- 9 Mart 2011
- 1.376
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.161
6380 lerde bırakmıştım 6450yi bulmuş sayfa oku oku bitmio okuyamıcam valla
güzel bi haber veren oldu mu
sen hamilemiydin ben seni kutlamismiydim.
kutlamış mıydın hatırlamıorm ama evet hamileyim canm
kutlamış mıydın hatırlamıorm ama evet hamileyim canm
ooo ben neler yapmadımkiii.....snein anlattığın haydar dümenin reçetesine benxio birazz.....ben onu yaptım sıcak suya vazelin döküp oturdum biraz kas gevşetici ağrı kesici içtimmm bu spreyi sıktımm yok olmadıııı...uyuşuo uyuşmasına amaaa beynim iziin vermedii genede olmadıı...emlada kullandım bu spreyide kullandım anestoludeee yok yok yokkk olmadı en son egsersizle olduu.....gıcık vajinusmusss
canım spreyin adını yarın yazayım çünkü evde .uyuşturduğu için zevk almıyosun alışmak ve vajinanın genişlemesi için bi tedavi.1 2 yapmadan sonra spreyi bırakırsan uyuşukluk olmadığı için zevk alırsın cnm
merhaba arkadaşlar bende bu sayfayı uzun zamandır takip eden ama yazmaya bile cesaret edemeyenlerdendim. sanki burada yazan herkesi tanıyor gibiyim. en baştan başladım okumaya roman okur gb. ve başaranları başarıları insana çok büyük cesaret veriyor hele hamilelik haberlerini duyunca kendimi hayal eediyorum. bende 1 yıldır bu sıkıntıyla uğraşıyorum. mutluluk rolüde yıpratıyor. tabi eşimle patlak veren tartışmalar ve kendini eksik hissetme duygusu iğrenç. ben de artık yorulmuştum istanbulda tedaviye başladım. saygın bey' e 3.750 verdim. ama şunu söyliyim biraz cesaretiniz varsa gerek yok. ben bir türlü parmağımı bile yanaştıramıyor aynaya bile bakamıyordum. doktor ilk önce konuştu benle oranın genişleyebilen yapısı olduğunu kafama kazıdı. sonra bir şey sürdü ve işaret parmağı boyutunda bir aparatı soktu. hiç anlamadım bile sonra bir hafta o aparatla çalış gel dedi. 2. seans ta aparatı boyu büydü. yaklaşık maskara boyutu ve kalınlığında ( max faktör) inanın ilk önceleri akşama kadar deniyor yapamıyor kendi kendime küfrediyordum. sonra rahatlamak için kendime ödüller koydum şu kadarını alırsan bi khve çikolata molası gb. ve buradaki yazılar bana umut verdi. şuanda 2. aşamadayım ama şunu belirtiyim eğer ilk cesareti gösterebiseydim doktorun buradaki çalışmaardan çok farkı yok. doktor bana bacaklarını çok aç popon tamamen rahat ve yerde olsun dedi. bide derin nefes al dedi. ben o aleti alamayınca oradan bebek çıkıyor rahatla komutunu veriyorum ve rtık aparatı çok kolay alıp çıkarıyorum. gelgit yapmakta biraz sıkıntı yaşıyorum. aparatlarla kolay ama herkesin o dert yandığı sıkıntı sanki bir yerde toslamak gb. bende de oluyor. bir de eşimle yaparken ya olmazsa korkusu kasmamma sebeb oluyordu. eşimle 15 gündür ayrıyım kendi kendime çalışıyorum ve byram gelini olmak istiyorum. bu bayram gerçekten bayram olsun istiyorum. buradaki paylaşımlar için sonsuz teşekkür çünkü terapi gb inanın. yalnız değilim diyorum ve anattığınız her şeyi bende yaşadım bu yıl çok ağladım dilerim sizde ben de hep mutlu oluruz eşlerimizle burada başardım diye yazanrdan olmayı diliyor kendisi başarıp hala destek olan arkadaşlarada çok teşekkür ederim.
canım burda bahsettiğin uyuşturucu spreyin adı ne?? bir de bunu sıkınca zevk alma hissin de yok oluyor mu?
hoşgeldin canıım.. sakın geçmişi okuma! sabahçılar kaynatmışlar ortalığı.. çok uzun sürüyoo.. biz de çok konuşalım da onlar da okumaktan yorulsun
egzersiz yapıcam ama cesaret edemiorum lütfen bana azcık cesaret verin yaaaaaaaaa:18::18::18:
hoşgeldin canıım.. sakın geçmişi okuma! sabahçılar kaynatmışlar ortalığı.. çok uzun sürüyoo.. biz de çok konuşalım da onlar da okumaktan yorulsun
egzersiz yapıcam ama cesaret edemiorum lütfen bana azcık cesaret verin yaaaaaaaaa:18::18::18:
ben var ya şimdi regl olmamış olsaydım senin yerinde olsaydım yani hiç burda oturmadan koşarak giderdim egzersize...
yeter miiii yoksa daha gaz veriim mii? durumun ciddiyetine bağlı
selam kızlaaaaaar ve akaycımmm nasılsınız egzersızler ne durumda masallah kalabalık bu gece burası
neyse ki fazla kaynatmadan yakaladım sizi
cnm cesaret edemeyecek ne var Allah iyiliğini versın altı ustu parmak sokacaksınbak bende egzersıze kalkacam bırazdan sende tembellık etme bıraz cesaret ve ıstek yakında basarıcaz hadı yaaaa bak hala burdasın