Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hakikaten valla yarına ben bile beklenti içine girdim kendim için olsun bitsin artık diye:)) İnşallah benmi hasta kociş bir arıza çıkarmaz:)))

bismillahhhhhh bu ne kalabalık hayırdırrr gün var dicem ama Ramazandayızzz kıs misss goo adet oldunmuuu .......kuzum sen de hamilesin haaa bak yazıom buraya demedi demeee dikkat et kendineee

bismillahhhhhh bu ne kalabalık hayırdırrr gün var dicem ama Ramazandayızzz kıs misss goo adet oldunmuuu .......kuzum sen de hamilesin haaa bak yazıom buraya demedi demeee dikkat et kendineee

ay benimkide ole diyo internetten belirtielrine baktık bizimkiler uyuyo bebişimiz var diyo yaaaa bende diyom hemen umutlanma ya olmazsa sonra kotu oluruz bende alıstım kız ay varsa napcam ama korkuom kızzz

Kızlar en son p....in başından daha fazla aldığımı yazmıştım 2 defa. dünde tekrar egzersiz yapalım dedik p...le. ama gece 12 oldu yine. beni egzersiz yapmadan önce bir gülme krizi tuttu. saat 8 gibide tansiyonum düşmüştü kendimi kötü hissediyordum ne oldu bilmiyorum bana ama sonunda dün aşkam p.....in çok az başını alabildim ama ben de hala bi gülme devam ediyor parmakla deneyelim dedik. ondada küs şeklindeki eşimin parmağının sadece başını alabildim. böyle olunca gülmem kesildi...moralim bozuldu yaaa

özüm özüm 2gözüm özeline dalabilirmiyimhatta sakıncası yoksa msnde 5 dk görüşelim hıı:44::44:

sana akşam akşamm gelmişler ozamannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…