Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

puhahahahaha sendeki daha komikkk kız anlatmadımı nasıl millii oldunuuu ben anlatana kadar yakasını bırakmazdımm..........bizede bakkk kendimize tozz kondurmuozz adamlarda sorun arıozzzz

Son düzenleme:

arkadaşlar konunuzu pek takip etmiyorum; ama bu yorumu okuyunca paylaşmak istedim. gerçekten kendinize söylediğiniz olumlu şeyler saçma gelmesin, çünkü saçma değil, aksine çok mantıklı. çünkü beyin gerçekle gerçek olmayanı ayırt edemiyor. siz ne derseniz onu yapıyor, ona göre çalışıyor. bunlar bilimsel şeyler, beynimizi kandırıyoruz ben bunu yapamam edemem diye, sonra beyin inanıyor, ona göre çalışıyor ve yapamıyoruz. kendinize güzel şeyler söyleyin :)

puhahahahaha sendeki daha komikkk kız anlatmadımı nasıl millii oldunuuu ben anlatana kadar yakasını bırakmazdımm..........bizede bakkk kendimize tozz kondurmuozz adamlarda sorun arıozzzz

kız anlatmazmı anlattı dabiii...hemde daha nişanlıydık hepsını anlatırana kadar ne cektım dermısım...sey konusunda dedım ben onu hanı bızım olmadıya o kızla nasıl yaptın maksadında hehehehe
oda sey demıstı sen kızsın o kızmıydı alla alla demıstııı

he vallla öle kendımıze toz kondururmuyuzzz

Son düzenleme:

canım burda bahsettiğin uyuşturucu spreyin adı ne?? bir de bunu sıkınca zevk alma hissin de yok oluyor mu?

canım burda bahsettiğin uyuşturucu spreyin adı ne?? bir de bunu sıkınca zevk alma hissin de yok oluyor mu?

canım spreyin adını yarın yazayım çünkü evde .uyuşturduğu için zevk almıyosun alışmak ve vajinanın genişlemesi için bi tedavi.1 2 yapmadan sonra spreyi bırakırsan uyuşukluk olmadığı için zevk alırsın cnm

xylocaina Pump Spray ismii bende kullandım ama bende hiçç işe yaramadııı beynim izin vermediiii uyuşan beynim deil vajınamdııı

xylocaina Pump Spray ismii bende kullandım ama bende hiçç işe yaramadııı beynim izin vermediiii uyuşan beynim deil vajınamdııı

spreyin ismini hatırlayamadım cnm eve gidince yazabilirim. tabiki beyinde bitirmek en önemlisi . bu tedaviler sadece bu yolda birer destekçi okadar. yine herşey kişinin kendisinde bitiyor.

buarada senin tedavi sürecinde böylemiydi yoksa kendin spreyi duyup o şekilde mi kullandın canım

ooo ben neler yapmadımkiii.....snein anlattığın haydar dümenin reçetesine benxio birazz.....ben onu yaptım sıcak suya vazelin döküp oturdum biraz kas gevşetici ağrı kesici içtimmm bu spreyi sıktımm yok olmadıııı...uyuşuo uyuşmasına amaaa beynim iziin vermedii genede olmadıı...emlada kullandım bu spreyide kullandım anestoludeee yok yok yokkk olmadı en son egsersizle olduu.....gıcık vajinusmusss

canımmmmmmm naptın nasılsın???merak ettim dün gece deneme yapcam diyordun:44::44::44:

canım yaa dün yatak odasına geçeyim dedim ama orası beni gerçekten çok kasıyor bunu daha çok anladım dün yaptığım aparatı bile alamadım yatak odasında düşün... sonra üzüldüm ağladım kendime bissürü kızdım falan biliyorsun oraları zaten sonra eşim yatınca ben kendim kanepede denedim bi gün önceki aparatı çooooooook rahat aldım ve oranın ilk defa bu kadar çok esnediğini gördüm.. ama kalınlaştıramadım aparatı vaktim kalmadı..işte öyle..

olabilir canım yatak odası kasabilir normal...sizde artık denemeleri başka yerde yaparsınızbu akşam kalınlaştırırsın daha rahat olur

olabilir canım yatak odası kasabilir normal...sizde artık denemeleri başka yerde yaparsınızbu akşam kalınlaştırırsın daha rahat olur

ben yine kanepeye devam ediyim :) bi de sen dedin ya yatar pozisyonda yap diye ben o pozisyonda aparat denedim alışayım pozisyona diye ama onda da kasıyorum kendimi. aparat dener gibi biraz eğik otursam arkamda yastıkla kanepede denesem olmaz mı ki acaba? yani p...s ucu denemesi için soruyorum

olur canım nasıl rahat edersen öyle dene pe...ucu denemesi değil tam almak için deneme yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…