Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

önemli değil canım... ben de ilk başta kendi parmağımı kullandım sonra eş parmağı şimdi aparat kullanıyorum ve daha rahat ettim aparatla git gellerimi rahat yapıyorum. bi dene istersen. sen bilirsin tabi... ben matematik öğretmeniyim canım :) o kadar şey okumuşuz bi şunu okuyamamışız diyorum kendime ben de :) neyse hayırlısıyla yenecez inşallah...herkes yensin herkeeeeeeees

amma kaynatmısınız ya kızlar maşallah valla..en sonunda simdi bitirdim sahurda gozumu zor acıom sabahta kalkıom bide siz nası acıosunuz bilgisayarı aramıza yenilerde geliyo demek oluyoki buraya geliolarsa kesinlikle eninde onunda basaracaksınız kızlar

herkese gunaydınnnnn albuneee nerdesn kız neler oldu

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bu hastalığı 1 seneyi aşkın yaşıyıyorum banada yardımcı olursanız sevinirim lütfen beni de unutmayın.

günaydın kızlar

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bu hastalığı 1 seneyi aşkın yaşıyıyorum banada yardımcı olursanız sevinirim lütfen beni de unutmayın.

canım sayfayı takp etmeye çalış yenen arkadaşlar uğrarlara arada sana yardımcı olurlar biz egzersiz yapan kısımdayız.sanada yardımcı oluruz .

hoşgeldin, hiç egzersiz falan yaptın mı ne aşamadasın?

hoşbulduk burası sayesinde vajinamı tanıdım uzun süreddir takip ediyodum kendi serçe parmağımı sokabildim işarete gelince yapamadım korkudan ittiremiyodum eş parmağı denedik o bana daha kolay geldi şimdi eşimin işaret parmağının tamamını alıyorum gitgel de yaptı.yalnaı giriyo tamam da çok sıkıyorum parmak içerdeyken bi türlü gevşeyemiyorum sizde de böyle oluyo mu?

canım işte tam sıktığın yerde durup derin bir nefes alıp rahatlamaya çalışacaksın hepimize oluyor baskı hissettiğimiz an kasıyoruz
ben de senle aynı aşamadayım düzenli egzersiz yaparsan esniyor

günaydın kızlaaaaaaaaaarrrr çok sancım var ölüyoruuummm..bu regl sancıları beni mahfediyoohasta yaatagımdan çıkıp geldim albuneeee mrk ettim naptın

dün bi yerden buldum dört cuma üstüste 1000 defa ya Evvel ismini çekmek yada 707 defa ya Varis ismine devam etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…