Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

rabbim insallah herkese kolay 1hamilelik, rahat 1.dogum yapmayi nasip etsin.

dün gece egzersizimi yapamadım yaa ( off soğur muyum ki bugüne? kaç gündür moralim bozuk zaten ağlayıp zıklayıp duruyorum yine... yapabilecek miyim ben de başaracak mıyım diye diye

ablacımmmmmmmm çok tebrik ederimmmmmayyyy ne çok sevindimmmmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.dikkat et kendine ve bebişine

kiz daha kendimi cok kaptirmamaya calisiyorum, 2tane test yaptim ama yinede ümitlenmek istemiyom. ultrasyonda görene kadar inanmicam. daha 3gece var, gel tesekere gel. sende dikat et kendine.

kiz daha kendimi cok kaptirmamaya calisiyorum, 2tane test yaptim ama yinede ümitlenmek istemiyom. ultrasyonda görene kadar inanmicam. daha 3gece var, gel tesekere gel. sende dikat et kendine.

Rabbim gönlüne göre versin ablacım bunca senenin bekleyişi var içinde Rabbim bebişini sana ve eşine bağışlasın.eşine söledin mi??tepkisi nasıl oldu??

kiz saka 1tarafa ben bile aceba diyorum. görene kadarda inanmicam. korkuyom kiz iste ya giderizde ultrasyonda cikmazsa, yada dis gebelik yok bos gebelik.se onun icin söylemicem esime. ama oyunumu hazirladim. ben daha önce vaji tedavisi icinde bu doktora gitmistim, benimkine dedimki seyanslarimiz bittigi icin imzalaman gereken evrak var dedim, dünde sali günü aksam 6.tida terminimiz var, seninde gelip imza atman gerekiyor, bende hormonlarima baktiricam dedim, tamam dedi. ama sanki adamin icine doguyor. her zaman sorar varmi 1seyler hamilemisin ne zaman hasta olucan, ama bu aralar sik sormaya basladi: en son dün sordu ve dediki sana saka gibi geliyor hamile olmayasin.yani bana sen umursamiyon, demek istiyor, densiz. bilmiyorki benim bu bebegi ondan ne kadar daha cok istedigimi, konusuyor. 5.ay olucak vajiyi yeneli her zaman 1.dotora gitsene, diyordu. ben daha yeni kadin oldum, daha yeni sex hayatim basladi. doktora gitmesi gereken 1.ri varsa oda sen diyordum. ama bana öyle söyemesi beni sinir ediyordu. normal 1.insanin zaten bunu kendi düsünmesi lazim. onun bana yada benim ona söylemem gerekmiyor. aslinda bunu 2.tarafda kendiliginden doktora gidip muane olmasi gerek, benim gibi. ama tabi bizim salak bilmiyor, ama o.gittimi yok., erkek.ya bende 1sey yok diyor. ben vajiyi yeni yendigimde, vaji sirasinda gittigim 2.kinci 1.doktor vardi, ona tesekküre gittim. altdan ultrasyon yaptirmistim, kan vermistim, 1sey cikmadi. yine dayanamadim, gecen persembede kendi doktouma gitmistim. yine 1sey cikmadi.

Rabbim gönlüne göre versin ablacım bunca senenin bekleyişi var içinde Rabbim bebişini sana ve eşine bağışlasın.eşine söledin mi??tepkisi nasıl oldu??

sali günü aksam türkiye.saati 7.de randevum var.oda gelecek ama niyi geldigi bilmiyor o.1seyler imzaliyacagini saniyor. önce doktor 1baksin, eger varsa benimkini cagirir, önce ben söylerim.

simdide ozumdan sonra senmi basladin bilgisiyarin karsisinda yatmaya. biraz yat dinlen, oruc tutabiliyormusun kuzum

ahh ablacım ne bilgisayarın başında oturması bilgisayar açık ben iş tutma peşindeyim...eşim belki yarın badana yaparız dedi halıları falan kaldırdım evi süpürdüm sildim dip köşe şimdi duştan çıktım bişiler yiycem oğlum tepinmeye başladı yeter artık yoruldum açıktım diye oruç tutmuyorum:26::26:hangi doktora sorduysam sakın dedi bebeğe bişi olmaz ama sen kendini bitirirsin günler uzun ve sıcak dedi.bende o yüzden tutmuyom artık kış zamanı tutulur borçlar

ay yerim ben onu acikti diye tepinmeyemi basladi.sende sonra tutarsin canim,kendinoi fazla zorlama is yapicam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…