Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hadi albuneaa biraz da benden gaz bak öne geçmeyeyim sıra senin ona göre :81:
ben ramazanın hepimize hayırlı geleceğini düşünüyorum tam bi bayram olacak inşallah hepimize :)

Tüm yazılanları okumam mümkün olmadı yani ne yazıldı ne söylendi bilmiyorum ama bende yaşadıklarımı sizlerle paylaşarak bi nebze yardımcı olmak isterim. Ben 3 yıllık evliyim 8 aylık bi kızım var.Evliliğimin ilk bir yılı bu sorunla uğraşmakla geçti.Önce parmakla kegel egzerzisi yapmaya başladım.biraz aşama kaydettim fakat iş ilişki yaşamaya gelince hiçbir ilerleme olmuyordu sanki bir duvar vardı.Sonra bebeyağı ve mumla denedim.8. ayda artık çok sıkılmıştım bilmiyorum belki kayganlaştırıcı alıp denemeye devam etseydim kendim halledebilirdim.Ama dediğim gibi çok bunalmıştım netten araştırdım ve dr. murat ulusoyda karar kıldım o zamanki muayenehanesi aydın nazillideydi(şimdi kuşadasında).Murat beyi tercih etmemin sebebi ise çalışıyodum ve zamanım yoktu murat beyde bu sorunu 3 güne çözebileceğini yazmıştı sitesinde. Netten mesaj attım ve ücreti sordum 4500 tl ydi (1,5- 2 yıl önce).Eşimle 2 ay öncesinden randevu aldık. Tabi bu arada ihtiyaç kredisi çektim.Bu arada murat bey hipnoterapiyle bu işi çözüyordu.Günü geldi nazilliye murat beyin yanına gittik.Ufak bi sohpetten sonra beni terapi odasına aldı, koltuğa ayaklarımıuzatrak oturdum.gözlerimi kapattım. bu rada murat beyde yumuşak bi ses tonuyla telkinlerde bulunuyordu.Eşimde diğer odada ekrandan beni izliyor fakat duymuyordu.Hipnoterapide bilincin açık oluyor ama söylenenenler sonucunda bi gevşeme bi rahatlama yaşıyorsun yani bende öyle oldu. kısa bi sürede bitti.Tabi ilk seanstan sonra ev ödevi verdi bi kaç video ve ince yumuşak dokulu bi vibratör ve de kayganlaştırıcı.Otelde bunu kayganlaştırıcı sürdükten sonra 10 dak boyunca içimde tutmamı söyledi.zaten mum ve parmak egzersizlerim olduğu için zorlanmadan yaptım.Akşam mesajlda yapıp yapamadığımı sordu.Yani iletişim devam ediyor.Ertesi günkü seansta hipnozdan sonra bi ödev daha verdi bu sefer demirden büyük bi vibratör verdi.o aşamayıda geçtim.Bi sonraki gün artık hipnozadan sonra ilişki aşamasına geçtik..Bizi otele gönderdi.Denedik biraz uğraşlar sonucu penis içeri girdi.Fakat ben çok heyecanlandım yani inanılmaz derecede zaten çok uzun süremedi müthiş derecede işeme ihtiyacı hissettim.Fakat penis çıktığında işeme hissi kayboluyordu. Bu şekilde ilişkiye girdiğimiz fakat çok rahat olmadığımı söyledim ekstra bi senas daha yaptı ve zamanla alışacağımı söyledi.Gerçekten de öyle oldu Bi kere başarılı olduğum için artık mutlaka olacağını biliyordum.Şimdiye kadar hep malum iki pozisyonda deniyoruz. fakat kayganlaştırıcı olmdan hala olmuyor.Biz genellikle prezervatifle deniyoruz içinde kayganlaştırıcı olduğu için.Şu anda size ne doktora gidin yada gitmeyin diyemiyorum acabalarım var.Eğer kayganlaştırıcı ve vibratörle evde 10 daklık alıştırmalar yapsaydım olur gibime geliyor.Bu sorunu yaşayan arkadaşlar önce böyle denesinler eğere olmazsa söylediğim doktoru denemenizi tavsiye ediyorum.Hem aylarca uğraşmıyorsunuz hemde gelen hastalarda başarı oaranı çok yüksek. Allah hepinizi bu sıkıntıdan kurtarsın yaşamayan anlayamaz.Lafı çok uzattım ama inşallah yardımı olur yazdıklarımın.

neyseee yah..reglden sonra vaji daha açık olyomuş inşallah bittikten sonra hemen olur..:87: amaan sen sakın acele etme bu akşam kesin deniyosun mutlaka olacak inşallah bu akşam..

neyseee yah..reglden sonra vaji daha açık olyomuş inşallah bittikten sonra hemen olur..:87: amaan sen sakın acele etme bu akşam kesin deniyosun mutlaka olacak inşallah bu akşam..

Ayy ,siz böyle dedikçe çok pis gaza geliyorum:)) İnşallah olacak bu gece, dua edin bana kızlar nolurrr:))):18::18::18::18:

kızlar bişey sorcam.hemen hemen hepimizin eşleri bu konuda anlayışlı .acaba bu iş illaki olacak deselerdi biraz daha kendimizi zorlarmıydık olsun diye.sanki bu konuda rahatlık varmış gibi geldi benim tarafımdan.yani öyle hissettim:26:bi arkadaşı hatırlıyorum bekarken anlatmıştı onlarda ilk yapamamışalr bi haber gelmiş kayınvalide taraflarından bu işi hemen bitirin diyerekten o gece korkudan halletmişler işi .sizce?:44:

evet canm aynen dediğin gibi oluo yani bendede öle oldu şimdi eşime kızıorum diorum bana biraz baskı yapsaydınn belkide yapmıştım şimdiye..ama gerçekten hep rahatlıktan erteledim kesin

sen yaparsın ya baya olmuş senin egzersiler.yani haber bekliyoz yarına demi belinay halay çekmek istiyoz ya .iki dönelim şurda demi yani. çok görme bize bunu

halletmiş ztn bişeyi kalmamış:90::90ns boyut aparat almış ztn ha aparat ha pens ne fark var..inşallah halayını çekmei düşünyoz bizde..albune gaz amaçlı deil kı gerçekleri söylüyorum hiç bişen yok senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…