B
boz
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
tbrik ederm boz :) senin adına çok sevindim. başarıcaksın demiştim sana diimi :)
bundan sonra ilişkiye sık gir ki alış. ara verme. zamanla herşey çok daha güzel olucak...
tebrikler....
a.s. a.s. a.s. canımmm tebrik ederim hayırlı olsun...çok sevindim darısı diğer arkadaşların başına....whatsupun da dedi gibi devam et ilşkiye orası açılsın bak ben ilk den sonra 3 5 defa oldu kremsiz yapıyorum ve hiç bi sorun yok çok şükür...devamı gelir canım merak etme.... :1hug:kızlarrrrrr başardımm hemen girip haber vermek istedim darısı sizin başınıza:teytey:
boz çok sevindim sen de aramızdan uçtun şimdi tadını çıkar
serracım mumla nasıl oluyor açıklasana
Nasil anladin ki
ama bende vajiyim hiç dememiş,,,,ilginç tirki niye parmak egzersizi yapıyon kıs diye sormuş birine,,,sayfaları okumuş olması lazım parmak egzersizinin niye yapıldığı konusunda...bende yeniyorum yupi demiş...bide bi sayfada spiral taktırdını söylemiş kafamçokkarıştı belki yapıyodur ama kasılmaları vardır ilişkde onun için sorunu olabilirmi acaba vaji konusunda...erkek olduğu hakkında bi fikrim yok ama.. bana denk gelmedi bana denk gelen erkek bi sapığıda anasından doğduna pişman ederim vallah billah :mymeka:kızlar İPEKLİME DİKKAT EDİN BÜYÜK BİR İHTİMALLE ERKEK.
kızlar İPEKLİME DİKKAT EDİN BÜYÜK BİR İHTİMALLE ERKEK.
ipeklim
evet ben de de kuruluk ve yanma oluyor
şimdi
spiral taktırdım
şimdilik idare eder
bir sayfayada böle yazmıssssssss vajinusmussan prezervatif nasıl kullanıon
vajinusmussan spiral nasıl taktırdın bi arada vajinusmusu yeniom diodun bugün bana daha yenemedim dedin anlamadım vallalmaz: kaydirigubbakcemile
Selam arkadaslar
insallah hepimiz birgün bu hastaligi yeneriz.yardimlariniza ihtiyacim var.simdiden herkese tesekkürler
kızlar ben daha yeniyim ama ipeklimi forum yöneticilerine bildirsek
boz tebrik ettik bacım seni..tebriklerimizide almıyonmu :gitme: