- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.181
yaa ben ilkdefa yapıcam ama çok korkuorum bikere işaret parmağımı almaya çalışmıştım 1boğumuna kadar alabildim sonra regl oldum bugün bitti işte offf elimm ayağım buzgibi oldu daha yapmadan biraz daha gaz lazım galibaa:18::18::18:
iyiyim canım hamd olsun.. sen nasılsın.. çok geç saate bırakıyosun egzersizi.. kalk yap da öyle gel hemen..
haklısın cnm ya cok gec vakte kalıyo egzersızler kalkıp yapayımda öyle geleyım barı bugece dunku mumumu kalınlastırıp öyle denıcem bakalım olacakmı ınsallah olur da ıyı haberlerle gelırımmmmm ben sımdılık kacıyorum canım bak ben yokken cenenız dusmesın sonra oku oku bıtmıyo hee
iyiyim canım hamd olsun.. sen nasılsın.. çok geç saate bırakıyosun egzersizi.. kalk yap da öyle gel hemen..
tam kaynatacaktık, suçüstü yakalandık
nasılsınız bakalım...nasıl gidiyor egzersizler??sorularınız varsa burdayken sorun koçiş uyuyor uyumadığı zaman sizinle ilgilendiğimde kıskanıyor
altıüstü parmak ama bide onu bana sor yaa yapmazsam bana ceza verinn en iyisi:18::18:çok ödleğim yaaa
altıüstü parmak ama bide onu bana sor yaa yapmazsam bana ceza verinn en iyisi:18::18:çok ödleğim yaaa
hoşgeldin canım.. bayrama kadar yenecek olanların arasına sen de katıldın böylece.. beni de tanıyor muydun bu arada?
nereye kadar olursa olsun bu kez daha ileri yapmaya çalış öncekinden..
madem ceza istiyosun, yapamazsan orucu sahursuz tutacaksın söz mü?
nereye kadar olursa olsun bu kez daha ileri yapmaya çalış öncekinden..
madem ceza istiyosun, yapamazsan orucu sahursuz tutacaksın söz mü?
haklısın cnm ya cok gec vakte kalıyo egzersızler kalkıp yapayımda öyle geleyım barı bugece dunku mumumu kalınlastırıp öyle denıcem bakalım olacakmı ınsallah olur da ıyı haberlerle gelırımmmmm ben sımdılık kacıyorum canım bak ben yokken cenenız dusmesın sonra oku oku bıtmıyo hee:27::27::27::27::27::27:[/QUOTE .!.:tamam bekliyoruz canım..
ayy evet bu gece yatarken herkes onları düşünür heehoşbulduk canımm ay ben bugun bır ara gırdım cnm oku oku bıtıremedım cenesı dusmus bu kızların yıne dedımalbuneaa bugun fena azgın heralde bu gece pe..s denemesı yapacaktı acaba ne durumda merak ettım belkıde kocası önce o arkada kocısını kovalıyordur evde hehehehe
sağol tatlım.. ben moladayım şu an..nasılsınız bakalım...nasıl gidiyor egzersizler??sorularınız varsa burdayken sorun koçiş uyuyor uyumadığı zaman sizinle ilgilendiğimde kıskanıyor
evet hepinizlin yorumlarını okuyorum sizi okuken sanki misafirlikte sohbet eden bir gurubun arasında gbdim ama sessiz misafirdim :) valla ben de şuan hastayım hastlığım bitsin başlıycam ve haftaya doktora gisdicem eşimlede muhteşem bir sezonun açılışını yapıcam inş. aparatla çalışırken rahatım ama eşimle yaparken huzursuzdum ama burada başaranları göerdükçe hırslandım. sırtımdaki yükü atma zamanı geldi. ve başaracağız inşallah.
inşallah hep birlikte başarıcaz..
bana yardım et nazlı regl m bugün bitti ama çok korkuorum yapamıcam die:18::18:
inşallah en kısa sürede yenersin.
ben de doktor ararken bu siteyi buldum ve şükür doktora gerek kalmadan hallettim.
çok sıkıntılı bi dönem.
kendini suçlu hissediyorsun eksik hissediyorsun
bana daha ne kadar dayanır diyorsun eften püften sebeplere alınıyorsun vs vs vs
oyyyy oyyyy çok sıkıntılıydı yaa
çeken herkes en kısa sürede atlatır inşallah
bana yardım et nazlı regl m bugün bitti ama çok korkuorum yapamıcam die:18::18:
canım benim inan korkulcak bir şey yok...bende sen gibi çok düşündüm ama egzersizleri yapsam mı diye.ama bundan kaçış yok canım benim.sen doktora da gitsen aynı şeyleri vericek.uyuşturucu kremde kullansan yine olmayacak ben neler denedim ama olmadı.şimdi senden ricam eğer müsaitsen kalk bi tane kulak çöpünü al streçle güzelce jelle elinede bir ayna al önce gevşe nefeslerini kontrol et sonra ıkın bak bakalım açılıyor mu?ki açılcak işte o açılan delik vajina...kulak çöpünü oraya koy hemen sokma sakinleş nefeslerini al ver hazır olduğunda ıkın ve hafifçe popo yönüne ittir inan bişi hissetmezsin bile hadi bakalım dene ve bize güzel haberler ver
sen parmak denedin mi canım ben seni daha yeni yapıcan sandım ne aşamadasın ona göre tavsiyede bulunayım???
kalksana kıss daha oturuyo musun sen.. bak cezan var
evet kelebek senin durumunu en baştan beri okudum hatta hamileliğini okuyunca çok sevindim. özümünde hamileliğine sevindim. sizin başarı öykünüz bana güç veriyor zaten. her an yüreğimde bir sıkıntı ve akmaya hazır gözyaşı o kadar kötü bir ruh hali ki balayımı bu yıl yaşamak istiyorrum. malesef ben annemede söyledim. keşke söylemeseydim. şimdi o da beni olumsuz etkiliyor. darısı başıma inş. ama çok yol kattetim. son aşamadıyım. başardım diye yazarım umarm bayram kutlama mesajıyla. sonsuz teşekkür size.
tamam canm söz şimdi kalkıp yapıcam işallah ii haberlerle gelicem saol canm benm :18::18::18: