-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
aman ya ne anliyorlar bu erkekler buraya giripde milet derdiyle ugrasiyor morali bozuk zaten herkes dusmus derdine birde numara yapip insanlari kandirmak neyin nesi sacma sapan ugras kendini bilen insan yapmaz boyle dengesizlikler..klava:
boz merhaba.. sen ne kadar sürede yendin?
merhaba 5 ayda falan ama hep boşa geçmiş zamanlarım gözyaşlarım boşuna akmış hep...
galiba ben çok sabırsızım da o yüzden bu kadar bunalımdayım. mesela ben sanki 1 haftada yenmeliymiş yoksa asla yenemeyecekmişim gibi geliyor. bi de aşırı alınganım sizlerde öyle misiniz? mesela şimdi eşime kıl oluyorum benle daha fazla ilgilenmesi gerekiyor gibi hissediyorum üffff çok sinir bi durum.. pazartesi randevum var dr.la. allah hepimize kolaylık versin.. amin..
canım öyle bir zaman kısıtlaması koyma kendine... ben mesela 8seansata yendim yani toplam 1ay sürdü. doktora gitmiştim ben. aynı doktra gidip 3seansta yenenlerde vardı 12 seansta yenenlerde. ama şunu unutma eninde sonunda yeniliyo bu hastalık. süresi tamamen kişinin kendisine bağlı. uzun sürmüş kısa sürmüş bi önemi yok sonuç aynı olacak nede olsa:)
whats up sen dr eserdağ'a gitmiştin dimi? ben şimdi gittiğim dr sevmiyorum psikatrist uzmanlığı vajinusmuslu kadınlar ama ne bilim pzt gitcem yine frekansım tutmazsa değiştircem tabi istanbuldan bulmam lazım yine..
istanbuldan dr önerbilecek var mı acaba? internette isim yapmış kişiler ya ankarada:bbo: yada izmirde yada nazillide
whats up sen dr eserdağ'a gitmiştin dimi? ben şimdi gittiğim dr sevmiyorum psikatrist uzmanlığı vajinusmuslu kadınlar ama ne bilim pzt gitcem yine frekansım tutmazsa değiştircem tabi istanbuldan bulmam lazım yine..
istanbuldan dr önerbilecek var mı acaba? internette isim yapmış kişiler ya ankarada:bbo: yada izmirde yada nazillide
merhaba arkadaşlar 1.5 senelik evliyim galiba bende vajiliyim.galiba diyorum çünkü dr tarafından konmuş bir teşhisim yok.ama ilişki olacağı zaman titreme,soğuk ter atma,kasılma gibi her türlü belirtim var.aslında ilk geceyide yaşadım ama sonrası olmuyo bir türlü.çok canım yanıyo ve eşimi ellerimle itiyorum.sizce ne yapmalıyım nerden başlamalıyım.önce doktoramı gitmeli,yoksa sizler gibi bende egzersizemi başlamalıyım? ama cesaretimde yok çok zor geliyo. tecrübe deneyimlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.mafoldumben
canım medical parkta şencan hanım var klinik psikolojiye bakıyo.orayı önerebilirim sana benim arkadaşım gitmiş memnun kalmış