- 9 Aralık 2010
- 339
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.241
inşallah canım.... şu mübarek ayda dualarımız kabul olur ve yüzümüz güler.. kendimi çok şartlandırdım en kısa zamnda olmasına..
bir de canım, sen apart mı kullanıyrdn?
anaaaaaaaaaaaaaaaam napıyonuz siz ya kaaç sayfa okudum hala bitmiyo valla çenesi düşükler sizi :) ben sizi hiç yoruyo muyum sizi iki yazıyorum çıkıyorum dimi ama
albunea ya başarılar diliyorumgerçi bu saatte bitmiştir inşallah da yağmurcum sana da geçmiş olsun canım ben de dün öyleydim ayaklarını sıcak tut hemen üşütüyoruz çünkü.. yeni katılan arkadaşlar da tavsiyelere uydukları ve egzersizlerini aksatmadan yaptıkları sürece mutlu sona koşarak gittiklerini kendileri görecekler. ve her gün biraz daha mutlu olacaklar... ben de ilk başlarda korkak biri olarak başladım ama inanın parmak ya da aparat çok rahat oluyor bunu deneyerek de göreceksiniz zaten biraz cesaret olsun lütfen inatlaşın sonra gerisi geliyor. zaten Rabbim bizi öyle yaratmış ki ona engel bi durumumuz yok biz kendi elimizle kendimizi kasıyoruz bunu da egzersizle ve zamanla aşıyoruz rahat olun mutlu olun :90:
saol cnm benim ewt haklısın üşüttüm galiba cıbıl cıbıl geziyorum ewde
ben de öyleydim üşüttüğümü fark edince giyindim :) erken davranmışım sen de dikkat etegzersiz yapamadın mı bugün
amin cnm inşallah...ewt cnm pe..s boyutunda aparat yaptım ondayım onuda dün işte 5 cm falan almıştım
bende üşüttükten sonra giyinmeye başladım :) yok cnm yapamadım bugün ya onada moralim bozuldu
anaaaaaaaaaaaaaaaam napıyonuz siz ya kaaç sayfa okudum hala bitmiyo valla çenesi düşükler sizi :) ben hiç yoruyo muyum sizi iki yazıyorum çıkıyorum dimi ama
albunea ya başarılar diliyorumgerçi bu saatte bitmiştir inşallah da yağmurcum sana da geçmiş olsun canım ben de dün öyleydim ayaklarını sıcak tut hemen üşütüyoruz çünkü.. yeni katılan arkadaşlar da tavsiyelere uydukları ve egzersizlerini aksatmadan yaptıkları sürece mutlu sona koşarak gittiklerini kendileri görecekler. ve her gün biraz daha mutlu olacaklar... ben de ilk başlarda korkak biri olarak başladım ama inanın parmak ya da aparat çok rahat oluyor bunu deneyerek de göreceksiniz zaten biraz cesaret olsun lütfen inatlaşın sonra gerisi geliyor. zaten Rabbim bizi öyle yaratmış ki ona engel bi durumumuz yok biz kendi elimizle kendimizi kasıyoruz bunu da egzersizle ve zamanla aşıyoruz rahat olun mutlu olun :90:
peki canım bu süreçte hiç p..s denemsi yaptınız mı? ben dün yaptıgmda sonuç hüsran.. korkuyrm denemye moralim iyice bozulck diye. bir de ben aparatla yapamıyrm , çok sert geliyr, grmyr.. iki prmk yapmştm dün bir boğum kadr. bugün yine denedm iki parmğn hepsi oldu. sırada p...s boyutunda aparat var ama onu alamıyrm. ben de üç parmağımı eldivenin tek parmğ. geçirdm. böyle deneyeym dedim.. azmettim, yılmadım, oldu. hepsi olmadı ama.. bu bile iyi değil mi??
olsun ne olursa olsun moralini bozma ben de dün moral sıfırdı inan kaç saat ağladım zıkladım yapamıyorum ben sorunluyum ben diye çünkü hiç bişey alamamıştım dün yatak odasında deneyince kastım kendimi heralde... arada olur öyle şeyler yarın daha rahat yaparsın boşver üzülme şimdi iyi olmaya bak allah sağlık sıhhat versin canım
ay tutulması merhaba canım, evet haklısın.. şu 6 günde yaptığımı 1 sene önce yapsaydım belki de böyle sıkıntılar yaşamaycktm.. bu forumu da rastgele buldum, okuyunca hem sevindm hem şaşırdm.. benim gibi olan bu kadar insan var demek dediim.. yazıları okuyunca başaranları görünce içten içe motive oldum.. keşke daha önce katılmış olsaydım bu gruba diyorm şimdi.. yardımcı olan arkadaşların hepsine de teşekkür ediyrm. şu problemden kurtulacğm günü iple çekiyrrmm..
iyi tabiki cnm 3parmak almışsın brawo iyi gidiyosun... ewt cnm 2 gün önce p..s denemiştik ama olmadı moralimi bozmadım ama çünkü daha egzersizlerdeyim sende sakın moralini bozmam cnm egsersizler çok önemli ve uzun tutmalıyız egzersizleri a tamam oldu deyip bırakmamamk lazım iyice gitgeller yapmak lazımki iyice esnesin alışsın
amin cnmm... ağlama cnm diycem ama saçma olcak çünkü hepimiz yaşadık bunları bende nasıl hıçkırarak ağlardım daha iyi ağla açılıyo insan içine atma o daha kötü....cnm kasmışsındır bencede kesin ondan alamaışsındır olsun cnm sıkma canını bugün olmadı yarın alırsın yeterkii egzersizlerini dzenli olarak yapmaya çalış
evet, doğru söylüyrsn.. yarın kaldığm yerden deneycğm inşallah.. sen de inşallah kendini daha iyi hissedersn ve egzersizlere devam edersinn. haberlerini bekliyrmmm..
merhaba canım.. ben de tesadüfen buldum evde oturmuş ağlarken bu sorunla ilgili bişeyler bulmaya çalışırken burayı buldum iyi ki de bulmuşum kendimden hiç ummadığım şeyler yapıyorum :) hem kendim hem eşimi mutlu ediyorum çabalayarak azmederek... ben de bu kadar insanın bu problemi yaşadığını düşünmezdim ama dediğin gibi yenenleri okuduk hamile kalanlara şahit olduk hepsi bizimle aynı durumdaydı ve aştılar biz de yapabiliriz... her gün bi aşama daha ileri götürsek işi bugün yarın bitecek artık önümüzde bunu aşacağımız günler bu sorunla yaşadığımız günlerden dahaaaaa aaaaaaaz! bunu düşün sen de ben bunu düdşünüyorum iki gündür ve umutluyum :)
evet canım dün yapamadım da sonra kızdım kendime neden olmuyo önceki gün oluyodu yapcam işte dedim millet sahur yaparken ben egzersiz yapıyodum ve önceki egzersizimi denedim tekrar ettim ama o bile yetti dün için... bugün yine aynı aparatı aldım git geller yaptım çooook rahat... bi arkadaş peçete sarmış ben de öyle deniyim diyorum yarın bi kat peçete sarayım falan inşallah olur...
inşallah canım.. birbirimize mutlu haberlerimizi verelimmm en yakın zamanda..
sen ne kadarlık evlisin, ne zamndır egzresiz yapıyrsn??
bende öle yapıyorum cnm son aparatta zorlandığımda bi küçük aparatı alıyorum onunla biraz git gel yapıyorumki alışsın esnesin..sar cnm ewt bende pamuk sarıyorum öle yapıyorum hadi bakalım yarın iyi haberlerle geliriz inşallahh