- 9 Mart 2011
- 1.376
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.501
Kkelebekk ve Yaşlandım
Tebrik ederim kızlar...ne mutlu,böyle güzel haberler alınca çok seviniyorum..Allah sağlıklı hamilelikler geçirmenizi,kolay ve rahat doğumlar yapmanızı nasip etsin inşallaaaah...vaji topiği coştu,nüfus patlaması devam ediyor...bebişlerimize kardeşler geliyoooorrr...
ablacımmmmmmmm çok tebrik ederimmmmmayyyy ne çok sevindimmmmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.dikkat et kendine ve bebişine
kiz daha kendimi cok kaptirmamaya calisiyorum, 2tane test yaptim ama yinede ümitlenmek istemiyom. ultrasyonda görene kadar inanmicam. daha 3gece var, gel tesekere gel. sende dikat et kendine.
neeeeeeeeeee salı mı kız yaslandım kafayı mı yedın cabuk soyle benı delı etme yazık adamın hakkı duysun hemen sevınsın valla ben olsam catlarım ben ıdrar testını yapıp hemen gostermıstın soyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bak cok guzel bısey
canm çok sevindim ve çok tebrik ederim seni...Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Rabbim gönlüne göre versin ablacım bunca senenin bekleyişi var içinde Rabbim bebişini sana ve eşine bağışlasın.eşine söledin mi??tepkisi nasıl oldu??
sali günü aksam türkiye.saati 7.de randevum var.oda gelecek ama niyi geldigi bilmiyor o.1seyler imzaliyacagini saniyor. önce doktor 1baksin, eger varsa benimkini cagirir, önce ben söylerim.
çoooook sevindim Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah... 10 seneyi duyunca daha bi çok sevindim bugünkü sevincineçoooook güzel maşallah Allah nazarlardan saklasın...
ay ne güzel varsa bebek ki inşallah vardır direk görecek haaa ayyy ne güzel olcak
alsverise gidicem canim. ikinizide, sonra yine konusuruz.
tamam ablacım bizde seni öptük
simdide ozumdan sonra senmi basladin bilgisiyarin karsisinda yatmaya. biraz yat dinlen, oruc tutabiliyormusun kuzum
Vajinismusu yenip çocuk bekleyen birini görmek mutluluk verici. Tebrik ederim Allah hepimize nasip etsin
ahh ablacım ne bilgisayarın başında oturması bilgisayar açık ben iş tutma peşindeyim...eşim belki yarın badana yaparız dedi halıları falan kaldırdım evi süpürdüm sildim dip köşe şimdi duştan çıktım bişiler yiycem oğlum tepinmeye başladı yeter artık yoruldum açıktım diyeoruç tutmuyorum:26::26:hangi doktora sorduysam sakın dedi bebeğe bişi olmaz ama sen kendini bitirirsin günler uzun ve sıcak dedi.bende o yüzden tutmuyom artık kış zamanı tutulur borçlar
ay yerim ben onu acikti diye tepinmeyemi basladi.sende sonra tutarsin canim,kendinoi fazla zorlama is yapicam diye.
rabbim sana ve tüm isteyenlere versin insallah. sen hangi durumdasin?