- 20 Temmuz 2011
- 219
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.941
hadi albuneaa biraz da benden gaz bak öne geçmeyeyim sıra senin ona göre :81:
ben ramazanın hepimize hayırlı geleceğini düşünüyorum tam bi bayram olacak inşallah hepimize :)
olacak olacak:))))) başarıcaz hepimiz ( işi gücü bıraktım ofiste, kendime gaz vermekle meşgulum)
evet beklenen an geldikırmızı kart yedim sonunda:78::78::78:
neyseee yah..reglden sonra vaji daha açık olyomuş inşallah bittikten sonra hemen olur..:87: amaan sen sakın acele etmebu akşam kesin deniyosun mutlaka olacak inşallah bu akşam..
neyseee yah..reglden sonra vaji daha açık olyomuş inşallah bittikten sonra hemen olur..:87: amaan sen sakın acele etmebu akşam kesin deniyosun mutlaka olacak inşallah bu akşam..
Ayy ,siz böyle dedikçe çok pis gaza geliyorum:)) İnşallah olacak bu gece, dua edin bana kızlar nolurrr:))):18::18::18::18:
herkese dua ediyorum hergün..bu gün sana daha fazla edicem özel olarakbu gece hallet şu işi..he o esnadada gözünün önünde taze gelinimiz albuneeeaa yazısını geçirr
heyyy neler oluyor burda
gerçekten daha mı açık oluyormuş??ben de regl öncesi ve sonrası kasılma oluyor??
Akşam p..s denemeye geçicem de canım gaz alıyorum:))))
sen yaparsın ya baya olmuş senin egzersiler.yani haber bekliyoz yarına demi belinay halay çekmek istiyoz ya .iki dönelim şurda demi yani. çok görme bize bunu
kızlar bişey sorcam.hemen hemen hepimizin eşleri bu konuda anlayışlı .acaba bu iş illaki olacak deselerdi biraz daha kendimizi zorlarmıydık olsun diye.sanki bu konuda rahatlık varmış gibi geldi benim tarafımdan.yani öyle hissettim:26:bi arkadaşı hatırlıyorum bekarken anlatmıştı onlarda ilk yapamamışalr bi haber gelmiş kayınvalide taraflarındanbu işi hemen bitirin diyerekten o gece korkudan halletmişler işi .sizce?:44:
sen yaparsın ya baya olmuş senin egzersiler.yani haber bekliyoz yarına demi belinay halay çekmek istiyoz ya .iki dönelim şurda demi yani. çok görme bize bunu