- 9 Aralık 2010
- 339
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.541
ayy ne bileyim ya moralim bozuk işte hiç bişey yapasım yok ya denerim belki sen boşver beni bekleme canım tamam mı[/n
noldu cnm neden moralin bozuk?
evet bende de oluyor acı ama geçiyor bi iki deneme sonrasında ben 2 parmağa alıştım galiba :) bugün de parlatıcıya peçete ve streçfilm sarıp denedim parmaktan daha rahat, tavsiye ederim
ayy ne bileyim ya moralim bozuk işte hiç bişey yapasım yok ya denerim belki sen boşver beni bekleme canım tamam mı[/n
noldu cnm neden moralin bozuk?
eşimle tartıştım da birazboşu boşuna kırdık birbirimizi.. bu salak hastalık beni benden ediyor kendimi tanıyamıyorum bazen... saçma sapan şeylere kızıp bağırıyorum hemen offf öyle işte...
ben onu agdaya gıtmeden once suruom kı acımasın ılk sızden duydum ıcıne degıl uzerıne surup gıdıom yoksa öluom benım canım tatlıdır kadının elını tutuom ufluoz beraber hıcbır acı agda kadr olamaz bence:)) bende yenı ewlıyım bırsey olmuo acıo ama dayanılmayacak bır acı degıl reha muhtar acı war mı acı??:76::76:
eşimle tartıştım da birazboşu boşuna kırdık birbirimizi.. bu salak hastalık beni benden ediyor kendimi tanıyamıyorum bazen... saçma sapan şeylere kızıp bağırıyorum hemen offf öyle işte...
cnm benim yaa bozma moralini hepimiz yaşadık bunlarııı...mesela benim eşim belkide dünyanın en anlayışlı insanıdır fakat zaman zaman bu hastalık yüzünden birbirimizi çok kırdığımız anlar oldu fakat sonradan anladıkki zamanla herşey çözülüyor. sadece başarıya inanmak ve bunun üzerine gitmek yeterlii zaten gerisi kendiliğinden geliyor.
tamam bende deneyeceğim bu yöntemi...eşim orda burda abuk subuk şeyler görüyor bu ne diyor,bende playboyum o benim diyorum çok kızıyor
demek ki canın bizimki kadar tatlı değilmiş.
cnm benim yaa bozma moralini hepimiz yaşadık bunlarııı...mesela benim eşim belkide dünyanın en anlayışlı insanıdır fakat zaman zaman bu hastalık yüzünden birbirimizi çok kırdığımız anlar oldu fakat sonradan anladıkki zamanla herşey çözülüyor. sadece başarıya inanmak ve bunun üzerine gitmek yeterlii zaten gerisi kendiliğinden geliyor.
ne güzel ne mutlu size maşallah
istatistiklere göre vajinismuslu kadınların eşleri genelde iyi kalpli anlayışlı erkeklerden oluşuyormuş..
bilinçaltımızda küçük bir kız çocuğu varmış o my god
yağmurcum egzersizimi yaptım haberin olsun.. aparatıma ilk önce 2 kat sonra 3 kat t.kağıdı sardım. yani toplam 5 kat.onu yaptım. iyi gitti bakalım da içerde biraz yanma oldu gibi.
brawoo cnm benimm...bende de oluyo cnm yanma biraz artık onada katlancaz
hımm anladım canım ben de sadece bende mi oluyo ki acaba diyodum sağol canım benim... ben çıkıyorum sonra yine görüşürüz inşallah kendine cici bak
selam kızlarrr ve akaycımmm nasılsınız bakalım egzersızler durumda
akayyycım msjımı gormeden cıktın sanırım ben sana bugecekı egzersızımı anlatayım ve gorevımı tamamlayayımdun aldıgım 4 kat pecetelı mumu bu gece 7 kata cıkardım gayet guzel bı sekılde ılerlıyorum ılk 1 2 dk zorlansamda sonra esnıyor ve sorunsuz gıt gel yapabıllıyorum umarım regl olmam eger regl olmazsam 1 haftaya benım ısım tamamdır cnm
Vajina dedigimiz 10-15 cm.lik boru, tamamen esnek kaslardan olusmustur. Disardan bakildiginda, duvarlari birbirine yapisik gibi durur, kendine mahsus bir sekli yoktur, içine giren cismin seklini alir. Parmagimizi soktugumuzda parmagimiz kadar, p...s girdiginde p...s kadar ve dogumda yeni dogan bir çocugun kafasi kadar genisler. Büzgülü bir etegi farkli kilolardaki kadinlarin giydigini düsünün; etek giyilmeden ince ve çok büzgülüdür. Ince belli biri giydiginde biraz genisler ve büzgüleri azalir, sisman biri giydiginde ise büyür ve büzgüler kaybolur. Vajinanin içine giren cisme göre esneyip genisleme yetenegi de böyledir. Fizyolojik olarak vajinanin iç üçte ikilik bölümünde sinir ucu yoktur, yani ne aci duyabilir ne de zevk alabilir. Vajinanin yalnizca dis üçte birlik bölümünde sinir uçlari vardir.
Vajina dedigimiz 10-15 cm.lik boru, tamamen esnek kaslardan olusmustur. Disardan bakildiginda, duvarlari birbirine yapisik gibi durur, kendine mahsus bir sekli yoktur, içine giren cismin seklini alir. Parmagimizi soktugumuzda parmagimiz kadar, p...s girdiginde p...s kadar ve dogumda yeni dogan bir çocugun kafasi kadar genisler. Büzgülü bir etegi farkli kilolardaki kadinlarin giydigini düsünün; etek giyilmeden ince ve çok büzgülüdür. Ince belli biri giydiginde biraz genisler ve büzgüleri azalir, sisman biri giydiginde ise büyür ve büzgüler kaybolur. Vajinanin içine giren cisme göre esneyip genisleme yetenegi de böyledir. Fizyolojik olarak vajinanin iç üçte ikilik bölümünde sinir ucu yoktur, yani ne aci duyabilir ne de zevk alabilir. Vajinanin yalnizca dis üçte birlik bölümünde sinir uçlari vardir.
Ya kızlar bişey sorucam ben egzersiz sırasında içerde, üstte yani klitorise doğru olan kısımda yumurta gibi bi yumru hissediyorum normal bişey mi o ?