- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.121
arkadaşlar şu kırmızı yazılı eleckta ne olaki bizimki niden siyah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kızlar şaka bir yana, bizler için cinsellik, bu konularda konuşmak hep ayıp günah şeyler olarak öğretildi. Ben 1-2 aya kadar cinsel organıma elime ayna alıp da bakmaıştım bile işin gerçeği. Hep bekareti korumak üzerine korunduk, kızımın başına bişey gelmesin değil, kızımın bekaretinin başına bişey gelmesin mantığı var hala. duyduğum tek cinsellik 18-19 yaşına kadar ilk gece anılar ıve ne kadar acıdığı idi.
ya geçmişi okumak istedimyoruldum yaa okumiicam ne çok konuşulmuş iyiyiz canım hamd olsun sen nasılsın, nasıl gidiyor.. ben regliyim şu an, egz yapamıyorum ama herkes gibi çok istekliyim yapmaya
canım o arkadaslar pro uyelık kartı alıyorlar parayla o nedenle renklerı degısık bıraz daha ayrıcalıkları oluyor ama tam neler var bılmıyorumarkadaşlar şu kırmızı yazılı eleckta ne olaki bizimki niden siyah
ne güzel çok şükür kurtulmuşsun peki nasıl yendin bu sorunu anlatırmısın??
çok haklısın cnm yaa kesinlikle
bu arada dualarımız seninle cnm ama şartlanmış hissetme bu geceye odaklanma yani
sabahtan beri sana fazla yüklendik galiba
az kaldı inşallah bunu hissediyorummm
evet canım bu aralar cenemız acıldı oruc kızların cenesıne vurduergl bıtsın hemen baslarsın tatlım yeter kı ısteklı ol onemlı olan bu regl durumuda naparsın elımzde olan bısey yok olması gereken bısey hem egzersızı ozlersen daha ıstekle yapıp hemen kurtulursun ınsallah...
Ya kızlar şaka bir yana, bizler için cinsellik, bu konularda konuşmak hep ayıp günah şeyler olarak öğretildi. Ben 1-2 aya kadar cinsel organıma elime ayna alıp da bakmaıştım bile işin gerçeği. Hep bekareti korumak üzerine korunduk, kızımın başına bişey gelmesin değil, kızımın bekaretinin başına bişey gelmesin mantığı var hala. duyduğum tek cinsellik 18-19 yaşına kadar ilk gece anılar ıve ne kadar acıdığı idi.
şimdi ben size bi kaç düşünceden baksedicem aynı düşüncelerr sizdede varmıydııı yada hiç yokmuydu.......ben evlendimin ilk haftası bu işin olmayışını eşimin yapamayışının. ilk deneyimine bağladım vajınusmustan haberim yok yaparım yoksam diiom ben kendi kendimee sizdede oldumu bu düşünceee eşimin ilk deneyimii ve eşim yapamıo dieee tabi sonradan bu düşüncem bana komik geldi sorun bendeymişşş bideee her gördüm yeni evliyeeee gidip ilk gecen nasıl geçti die sorasım vardııı yaaa soramazdım ama bi yerden konu açılsa sorucam herkese ilk gecesinin nasıl geçtini sorma hissi vardıı sizdede varmıydıı.........ayyy geçtimiz aralık ayında eşimin antalyada asker arkadaşı evlendi düğününe gitti eşim oda bize gelmişt....neyse 1 haftlık evliyken geldiler düşünebiliormusun 1 haftalık evliyken bize kalmaya geldiler tatile ...ben ne kızı tanıom nede eşini bide 2 güünlüğüne gelmişlerrr.... kıza sordum amaa heeee ay ne yapim kendim yapamamışım yaaaa sordummmm bide eşi sabah namazından önce banyo yaptıııı eşime ohaaaaaaaaaaaaaaaa dedim yaniiiii heeeeeeee çüşşşşşşşşşş dedim eşimdee ne olmus sen yapamıosun die kimsedemi yapamıcak demişti gıcıkkkkkk ama çocun günahını aldım bi yere gidecektik orası için tıraş olmus banyo yapmıs eşi girmedi yani arkasından banyoya felan
öncelikle sıcak su ..tedavinin ilk ve en önemli kısmı. karın bölgemiz ve genital bölgemiz düz kaslardan oluşuyomuş ve sıcak bu kasların gevşemin sağlıyomuş. bunun yanında birkaç ilaçta var.isimlerini yarın verebilirim.birde bi çubuğa ihtiyacımız var .ben tedavi görürken bu işlemi orada yaptık ama siz kendiniz evde yapabilirsiniz. çubuk olarak ben rimelimi kullanmıştım parmak tedavisi gibi düşünebilirsin bunu. yapman gereken işlemleride sırasıyla söylüyorum
önce bir tencerede sıcak suyu kaynatıyosun içine biraz vazelin koyarak.
su kaynadıktan sonra onu klozetin içine yerleştiriyosun ve beline bi havlu sararak 15 20 dk oturuyosun ara ara kalk ki yanmasın :)
sonra uyuşturucu bi spreyimiz var onu vajinamıza sıkıyoruz.çok az yanma yapıyor merak edilcek bişey değil.
önce o çubuk yardımıyla yapabilirsin.yalnız çubuğada emla krem sürmen gerekiyor.
bu şekilde hiç bişey hissetmiyosn hissetmiyosun. çubuk girdikten sonra onu çıkartıp eşinle birlikte oluyosun tamamen giriyor ve acı yok sadece içine girmiş olmasından kaynaklanan bi basınç oluyor okadar. bu işlemi birkaç kez daha yaptıktan sonra ilaçları bırakabilirsin .sıcak su yani buhar kısmına devam edebilirsin. ben bu şekilde yendim .umarım sana ve bunu yaşayan arkadaşlarada yardımcı olabilirim
işallah canm bizlerde senn gibi kurtuluruz bu dertten buakşam deniyeyim bakalım belki işe yarar saol canm yardımların için..
işallah canm bizlerde senn gibi kurtuluruz bu dertten buakşam deniyeyim bakalım belki işe yarar saol canm yardımların için..