aramıza hosgeldiniz yeni arkadaslar.
kesinlikle moral bozmuyoruz bunun bir caresi var cok sukur...ne yapmalı peki?
hemen egzersize baslamalı inanın bana egzersiz ile en cok 1 ayda yenebilirsiniz bunu.. ben kendimden biliyorum 2 aylık evli iken yendim ama ilk bir ay tamamen psikolojik cokuntudeydim ustelik yenievliyim bwen demekki bilmiyorum gibi seyler dusundum hatta dha kotuleri inanın hepinizin problemleri ortak ama goreceksizniz kendinize bile inanamayacaksınzı egzersizleri yaptıkca.. hadi bakalım ilk iş bu formu takip etmek , soylenenlere kulak vermek ve egzersiz yapmak. oncelikle kegel egzersizleri nedir bir arastırın boylece nefesinizi ve vajinizdeki kasların konttrollerini bilebilirsiniz.
unutmayın bu bir erteleme hastaklıgı kendi kendimize eslerimizin anlayısını birazda biz aslında korkularımızın ustesinden gelemeyerek uzuyoruz ama inanın korkulacak bir sey yok.. bunu soyleyecegime inanamazdım. ama simdi bende elimden gelen yardımı esirgemeyecegim.
hadi kızlar nolur egzersize baslaynın nasıl yapacagınızı arastırın. bakın ben regl oldum o donemde arastırdım sonra dedimki egzersize baslıcam ama esime dedim boyle yapılırsa cozulebiliyomus onnunda mantıgına yattı ama ben egzersizi kendim yapamadm beki biraz daha zaman gecse yapardım ama es parmagı denedik farkında bile olamdan oldu..sonra bi gun deneme yaptık tam olmadı ama boyle gittikce en sonunda basardım.. sizlerde basaracaksınız .. hadi bakalım..