Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Slm Ece1,daha hic bi asamada degilim.bu sayfayi tesadüffen buldum.hazirlik olarak bi arkadasa türkiyeden uyusturucu krem siparis etmistim oda anestol almis.ben yurt disinda kaldigim icin krem falan bulmam zor.bir defa parmagimi sokmak istedim oda olmadi.acidi ve yandi kremsiz ama.iste bu kadar yardimlariniza gercekten ihtiyacim var.herkes sagolsun tesekkürler opuyorumnanaktan

aman ya ne anliyorlar bu erkekler buraya giripde milet derdiyle ugrasiyor morali bozuk zaten herkes dusmus derdine birde numara yapip insanlari kandirmak neyin nesi sacma sapan ugras kendini bilen insan yapmaz boyle dengesizlikler..klava:

zemheri bir sefer parmağini sokmaya çalişmişsin. Acimasi yanması çok normal. Şimdi ilk olarak şunu söyliyim bu bir süreç, hemen uyuşturucu kremlerle de hallolmasını beklememen lazım. Vajinismus için parmak egzersizleri var.Bunları yapmakla başlayabilirsin. şimdi sana çok zor hatta imkansız gelebilir. herkese ilk başta öyle geliyor zaten. bu konuda kendini kotu hissetme. Eğer anestolü kullanacaksan bile bu egzersizleri yapmanın sana hiçbir zararı olmaz aksine çok büyük fayda sağlar. ilk olarak hangi parmaktan başlamak istersen serçe parmağin olabilir orta parmağin olabilir bol jelle - bunun su bazlı olması lazım - parmağı içeri sokma çalışmasına başlaman lazım. Öyle hemen hepsini almana da gerek yok. bir boğum iki boğum ve tümü denen aşamalar var. Boğumlar da parmaklarımızın eklem yerleri. Öncelikle kendini rahat hissedebiliceğin bir pozisyonda uzaniyorsun. Bacaklarını çok açmadan. Poponu tamamen serbest birakiyosun sanki yorgunluktan bitap düşmüş gibi. Hazır hissettiğinde parmağını ittirebilirsin. Rahatlaman için de ilk olarak 8 e kadar sayıp ağzından nefes al 8 e kadar sayarak ver. Nefesini verirken parmağını ittirmeye çaliş. Ama unutma ki yapıcağın her egzersizde en ufak bir şey bile senin için başarıdır. Sakın kendini üzme. Hepimiz aynı şeyi yaşiyoruz ve emin ol azmeden başarıyor.

aman ya ne anliyorlar bu erkekler buraya giripde milet derdiyle ugrasiyor morali bozuk zaten herkes dusmus derdine birde numara yapip insanlari kandirmak neyin nesi sacma sapan ugras kendini bilen insan yapmaz boyle dengesizlikler..klava:

Serra insan milleti işte yapacaklarının sınırı yok canım. Allah bildiği gibi yapsın öyleyse eğer ne diyelim ki lmaz:

Sewda canim pes etmek olmuyo demek yok. Olacak inşallah sen sakın egzersizlerini birakma. Umutsuzluğa kapılma. Bizim zamandan bol neyimiz var. Zamanla yavaş yavaş yaparsın. Sen yeter ki inan, umutsuz olsan da denemeye devam et. Göreceksin Rabbim sana bir çikiş yolu açacak. En sonunda 3 te olur neden olmasin 2 yi yapmişsin bak ben daha 1 de kaldım

merhaba 5 ayda falan ama hep boşa geçmiş zamanlarım gözyaşlarım boşuna akmış hep...

galiba ben çok sabırsızım da o yüzden bu kadar bunalımdayım. mesela ben sanki 1 haftada yenmeliymiş yoksa asla yenemeyecekmişim gibi geliyor. bi de aşırı alınganım sizlerde öyle misiniz? mesela şimdi eşime kıl oluyorum benle daha fazla ilgilenmesi gerekiyor gibi hissediyorum üffff çok sinir bi durum.. pazartesi randevum var dr.la. allah hepimize kolaylık versin.. amin..

bana da öyle geliyordu audrey ama buradan taniştiğim bir arkadaşim bana böyle zaman kisitlamasi koymamam gerektiğini 3 ay 6 ay bile sürebiliceğini bunun çok normal olduğunu söyledi. böylece şimdi daha rahatim canim. önemli olan Allahin izniyle düzelmemiz.

ece 1 canım arkadaşın doğru söylemiş,,,aylarca parmak egzersizi yapanlar var yada kısa bi zaman yapıp yenenler var..ben hiç parmak boğum falan takılmadım bunlara yani o anda ne kadar giriyosa onu yaptım sürekli de yapmadım aklıma geldikçe kendimi o an egzersize hazır hissettikçe yaptım,,,kızlar sıcak suyuda denyin sıcak suyun buharına oturun egzersiz de başta zorlanıyodum bi arkadaş dedi sıcak su buharı genleştirir orayı falan yaptım egzersizdede çok faydası oldu...ben 2 hafta oldu daha yeneli, okuyorum yazıyorum her gün buraya okudukça inşallah olcak diyorum her şahıs adına ..çeken bilir arkadaşlar

canım öyle bir zaman kısıtlaması koyma kendine... ben mesela 8seansata yendim yani toplam 1ay sürdü. doktora gitmiştim ben. aynı doktra gidip 3seansta yenenlerde vardı 12 seansta yenenlerde. ama şunu unutma eninde sonunda yeniliyo bu hastalık. süresi tamamen kişinin kendisine bağlı. uzun sürmüş kısa sürmüş bi önemi yok sonuç aynı olacak nede olsa:)

whats up sen dr eserdağ'a gitmiştin dimi? ben şimdi gittiğim dr sevmiyorum psikatrist uzmanlığı vajinusmuslu kadınlar ama ne bilim pzt gitcem yine frekansım tutmazsa değiştircem tabi istanbuldan bulmam lazım yine..
istanbuldan dr önerbilecek var mı acaba? internette isim yapmış kişiler ya ankarada:bbo: yada izmirde yada nazillide

canım medical parkta şencan hanım var klinik psikolojiye bakıyo.orayı önerebilirim sana benim arkadaşım gitmiş memnun kalmış

merhaba arkadaşlar 1.5 senelik evliyim galiba bende vajiliyim.galiba diyorum çünkü dr tarafından konmuş bir teşhisim yok.ama ilişki olacağı zaman titreme,soğuk ter atma,kasılma gibi her türlü belirtim var.aslında ilk geceyide yaşadım ama sonrası olmuyo bir türlü.çok canım yanıyo ve eşimi ellerimle itiyorum.sizce ne yapmalıyım nerden başlamalıyım.önce doktoramı gitmeli,yoksa sizler gibi bende egzersizemi başlamalıyım? ama cesaretimde yok çok zor geliyo. tecrübe deneyimlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.mafoldumben

evet canım süleyman eserdağa gittim. aynı merkezin istanbul şubeside var ama tabii ordaki doktor farklı. hera kadın sağlığı diye bakarsan internetten sayfalarında açıklayıcı bilgiler adres telefoon falan var. ben oldukça memnun kaldım süleyman byden. zaten doktoru sevmek çok önemli. yalnız ücreti oldukça yüksek. eğer karşılayabilecek durumdaysan bi araştır derim ben. sonuçta aynı merkez. istanbuldakide ankardaki kadr iyidr sanırm.

Whats up sana özel mesaj attım ama görmedin sanırım
Sana sormak istediğim birşey var. Yanılmıyorsam parmak egzersizlerini çok fazla yaptırmadı dilatörle çalıştım demiştin. tek parmak iki parmaktan sonra penis büyüklüğüe gelene kadar dilatörlerle mi çaliştin?

Canim egzersizlere başlamadan önce doktora gitmelisin bence. Çoğu kişi doktora gitmekten kaçiniyo. Ama eğer 1 yıl önce doktora gitseydin belki şimdi bu kadar gecikmiş olmiycakti mutluluğun öyle değil mi? Yüzde 1 lik bir fiziksel sorun olabilir. Bunu kontrol etmeleri lazım. Doktorda da bişey yok merak etme canını yakmıyorlar. Sonrasında tabi ki egzersizlere başlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…