Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar bende bu sayfayı uzun zamandır takip eden ama yazmaya bile cesaret edemeyenlerdendim. sanki burada yazan herkesi tanıyor gibiyim. en baştan başladım okumaya roman okur gb. ve başaranları başarıları insana çok büyük cesaret veriyor hele hamilelik haberlerini duyunca kendimi hayal eediyorum. bende 1 yıldır bu sıkıntıyla uğraşıyorum. mutluluk rolüde yıpratıyor. tabi eşimle patlak veren tartışmalar ve kendini eksik hissetme duygusu iğrenç. ben de artık yorulmuştum istanbulda tedaviye başladım. saygın bey' e 3.750 verdim. ama şunu söyliyim biraz cesaretiniz varsa gerek yok. ben bir türlü parmağımı bile yanaştıramıyor aynaya bile bakamıyordum. doktor ilk önce konuştu benle oranın genişleyebilen yapısı olduğunu kafama kazıdı. sonra bir şey sürdü ve işaret parmağı boyutunda bir aparatı soktu. hiç anlamadım bile sonra bir hafta o aparatla çalış gel dedi. 2. seans ta aparatı boyu büydü. yaklaşık maskara boyutu ve kalınlığında ( max faktör) inanın ilk önceleri akşama kadar deniyor yapamıyor kendi kendime küfrediyordum. sonra rahatlamak için kendime ödüller koydum şu kadarını alırsan bi khve çikolata molası gb. ve buradaki yazılar bana umut verdi. şuanda 2. aşamadayım ama şunu belirtiyim eğer ilk cesareti gösterebiseydim doktorun buradaki çalışmaardan çok farkı yok. doktor bana bacaklarını çok aç popon tamamen rahat ve yerde olsun dedi. bide derin nefes al dedi. ben o aleti alamayınca oradan bebek çıkıyor rahatla komutunu veriyorum ve rtık aparatı çok kolay alıp çıkarıyorum. gelgit yapmakta biraz sıkıntı yaşıyorum. aparatlarla kolay ama herkesin o dert yandığı sıkıntı sanki bir yerde toslamak gb. bende de oluyor. bir de eşimle yaparken ya olmazsa korkusu kasmamma sebeb oluyordu. eşimle 15 gündür ayrıyım kendi kendime çalışıyorum ve byram gelini olmak istiyorum. bu bayram gerçekten bayram olsun istiyorum. buradaki paylaşımlar için sonsuz teşekkür çünkü terapi gb inanın. yalnız değilim diyorum ve anattığınız her şeyi bende yaşadım bu yıl çok ağladım dilerim sizde ben de hep mutlu oluruz eşlerimizle burada başardım diye yazanrdan olmayı diliyor kendisi başarıp hala destek olan arkadaşlarada çok teşekkür ederim.

evet canım haydar dümenin reçetesi. bende o şekilde işe yaradı . tabi ara vermemek çok önemli.egzersiz dediğin parmak egzersizlerimi ? neyse sende atlatmışsın.çok sevindim

hoşgeldin canım.. bayrama kadar yenecek olanların arasına sen de katıldın böylece.. beni de tanıyor muydun bu arada?

inşallah en kısa sürede yenersin.
ben de doktor ararken bu siteyi buldum ve şükür doktora gerek kalmadan hallettim.
çok sıkıntılı bi dönem.
kendini suçlu hissediyorsun eksik hissediyorsun
bana daha ne kadar dayanır diyorsun eften püften sebeplere alınıyorsun vs vs vs
oyyyy oyyyy çok sıkıntılıydı yaa
çeken herkes en kısa sürede atlatır inşallah

hoşgeldin canıım.. sakın geçmişi okuma! sabahçılar kaynatmışlar ortalığı.. çok uzun sürüyoo.. biz de çok konuşalım da onlar da okumaktan yorulsun

egzersiz yapıcam ama cesaret edemiorum lütfen bana azcık cesaret verin yaaaaaaaaa:18::18::18:

ben var ya şimdi regl olmamış olsaydım senin yerinde olsaydım yani hiç burda oturmadan koşarak giderdim egzersize...

yeter miiii yoksa daha gaz veriim mii? durumun ciddiyetine bağlı

hoşgeldin canıım.. sakın geçmişi okuma! sabahçılar kaynatmışlar ortalığı.. çok uzun sürüyoo.. biz de çok konuşalım da onlar da okumaktan yorulsun

hoşbulduk canımm ay ben bugun bır ara gırdım cnm oku oku bıtıremedım cenesı dusmus bu kızların yıne dedım albuneaa bugun fena azgın heralde bu gece pe..s denemesı yapacaktı acaba ne durumda merak ettım belkıde kocası önce o arkada kocısını kovalıyordur evde hehehehe

ben var ya şimdi regl olmamış olsaydım senin yerinde olsaydım yani hiç burda oturmadan koşarak giderdim egzersize...

yeter miiii yoksa daha gaz veriim mii? durumun ciddiyetine bağlı

yaa ben ilkdefa yapıcam ama çok korkuorum bikere işaret parmağımı almaya çalışmıştım 1boğumuna kadar alabildim sonra regl oldum bugün bitti işte offf elimm ayağım buzgibi oldu daha yapmadan biraz daha gaz lazım galibaa:18::18::18:

cnm cesaret edemeyecek ne var Allah iyiliğini versın altı ustu parmak sokacaksın bak bende egzersıze kalkacam bırazdan sende tembellık etme bıraz cesaret ve ıstek yakında basarıcaz hadı yaaaa bak hala burdasın

altıüstü parmak ama bide onu bana sor yaa yapmazsam bana ceza verinn en iyisi:18::18:çok ödleğim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…