Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın kızlar
ben bu aralar rölantideyim hiçbir gelişme yok,arada böyle gerilemeler de oluyor sanırım,2 ileri 1 geri Allah sonumuzu hayır etsin:KK59:

kıs seninkidemi ps ci:KK60::KK60:sade araba yarışı yapyrum benimkide ps kolik maçı sevmiyorum o oynadıkca gıcık oluyorum geçen gerginlikte ps den oldu ztn..tek gerginligimiz ps:KK36::KK36:
B

Bizim de hem maç izlemesi hem ps i. Bende öğreneyim de bari benle oynasın :KK60: hem oynarken cilveleşiliyo falan iyi de oluyo :KK60::KK60::KK60: ya bu arada dün egzersiz sırasında bekaretimi kaybetmiş olabilirim diyorum sizee!! Ne renk oluyor ya bekaret kanı,, pembemsi mi kırmızı mı :KK17:?

B

Bizim de hem maç izlemesi hem ps i. Bende öğreneyim de bari benle oynasın :KK60: hem oynarken cilveleşiliyo falan iyi de oluyo :KK60::KK60::KK60: ya bu arada dün egzersiz sırasında bekaretimi kaybetmiş olabilirim diyorum sizee!! Ne renk oluyor ya bekaret kanı,, pembemsi mi kırmızı mı :KK17:?

pembemsi ama cok hafif oluyo canım benimde ole olmustu iki uc damla bişidi acaba oylemidirki?

B

albunea canım galiba gitti senin 'gıymatlın'

figo aklıma geldi ne zaman belli olacaktı senin durum
ay biz bile bu kadar meraklıyız sen meraktan çatlıyosundur
güzel heyecanlar ama hadi bakalım biz de yaşarız inşallah :KK34:

mrb kızlar bnde bu siteye yeni üye oldum.. öncelikle Allah hepinizin yardımcısı olsn bende bu durumu yaşayıp kurtularlandanım çok şükür :) ve şuan dünya tatlısı bir kızım var ve normal doğum yaptım :) yani hiçte zor bişey değil ben bile yaptıysam inanın herkes yapar..

günaydın kızlar.. bu emla kremini vajinin içine mi sürülüyor.. bide kaç dk beklemek lazım acaba uyuştursun diye..

günaydın kızlar, eğer doktorun bana ilk sürdüğü emla krem ise ki bundan artık şüphem yok, vajina girişine sürdü ve emlakutularının iindeki bandı üstüne koydu 15 dakika bu bant burdan çıkmasın demişti. Biraz yakıyor ama ilk başta haberin olsun :))

X