• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kurtulacaksın inşallah, lütfepes etme
bu sitenn çok faydasını gördüm, sıkıntını üzüntünü anlıyorum ancak bu rahatsızlık bize hırs vermeli ben başaracam de ve takıldığın yerde hiç üşenmeden bir önceki aşamaya dön ve tekrar ileri aşamaya geç ne dersin nefes egzersizi yapıyomusun kegel?

ben de kesinlikle hırs denen şeyden yok bir şey olmadımı hemen geri çekiliyorum malesef olmuyo diye ama bu işte yılmıycam allahın izniyle çok kötü durumdayım moralım sıfırın altında-10 da nefes ve kegel yapıyorum ama rahatlayamıyorum nedense ilk başlarda rahatlıyodum ama olmuyo artık

canım ya sonuna kadar derken parmaklarımızın ayrım yerine kadarmı onumu kastediyosun
eğer öyleyse nasıl başardın anlatırmısın ben 2.boğumda kalıyorum yapamıyorum

canım 2 boğum soktuktan sonra zaten girersin ki dar olan yer ilk girişimiz kendini sıkmışsındır.çünkü bikaç kez denedim giremedim kastığım için tekrar tekrar denedim girdim:bbo:

valla bu mum beni pek bi korkuttu onu deniceme p.. se geçerim diorumzemuszemus

olsun canım sen yınede kendını cok hazır hıssetmeden penise gecme yıne basarısız olursan soğuya bılırsın egzersızden o yuzden parmak mum ne buldun dene alışana kadar .. ben öle yaptım sahsen yınede sen bılırsın tabıı opuyorumnanaktan

Back