- 17 Haziran 2011
- 1.826
- 29
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.981
belinay regl mi oldun bebek için regl gununu bekleyen sen miydin .. ay kacırdımmı bişi
mima senden de yakında guzel seyler bekliyoruz...kotu seyleri kafasnızdan silin kızlar...:88:
belinay regl mi oldun bebek için regl gununu bekleyen sen miydin .. ay kacırdımmı bişi
bismillahhhhhh bu ne kalabalık hayırdırrr gün var dicem ama Ramazandayızzzkıs misss goo adet oldunmuuu .......kuzum sen de hamilesin haaa bak yazıom buraya demedi demeee dikkat et kendineee
ne bebegi kısssallahmı söyletti ne ay inşallah inşallah gelin olsamda bebeki beklesem
bismillahhhhhh bu ne kalabalık hayırdırrr gün var dicem ama Ramazandayızzzkıs misss goo adet oldunmuuu .......kuzum sen de hamilesin haaa bak yazıom buraya demedi demeee dikkat et kendineee
kuzum ne yapiyorsun bebis nasil.
hamilemiyim diye tereddur eden kimdi kızz
leyla ben daha egzersizdeyim
neyapim iş güçççç senin ahın ttuutuönceden buraya bi otururdum akşama kadar şimdi işten güçten fırsat olmiii bugünde renklileri yıkadım astımda oturim bidedim eltimde iftardayızzz sonra ona gidrim
özüm özüm 2gözüm özeline dalabilirmiyimhatta sakıncası yoksa msnde 5 dk görüşelim hıı:44::44:
canım demek içime doguyo bak yakında senden de biişler aklabiliriz
Kızlar en son p....in başından daha fazla aldığımı yazmıştım 2 defa. dünde tekrar egzersiz yapalım dedik p...le. ama gece 12 oldu yine. beni egzersiz yapmadan önce bir gülme krizi tuttu. saat 8 gibide tansiyonum düşmüştü kendimi kötü hissediyordum ne oldu bilmiyorum banaama sonunda dün aşkam p.....in çok az başını alabildim ama ben de hala bi gülme devam ediyor parmakla deneyelim dedik. ondada küs şeklindeki eşimin parmağının sadece başını alabildim. böyle olunca gülmem kesildi...moralim bozuldu yaaa
sana akşam akşamm gelmişler ozamannnnn