- 28 Temmuz 2011
- 371
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.561
birşeyler ben de hissediyorum ama o kadar çok değil ve yumurta gibi değil.. ama bence bu tarz şeyleri takma.. tırtıklı bişeyler var, eğer onu diyosan, o vajinanın esneme payıymış canım..
ne demek kızlar yardımcı olmak istedim olabildiysem ne mutlu bana...akayyycım inşallah dediğin gibi beyinlerimize de anlatmaya çalışalım ben mümkün olduğunca araştırma yapıyorum netten oranın yapısına bakıyorum ve girişten sonra hiiç bi problem olmaz gibi duruyor şöyle :90: girişi ne yapacağımı bilmiyorum hala :90: onu da çözersem mutlaka paylaşırım :90:
yok yok tırtık değil yerini tarif edebildim mi bilmiyorum ama bikaç santim içerde sert top gibi pinpon topuna yakın büyüklükte. 6 ay kadar önce jinekoloğa görünmüştüm egzersiz yapmadığım için böyle bişeyden haberim yoktu ama o da bi anormallik görmedi. Masada hüngür hüngür ağladığım için tekrar dr'a görünmeye cesaretim yokama kafama takılıyor kas değil, kemik değil ne ola ki
doktor anormallik görmediyse neden düşünüyosun.. o dediğin boyutta birşey olsa doktor mutlaka görürdü diye düşünüyorum.. o yine esnemesiyle alakalıdır.. diğer kızlarda böyle birşey hissettiler mi aceba.. geldiklerinde yazarlar sana.. olmazsa gidersin doktora kafanı rahatlatmak için.. ama bence düşünme, benim gibi hiç doktora gitmemiş olsan bişey vardır belki git derim de gitmişin sen.. ben hiç jinekolojik muayeneye gitmedim vajinismus için..
Ben parmağımı değdirdiğimde ilk bu şeyle karşılaşıyorum sanki girişi kapamış bastırdığımda idrara sıkışıyorum hissi veriyor ama yumuşak bişey galiba. Neler canlandırıyorum kafamda yaa
o normal birşey ya gerçekten.. bizde de vardır.. girişi kapayan birley olacak ve dr buna birşey demeyecek.. sanmıyorum.. girişte engel gibi, tümsek gibi birşey bende var zaten, tırtıklı birşeyler.. hadi bugünlük bu kadar kuruntu yeter, ben yatıyorum canım
Pubis tepesi diye bişeymiş o taktığım şey ve akayy dediğin gibi herkeste varmış :) sağolasın sayende normalliğine inanıp okudum
bu rahatsızlığı yaşayan bütün arkadaşlara acil şifalar diliyorum 2 yıllık evliyim hamd olsun en ufak bi sıkıntım olmadı vajinusmusla ilgili ancak bu konu oldukça gündemde ve yaygınlaştığı için de kayıtsız kalamadım başıma gelmediğinden midir nedir hepte bi merak uyandırdı bende bu durumda olan herkese inanın çok üzülüyorum yaşamadığım için neler hissettiğiniz anlayamam belki ancak bu konuda sıkıntı yaşamamış hatta fazlasıyla rahat ve korkusuz olup ilk geceyi ve süre gelen zamanıda sorunsuz yaşayan biri olarak bunca zaman yapamasaydık sıkıntı yaşasaydım ne kadar da güzel bi hissi ertelediğimin farkında bile olamazdım (bunu asla ve asla nispet yaparcasına yazdığımı düşümeyin sadece sizlere biraz olsun cesaret şevk olsun düşüncesiyle söylüyorum) çünki forumda dolaşırken fark ettimki bu sıkıntıyı yaşayan yada yaşamamış kimselerden sormaya öğrenmeye en azından konuşmaya ihtiyaç duyduğunuzu fark ederek söylemek istedim kendimi sizin yerinize koyarak sizleri anlamaya çalışıyorm keşke elimden dua etmekten başka birşeyler gelse...
ben bu sıkıntılı süreci en kısa ve kolay şekilde atlatmanız için dua ediyo olucağım Allah yardımcınız olsun...
yenen arkadaşlar peki sonrasında herşey normal gidiyor mu yoksa hep bi endişe var mı?
yoo pubis dıştaki tümsekmiş kemik olan. Ama olsun normal bişey benimki de inanıyorum
:)) ben de garip siparişler veriyorum. Parlatıcıya peçete sardım dedim ya onu mumla yap demişti bi arkadaş. Mum istedim ne mumu mumu napcan dedi tabi unuttu ben de parlatıcıya kaldım :)
Ya kızlar bişey sorucam ben egzersiz sırasında içerde, üstte yani klitorise doğru olan kısımda yumurta gibi bi yumru hissediyorum normal bişey mi o ?