- 9 Mart 2011
- 1.376
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.521
sorma teyzesi bizimki afacan olcak galibapıtır pıtır maşallah yerinde durmuyor.sürekli konuşmamı istiyor konuştuğum zamanlar duruyor
ben 10 aydır evliyim. 2 gündür egzersiz yapıyorum 1. Gün tek parmak 2. Gün 2 parmak yapabildim. Dün mum ve peçeteyi anlattı bi arkadaş mumla çalışacaktım ama akıllı kocam mum almayı unutmuş
ben 10 aydır evliyim. 2 gündür egzersiz yapıyorum 1. Gün tek parmak 2. Gün 2 parmak yapabildim. Dün mum ve peçeteyi anlattı bi arkadaş mumla çalışacaktım ama akıllı kocam mum almayı unutmuş
slmmm arkadaşlarrr ay çom yoruldum bugün iftara eşimin teyzelerini almıştım sabahtan beri koşturdum durdum daha yeni oturdum hemen buraya koştumm.. biliyosunuz 2-3 gündür hastaydım egzersiz yapamamıştımm biraz dinlenim dedim birazdann yapıcamm pe..s de deniycemm kafama koydum en kısa zamanda aşıcam bunuu şans dileyinn bana kızlarrrr sonra geliriimm haberlerimiii veririmmm inşallahh iyi haberlerleee gelirimm görüşürzz kızlarrr öptmm
maasallah iyi gidiyorsun,neyse sende pazartesi baslarsin, biliyorsun burda istedigin herseyi sorabilirsin.
slmmm arkadaşlarrr ay çom yoruldum bugün iftara eşimin teyzelerini almıştım sabahtan beri koşturdum durdum daha yeni oturdum hemen buraya koştumm.. biliyosunuz 2-3 gündür hastaydım egzersiz yapamamıştımm biraz dinlenim dedim birazdann yapıcamm pe..s de deniycemm kafama koydum en kısa zamanda aşıcam bunuu şans dileyinn bana kızlarrrr sonra geliriimm haberlerimiii veririmmm inşallahh iyi haberlerleee gelirimm görüşürzz kızlarrr öptmm
şimdi ben bişey soracağım izninizle..tamam iki parmak almayı başardım ama tutamıyorum içinde çünkü acıyor o zaman.. normal midir :78:
canım inşallah başarırsın ben senin başarmaya çoook az kaldığını biliyorum inşallah güzel haberler verirsin bizleri de umutlandırırsın bi nebze daha...
iyi şanslar Allah yardımcın olsun canım iyi gecelerr..
saol cnm yaa amaa başaramadımmm gene ama üzülmiycem söz verdim kendime pe..s denemesi yaptık sadece ucunu alabildim cnm yaa buda bişe ama dimii ilerletemedimm sızladı biraz ondan bıraktık yarın gene deniycemm ama günden güne belki yavaş yavaş ilerler geçenlerde hiç alamıyodum mesela ama bugün ucunu aldım hissettim yaniibenden bugünlükk bukadarr ...sizlerr naptınızz bakimmm:44:
ben daha bişey yapamadım dün de egzersiz yapamamıştım sahura kadar misafirim vardı...
şimdi yap cnm hadi git yapta gel bekliyorumm seniiii
şimdi yap cnm hadi git yapta gel bekliyorumm seniiii
aman güzelim sen beni bekleme ağaç ederim seni burda sonra...hiç canım istemiyo
aa kızarım bakkbenimde cnm istemiyodu bütün gün ayaktaydım benimde misafirim vardı onlar gitti 5 dk dinlendim hemen yaptım.. cnm hadi ama yapp lütfenn 10 dk olsadaa yapp