Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dur o zaman hemen gitme egzersize.. nazlı biraz daha gaz versin sana.. korkulacak bişey yok canım gerçekten.. derin nefes al burnundan, ağzından ver..

iyiyim canım hamd olsun.. sen nasılsın.. çok geç saate bırakıyosun egzersizi.. kalk yap da öyle gel hemen..

tam kaynatacaktık, suçüstü yakalandık

nasılsınız bakalım...nasıl gidiyor egzersizler??sorularınız varsa burdayken sorun koçiş uyuyor uyumadığı zaman sizinle ilgilendiğimde kıskanıyor

hoşgeldin canım.. bayrama kadar yenecek olanların arasına sen de katıldın böylece.. beni de tanıyor muydun bu arada?

evet hepinizlin yorumlarını okuyorum sizi okuken sanki misafirlikte sohbet eden bir gurubun arasında gbdim ama sessiz misafirdim :) valla ben de şuan hastayım hastlığım bitsin başlıycam ve haftaya doktora gisdicem eşimlede muhteşem bir sezonun açılışını yapıcam inş. aparatla çalışırken rahatım ama eşimle yaparken huzursuzdum ama burada başaranları göerdükçe hırslandım. sırtımdaki yükü atma zamanı geldi. ve başaracağız inşallah.

Son düzenleme:
bana yardım et nazlı regl m bugün bitti ama çok korkuorum yapamıcam die:18::18:

canım benim inan korkulcak bir şey yok...bende sen gibi çok düşündüm ama egzersizleri yapsam mı diye.ama bundan kaçış yok canım benim.sen doktora da gitsen aynı şeyleri vericek.uyuşturucu kremde kullansan yine olmayacak ben neler denedim ama olmadı.şimdi senden ricam eğer müsaitsen kalk bi tane kulak çöpünü al streçle güzelce jelle elinede bir ayna al önce gevşe nefeslerini kontrol et sonra ıkın bak bakalım açılıyor mu?ki açılcak işte o açılan delik vajina...kulak çöpünü oraya koy hemen sokma sakinleş nefeslerini al ver hazır olduğunda ıkın ve hafifçe popo yönüne ittir inan bişi hissetmezsin bile hadi bakalım dene ve bize güzel haberler ver

evet kelebek senin durumunu en baştan beri okudum hatta hamileliğini okuyunca çok sevindim. özümünde hamileliğine sevindim. sizin başarı öykünüz bana güç veriyor zaten. her an yüreğimde bir sıkıntı ve akmaya hazır gözyaşı o kadar kötü bir ruh hali ki balayımı bu yıl yaşamak istiyorrum. malesef ben annemede söyledim. keşke söylemeseydim. şimdi o da beni olumsuz etkiliyor. darısı başıma inş. ama çok yol kattetim. son aşamadıyım. başardım diye yazarım umarm bayram kutlama mesajıyla. sonsuz teşekkür size.

hala burda mısın sen bakiimmm
yetmedi mi bunca gaz hı
bunun bi erteleme hastalığı olduğunu biliyorsun
daha niye erteliyorsun kalkk hemen burda durduğun her an vakit kaybı
senin gaza ihtiyacın yok egzersize ihtiyacın var
hadi bakalım kendin ve kocan için yapmalısın bunu:123:

tamam canm söz şimdi kalkıp yapıcam işallah ii haberlerle gelicem saol canm benm :18::18::18:

ben de söylemiştim anneme anlayacağını düşünerek
bi akrabamız 17sinde evlendi çocugu oldu
onu örnek gösterirdi bana
sanki ben yapmıyormuşum gibi. kulaklarını tıka onlara
kimsenin anlamayacağı kimseye anlatamayacağın bi durum bu
Allaha şükür ben atlattım darısı çeken herkesin başına
bak ilerlemişsin çok
parmak egzersizi yapan bi insan penisi yapar arkadaşım
oraya bi şeyin girebileceğini anlıyo çünkü beyin
bayrama kalmaz atlatırsın inşallah
ramazanın bereketi bak beyonce15 de yenmiş onu da tebrik ediorm bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…