Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

özümmm bi soru attın ortaya milleti meraktan kudurtcan heralde kızzz nerdesin

yazdım yaaa leynn...olup olmadını anlamadım daha yeni yeni yapıoz yavaş yavaş dedii....aynı ben,im 1 hafta içinde yaptım gibi ...tam olmamıştı yaniii.....sonrasını bilmiom hiç görüşmedikkk umarım olmustuur ooda biraz canı tatlı bi kıza benziodu daha 20 yasındaydııı gerçi yaşa bakmıooo bu işşş

Bana özel mesajla tavsiyelerinizi bildirirseniz çok sevinirim.Ben istanbuldayım bu arada

canım ben doktora gitmedim özel mesaja gerek yok herkes faydalansın sormak istediğini sor ama şunu bilki sen başlamassan biz hiç bişe yapamayız sadece yazarız burda denemen gerek takıldığın yerde burda sana yardım edicekler herkesin o bölgesi aynı şöyle düşün nasılki aynı şeyi görüp aynı şeyi duyuyorsak o bölgedede hissettiklerimiz aynı hiç farkı yok sadece tannımıyoruz o duyguyu

midye.m gelmis nasilsin hayatim bebis nasil nasil gidiyor hamislik

ıyılık kuzum nolsun memleketteyım sevgılı kaynanacıgım bana bakıyor cok keyıflıymıs valla 4 senedır hep ben hızmet ederdım sımdı o bana edıyor. bebıste ıyı teyzesı arada bı kusturmaya devam edıyor o kadar

selam midye egzersizler ii sen ve bebişin nasılsınız bakalım
kaç aylıktı cnm

ınsallah canım azımle yaparsınız kısa zamada yenersınız canım, hamılelıkte ıyı gıdıyor canım bakalım su anda 15. haftamızdayız haftaya 4 aylık olacak ınsallah darısı ınsallah sızlere

Merhaba midye.iyiyiz ve bu hastalıktan kurtulursak daha da iyi olacağız

amın canım ınsallah tez zamanda kurtulur herkes bılırım nasıl bı ıllet oldugunu 3,5 sene yasadım. valla yenı gelen arkadaslar bızlerden daha akıllı ben salak gıbı kac sene kendılıgınden olmasını bekledım sımdıkı aklım olsaydı 1 aylık evlıyken baslardım egzersıze

nursena06
buseumut
lemlem07
fairymm
nurulebrar
Yaslandim+
Albuneaa
ozum34+
Seestar
akayyy+
16450+
elmasekeri35
clara35
15beyonce
Liva_beyda
zeynepyaso
07beLinAy
Bendiyom
esra_ogt

herkese selam nasılsınız arkadaslar
aleyküm selam canım hoşgeldinnn çok şükür iyiyiz sen nasılsınn.....
hım yaptım sanyodum olmamışteldeydim kıbbg evi ne alaka anlayamadım:44::44:köşeliyim galiba

hay belinay senin jetonunaaa len anlıyan varsa anlatsın şu belinayaaa

canım çok araştırmıştım İstanbuldaysan doktor ismi veremiyoruz galiba prof. bir bayan var ekşi sözlükte bile çıkıyor değişik bir adı var ben gitmeyi çok istedim ama olduğum şehire çok uzak, arkadaşlar da yazmışlar cinsel işlev bozukluğu diye yazarsan doktor adları çıkıyor

O zaman ilk iş aynayı elime alıp orada neler oluyor ona bakıyorum ve sonra egzersizlere başlıyorum kulak çubuğunu deneyebileceğimi sanmıyorum serçe parmağımın ucuyla yapısını anlamaya çalışmakla başlayabilirim diye düşünüyorum.Yarın sizlere gelişmeleri anlatacağım.Egzersizlere başladıkça size soruacak daha fazla şey bulacağım sanırım.İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

Bu arada bi yaş muhabbeti geçti alıntı yapamayacağım bende 20 yaşındayım başlarda yaşım küçük henüz bu şeyi yaşamaya hazır değilim diyordum ama sanırım bunun yaşla ilgisi yokmuş

ya geçmişi okumak istedimyoruldum yaa okumiicam ne çok konuşulmuş iyiyiz canım hamd olsun sen nasılsın, nasıl gidiyor.. ben regliyim şu an, egz yapamıyorum ama herkes gibi çok istekliyim yapmaya

canım çok keyiflisin Allah daha da arttırsın, yaşa bakmıyor bence de 33 yaşındayım 3 yıllık evliyim annem de hep kzııyor küçücük kızlar bile korkmuyor diye ama yaşla alakası yok bizim canımız fazla tatlı galiba ama bu tatlı canımıza çektirdiğimiz eziyete bak..

Kızlar meraba bende 1 senelik evliyim ve evliliğimin yarısını bu sorunu atlatmakla geçirdim.tamamen psikolojik bişey. evliliğimin ilk hftsında jinekoloğa gittim ve vajinismus olmadığımı söyledi .bunu demesine rağmen olmuyodu. sonra eşimle beraber kendimiz bunu aşmaya çalıştık alkol aldım etkisini görmedim.kayganlaştırıcı kremler kullandım olmadı. en son tedavi oldum . bunun için istanbula gittim.tedavi sonrasında ve sonrada ara vermeyerek kendi çalışmalarımızla bu sorunu aştım .sizede elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

sanki bizleri anlatıyorsun sen nasıl yendin egz yaptınmı canım lkaç gün anlatırmısın bir uzmana falan gittinmi

yok cnm uzmana felan gıtmedım ama bı kadın dogumcuya gıdıp derdımı anlattım..sadece bı kayganlastırıcı jel bu durex jelı bılırsınız onu verdı muayene sırasındada benım hıc bı sorunumun olmadıgını bunun bır psıkolojık rahatsızlık oldugunu soledı oluncada kendısını aramamı soledı bır yada ıkı ay sonunda oldu...

bende uzun sure bu topıgı ınceledım egzersızlerı zaten yapıordum fakat kılıtlendıgım bır nokta vardı bu eşını sevmemekle alakalı bısey dııl sızlerde bılıyorsunuzdur zaten sevısme sıraında olacqgını dusunuyorsunuz fakat o noktada da kılıtlenıyorsunuz acı hıssedıp daha devam edemeyecegınızı zannedıyorsunuz bu cok kötu bısey bu olayı defalarca yaşadım...

ben beynımde bıtıtrdımmm artık olmazsa eşımden ayrılacagımı bunun bole olamayacagını kendıme ınandırdım ayrıca anne olmak ıstegımde agır bastı bı gecede aştım...ıns sızlerde aşarsınız...
suankı dılegım en yakın zamanda annelık duygusunu tatmak...Allah herkese kendımde basta olmak uzere bu duyguyu tattırsın...inş..

ne güzel çok şükür kurtulmuşsun peki nasıl yendin bu sorunu anlatırmısın??

albuneaa bugün ii değil zaten kızın kafayı allak bullak ettik sabahtan beri

Ya kızlar şaka bir yana, bizler için cinsellik, bu konularda konuşmak hep ayıp günah şeyler olarak öğretildi. Ben 1-2 aya kadar cinsel organıma elime ayna alıp da bakmaıştım bile işin gerçeği. Hep bekareti korumak üzerine korunduk, kızımın başına bişey gelmesin değil, kızımın bekaretinin başına bişey gelmesin mantığı var hala. duyduğum tek cinsellik 18-19 yaşına kadar ilk gece anılar ıve ne kadar acıdığı idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…