Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet bende de oluyor acı ama geçiyor bi iki deneme sonrasında ben 2 parmağa alıştım galiba :) bugün de parlatıcıya peçete ve streçfilm sarıp denedim parmaktan daha rahat, tavsiye ederim

tamam bende deneyeceğim bu yöntemi...eşim orda burda abuk subuk şeyler görüyor bu ne diyor,bende playboyum o benim diyorum çok kızıyor

demek ki canın bizimki kadar tatlı değilmiş.

tamam bende deneyeceğim bu yöntemi...eşim orda burda abuk subuk şeyler görüyor bu ne diyor,bende playboyum o benim diyorum çok kızıyor

:)) ben de garip siparişler veriyorum. Parlatıcıya peçete sardım dedim ya onu mumla yap demişti bi arkadaş. Mum istedim ne mumu mumu napcan dedi tabi unuttu ben de parlatıcıya kaldım :)

istatistiklere göre vajinismuslu kadınların eşleri genelde iyi kalpli anlayışlı erkeklerden oluşuyormuş..
bilinçaltımızda küçük bir kız çocuğu varmış o my god

yağmurcum egzersizimi yaptım haberin olsun.. aparatıma ilk önce 2 kat sonra 3 kat t.kağıdı sardım. yani toplam 5 kat.onu yaptım. iyi gitti bakalım da içerde biraz yanma oldu gibi.

Ya kızlar bişey sorucam ben egzersiz sırasında içerde, üstte yani klitorise doğru olan kısımda yumurta gibi bi yumru hissediyorum normal bişey mi o ?

selam kızlarrr ve akaycımmm nasılsınız bakalım egzersızler durumda

canım ben yoğundum misafir hazırlığım vardı, sen egzersizleri yaptın mı diye bakmaya girmiştim o girdiğimde. seni görmedim geldiğini,çıktım geri.. bugün misafir vardı iftar için,hiç giremedim foruma.. uyuyamadım bi bakiim yaptı mı bugün dedim görünce cevap yazarsın sen. bugün egz. yapmadın mı göremedim, birgün takip edemedim diye yazmamışın hemen amaaaaa...?
bu arada çok iyi ileriliyosun belki bir hafta bile sürmez.. Ne aşamalara geldin tatlım hamd olsun.. benim de reglimin son günü galiba bugün.. nihayet beraber yapıcaz artık.. umarım zorlanmam ben de kalınlaştırma konusunda.. öpüyorum tatlım Allaha emanet kal..:90:

Son düzenleme:
Vajina dedigimiz 10-15 cm.lik boru, tamamen esnek kaslardan olusmustur. Disardan bakildiginda, duvarlari birbirine yapisik gibi durur, kendine mahsus bir sekli yoktur, içine giren cismin seklini alir. Parmagimizi soktugumuzda parmagimiz kadar, p...s girdiginde p...s kadar ve dogumda yeni dogan bir çocugun kafasi kadar genisler. Büzgülü bir etegi farkli kilolardaki kadinlarin giydigini düsünün; etek giyilmeden ince ve çok büzgülüdür. Ince belli biri giydiginde biraz genisler ve büzgüleri azalir, sisman biri giydiginde ise büyür ve büzgüler kaybolur. Vajinanin içine giren cisme göre esneyip genisleme yetenegi de böyledir. Fizyolojik olarak vajinanin iç üçte ikilik bölümünde sinir ucu yoktur, yani ne aci duyabilir ne de zevk alabilir. Vajinanin yalnizca dis üçte birlik bölümünde sinir uçlari vardir.

sağolasın canım.. inşallah beyinlerimiz bunu anlar..

birçok soruma cevap buldum bu yazıda teşekkürler paylaştığın için.

Ya kızlar bişey sorucam ben egzersiz sırasında içerde, üstte yani klitorise doğru olan kısımda yumurta gibi bi yumru hissediyorum normal bişey mi o ?

birşeyler ben de hissediyorum ama o kadar çok değil ve yumurta gibi değil.. ama bence bu tarz şeyleri takma.. tırtıklı bişeyler var, eğer onu diyosan, o vajinanın esneme payıymış canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…