-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.261
ayy inşallah mutlu haberlerimizi veririz canım ennn yakın zamanda :) ben 2 senelik evliyim canım 9 gündür egzersiz yapıyorum. sen ne kadarlık evlisin?
canım, benim de 13 ay oldu evleneli.. 7 gündr de egzersz yapıyrm..
yağmurcum sana özel msj attım bakar mısın
hangi aşamadasın diye de sormuştum ama görmedin sanırım bi de ne öğretmenisin :)
arkadaşlarr ben çıkıyorum sahur vakti geldi artık öpüyorum sizi kendize iyi bakın yarın inşallah iyi haberlerle gelirizzz iyi şanslarr
görmemiştm canım, kusura bakma..
ben en son 3 parmğmı eldıvenın tek parmğ. geçirp öyle denedm.. hepsi girmedi ama.. bakalım yarın da deneycğm onu.. aparat deneyemiyrm..
bu arada türkçe öğrtmnym. sen?
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bu hastalığı 1 seneyi aşkın yaşıyıyorum banada yardımcı olursanız sevinirim lütfen beni de unutmayın.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bu hastalığı 1 seneyi aşkın yaşıyıyorum banada yardımcı olursanız sevinirim lütfen beni de unutmayın.
hoşgeldin, hiç egzersiz falan yaptın mı ne aşamadasın?
hoşbulduk burası sayesinde vajinamı tanıdım uzun süreddir takip ediyodum kendi serçe parmağımı sokabildim işarete gelince yapamadım korkudan ittiremiyodum eş parmağı denedik o bana daha kolay geldi şimdi eşimin işaret parmağının tamamını alıyorum gitgel de yaptı.yalnaı giriyo tamam da çok sıkıyorum parmak içerdeyken bi türlü gevşeyemiyorum sizde de böyle oluyo mu?
canım nerdesin her sabah dükkanı açardın yoksun .
kızzz yoksa halvet ısını hallettı de ondan mı gelmıyor hadı ınsallah