- 27 Ocak 2011
- 2.446
- 12
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.141
hay allah ımmm kız ozum allemsın valla guldurdun ıyımı?
aklıma ılk gunlerımız geldı bende esım hakkında bole dusunuyodum ve sey demıstım yaa canım sen afedersın ama hanı erkekler mıllı olurlarya buda bı kez yapmıs saf gıbı sey dedım ya o zaman nasıl oldu ?dıe bana manyakmısın sen demıstı?
sankı problem bende dıılmıs gıbı allah ım yaaa neysee
bıde balayına cıktıgımızda ordada balayı cıftlerı vardı bırbırımıze bı sey oldumu bı cacık varmı dıyoduk
tabı kımsede bı cacık yoktu sonra tabı ayrıldık hala merak ederım ne oldu dıee
senle alaksı yook yani benmesela şunufarkettim beyin bıraktı anlatabildim mi acaba yani yani orayı sen kontrool etmiyorsun sanki beynim hadiartık yap dedi izin verdi ... şunu diyin sürekli içinizden başarıcam yapıcam diğer kadınlardan farkım yok sürekli diyince kabul ediyor ben sabah uyandığımda akşam yatarken sürekli bunları tekrarladım saçma gelmesin malesef ki böyle inanması gerek beynin
puhahahahaha sendeki daha komikkkkız anlatmadımı nasıl millii oldunuuu ben anlatana kadar yakasını bırakmazdımm..........bizede bakkk kendimize tozz kondurmuozz adamlarda sorun arıozzzz
Kızlar, ben kaçıyorum, hepinize iyi akşamlar diliyorum, inşallah yarın iyi haberlerle gelicem size:)))
öncelikle sıcak su ..tedavinin ilk ve en önemli kısmı. karın bölgemiz ve genital bölgemiz düz kaslardan oluşuyomuş ve sıcak bu kasların gevşemin sağlıyomuş. bunun yanında birkaç ilaçta var.isimlerini yarın verebilirim.birde bi çubuğa ihtiyacımız var .ben tedavi görürken bu işlemi orada yaptık ama siz kendiniz evde yapabilirsiniz. çubuk olarak ben rimelimi kullanmıştım parmak tedavisi gibi düşünebilirsin bunu. yapman gereken işlemleride sırasıyla söylüyorum
önce bir tencerede sıcak suyu kaynatıyosun içine biraz vazelin koyarak.
su kaynadıktan sonra onu klozetin içine yerleştiriyosun ve beline bi havlu sararak 15 20 dk oturuyosun ara ara kalk ki yanmasın :)
sonra uyuşturucu bi spreyimiz var onu vajinamıza sıkıyoruz.çok az yanma yapıyor merak edilcek bişey değil.
önce o çubuk yardımıyla yapabilirsin.yalnız çubuğada emla krem sürmen gerekiyor.
bu şekilde hiç bişey hissetmiyosn hissetmiyosun. çubuk girdikten sonra onu çıkartıp eşinle birlikte oluyosun tamamen giriyor ve acı yok sadece içine girmiş olmasından kaynaklanan bi basınç oluyor okadar. bu işlemi birkaç kez daha yaptıktan sonra ilaçları bırakabilirsin .sıcak su yani buhar kısmına devam edebilirsin. ben bu şekilde yendim .umarım sana ve bunu yaşayan arkadaşlarada yardımcı olabilirim
canım burda bahsettiğin uyuşturucu spreyin adı ne?? bir de bunu sıkınca zevk alma hissin de yok oluyor mu?
canım spreyin adını yarın yazayım çünkü evde .uyuşturduğu için zevk almıyosun alışmak ve vajinanın genişlemesi için bi tedavi.1 2 yapmadan sonra spreyi bırakırsan uyuşukluk olmadığı için zevk alırsın cnm
xylocaina Pump Spray ismii bende kullandım ama bende hiçç işe yaramadııı beynim izin vermediiii uyuşan beynim deil vajınamdııı
xylocaina Pump Spray ismii bende kullandım ama bende hiçç işe yaramadııı beynim izin vermediiii uyuşan beynim deil vajınamdııı
buarada senin tedavi sürecinde böylemiydi yoksa kendin spreyi duyup o şekilde mi kullandın canım
canımmmmmmm naptın nasılsın???merak ettim dün gece deneme yapcam diyordun:44::44::44:
canım yaa dün yatak odasına geçeyim dedim ama orası beni gerçekten çok kasıyor bunu daha çok anladım dün yaptığım aparatı bile alamadım yatak odasında düşün... sonra üzüldüm ağladım kendime bissürü kızdım falan biliyorsun oraları zaten sonra eşim yatınca ben kendim kanepede denedim bi gün önceki aparatı çooooooook rahat aldım ve oranın ilk defa bu kadar çok esnediğini gördüm.. ama kalınlaştıramadım aparatı vaktim kalmadı..işte öyle..
olabilir canım yatak odası kasabilir normal...sizde artık denemeleri başka yerde yaparsınızbu akşam kalınlaştırırsın daha rahat olur
ben yine kanepeye devam ediyim :) bi de sen dedin ya yatar pozisyonda yap diye ben o pozisyonda aparat denedim alışayım pozisyona diye ama onda da kasıyorum kendimi. aparat dener gibi biraz eğik otursam arkamda yastıkla kanepede denesem olmaz mı ki acaba? yani p...s ucu denemesi için soruyorum
olur canım nasıl rahat edersen öyle dene pe...ucu denemesi değil tam almak için deneme yapın