Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben 10 aydır evliyim. 2 gündür egzersiz yapıyorum 1. Gün tek parmak 2. Gün 2 parmak yapabildim. Dün mum ve peçeteyi anlattı bi arkadaş mumla çalışacaktım ama akıllı kocam mum almayı unutmuş :KK43:

ben de maşallah diyorum bu azimle gidersen ilk kurtulacak arkadaşlardan biri sen olacaksın üzerine düş arkadaşım bizim gibi erteleme:KK9:

slmmm arkadaşlarrr ay çom yoruldum bugün iftara eşimin teyzelerini almıştım sabahtan beri koşturdum durdum daha yeni oturdum hemen buraya koştumm.. biliyosunuz 2-3 gündür hastaydım egzersiz yapamamıştımm biraz dinlenim dedim birazdann yapıcamm pe..s de deniycemm kafama koydum en kısa zamanda aşıcam bunuu şans dileyinn bana kızlarrrr sonra geliriimm haberlerimiii veririmmm inşallahh iyi haberlerleee gelirimm görüşürzz kızlarrr öptmm :21::21::21:

slmmm arkadaşlarrr ay çom yoruldum bugün iftara eşimin teyzelerini almıştım sabahtan beri koşturdum durdum daha yeni oturdum hemen buraya koştumm.. biliyosunuz 2-3 gündür hastaydım egzersiz yapamamıştımm biraz dinlenim dedim birazdann yapıcamm pe..s de deniycemm kafama koydum en kısa zamanda aşıcam bunuu şans dileyinn bana kızlarrrr sonra geliriimm haberlerimiii veririmmm inşallahh iyi haberlerleee gelirimm görüşürzz kızlarrr öptmm :21::21::21:

iyi şanslar Allah yardımcın olsun canım iyi gecelerr..

canım inşallah başarırsın ben senin başarmaya çoook az kaldığını biliyorum inşallah güzel haberler verirsin bizleri de umutlandırırsın bi nebze daha...

şimdi ben bişey soracağım izninizle..tamam iki parmak almayı başardım ama tutamıyorum içinde çünkü acıyor o zaman.. normal midir :78:

evet bende de oluyor acı ama geçiyor bi iki deneme sonrasında ben 2 parmağa alıştım galiba :) bugün de parlatıcıya peçete ve streçfilm sarıp denedim parmaktan daha rahat, tavsiye ederim

canım inşallah başarırsın ben senin başarmaya çoook az kaldığını biliyorum inşallah güzel haberler verirsin bizleri de umutlandırırsın bi nebze daha...

saol cnm yaa amaa başaramadımmm gene ama üzülmiycem söz verdim kendime pe..s denemesi yaptık sadece ucunu alabildim cnm yaa buda bişe ama dimii ilerletemedimm sızladı biraz ondan bıraktık yarın gene deniycemm ama günden güne belki yavaş yavaş ilerler geçenlerde hiç alamıyodum mesela ama bugün ucunu aldım hissettim yanii :KK1:benden bugünlükk bukadarr ...sizlerr naptınızz bakimmm:44:

saol cnm yaa amaa başaramadımmm gene ama üzülmiycem söz verdim kendime pe..s denemesi yaptık sadece ucunu alabildim cnm yaa buda bişe ama dimii ilerletemedimm sızladı biraz ondan bıraktık yarın gene deniycemm ama günden güne belki yavaş yavaş ilerler geçenlerde hiç alamıyodum mesela ama bugün ucunu aldım hissettim yanii :KK1:benden bugünlükk bukadarr ...sizlerr naptınızz bakimmm:44:

aman canım sıkma canını olur gider her gün ilerliyorsun ya daha ne işte çok şanslısın maşallah... inşallah o da olur olacak yani başka yolu yok... ben daha bişey yapamadım dün de egzersiz yapamamıştım sahura kadar misafirim vardı... bi de canım hiç egzersiz yapmak istemiyo moralim bozuk...

Son düzenleme:
güzelim sen beni bekleme hiç ağaç ederim seni burda valla hiç canım istemiyo:KK59:

ayy sinir oldum mesajlar gitmiyo diye gösteriyo sonra iki tane yazıyo

Son düzenleme:
ben onu agdaya gıtmeden once suruom kı acımasın ılk sızden duydum ıcıne degıl uzerıne surup gıdıom yoksa öluom benım canım tatlıdır kadının elını tutuom ufluoz beraber hıcbır acı agda kadr olamaz bence:)) bende yenı ewlıyım bırsey olmuo acıo ama dayanılmayacak bır acı degıl reha muhtar acı war mı acı??:76::76:

X