme.bende parmağımı alamam diyodum ama yaptım sende alışacaksınyasakkelime

şimdi parmağın rahat giriyormu
sanki girmeyecek gibi yapısı açılıyormu sanki kapalı etten duvar

krizantem78
ben de ist da bir merkeze gitmiştim uyuşturucu sprey filan verdi
onlarla rahat oldu ama bırakınca yine aynı kabus devam ediyordu.
niye ben diyoum herkes ypıyor ben niye diyorum
çok bunaldım artık...

bu senin msjın.yapmışsın daha önce girebildiğini görmedin mi canım

krizantem78
ben de ist da bir merkeze gitmiştim uyuşturucu sprey filan verdi
onlarla rahat oldu ama bırakınca yine aynı kabus devam ediyordu.
niye ben diyoum herkes ypıyor ben niye diyorum
çok bunaldım artık...

bu senin msjın.yapmışsın daha önce girebildiğini görmedin mi canım

oldu ama şimdi olmayacakmış gibi geliyo neyse boşver

Son düzenleme:
2 hafta filan oldu bunun içine regl dönemimde girdi.dr vs de gitmiyorum bi kez gitmiştim gitmeyide düşünmüyorum farklı bişeyler söylemiyolar bunu gördüm.

o kadar zordayım ki herşeyden medet umar oldum altı yıl az bir zaman değil
bir an aklımdan çıkmıyor evliliğimin ikinci yılına kdar böyle bir hstlık olduğunu bile bilmiyordum
eşim netten araştırmış o bana söyledi.sade ben böyleyim sanıyordum

kızlar bekarken duymuştum seda sayanın programında zaten ilk o zaman duymuştum adınıda genelde eğitim seviyesi yüksek insanlarda olurmuş bu vajinismus nedeni fazla araştırma ve herşeyin farkında olmakmış.
zaten farkındaysanız anneannelerimizin zamanında pekte olan bişey değilmiş bu.

ben daha önceki sayfalarda belirtmiştim kurtuldum diye ama halen bi kasma yaşıyorum her ilişkiye girişimde ve buda bazı pozisyonları yaşamamızı zorlaştırıyor ve bana ağrıda yapıo şimdi diyeceksiniz belki sende bulmuşsunda buluyorsun diye ama sizlere birşey danışmak istiyorum bu parmak çalışmalarını yeniden yapsam bu ağrıyıda gidebilirmiyim çünkü dr um psikolojik dedi yalnız ben parmak sokmaktan çok korkuyorum.

Egzersizlere başlamayı denedim Cuma günü bahar arkadaşımın desteği ile. Gerçekten de dediğin gibi bakmaya bile iğreniyorum. Dokunmak değil de bakmak. Desteğin için teşekkür ederim. Mutlaka yenmek istiyorum artık.
Bir sorum var özel olur mu bilmiyorum ama. ılk birleşmeden sonraki birleşmelerde her şey yoluna giriyor mu? Yoksa bu sorun bir süre daha devam ediyor mu?

ilk birleşmeden sonra büyük ölçüde yoluna giriyor. bazen yine ufak ufak takılıyordum yapamicak gibi oluyodum ama beynin bikez bunun acı vermeyen bir eylem olduğunu anladığı için kasılmıyosun ve rahatlıyosun oyüzden ilk birleşmeden sonra %90 yoluna giriyor. geri kalan %10uda bikaç ay içinde yeniosun.

Cevabın için teşekkürler canım. Darısı başıma inşallah...

Son düzenleme:
Bahar nasılsın?
Dün gece p.. denemesi yapsam başarırım gibi hissettim çok rahattım...
Ama deneme yapmadım. Olmazsa hevesim kırılır diye...

Back