- 22 Nisan 2009
- 461
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.021
yaslandım gülüm bna msn den email atmışsın bişi sormussun.....o değişmiooo canımcımmm maleseff......
ayy yapalım kıs ama nasıl ugraştm olmadı
belinaycım ben de bikaç kere denemiştim olmaamıştı
dün yaptım sonunda inat etttim
bu inat da vajinin hediyesi heralde
meğerse dün anladımki ben yanlış linki yapıştırmışım
sana da yapalım bi tane
Bozdum vallakurtulmak istiyorum artıkımmm:))))
hadi yapalım yaa çok özendim..
ticker.coma gir ordan istediğini seçiyorsun tarihleri falan seçiyorsun sonrada ikinci httpden başlayıp png 'den bitiriyorsun. sonrada linki kopyalaıp profilindeki çizelge kısmın a kopyalıyorsun
napsamda akşam benim adamı gaza getirsem yaaaaaa benim bu ii yapmam lazım çünkü egzersiz yapamıyorum((((((
albuna senin tae gelin olman hepimizi cok fazla mutlu edecek yeni kızlarada moral olacak hadi bakalım unutma bu iş tamamen psikolojik kesinlikle ooyle siddetli denecek bi agrı vs yok ilk basta korkuyoz ya hani oraya bişi degio diye bile korkuyoz ama aslında tamamen acısız zaten dusunsene milelt hergun yapıo buradakileri unutma aklından gecir pes etmek yok had bakalım
Bozdum vallakurtulmak istiyorum artıkımmm:))))
özel mesas gönderdim, posta kutuna bak
canikom sen işini bilirsin soyle sexi seyler giy ben vajiliyken hep ole yapıodum vallasmdi yenince hiç yapmadım hehehe sonra gor bak nası kosuo bide ortamı romantikleştir. sen bilirsin işini bilirsin hadi bakalım canım
kızlar bu ticker neyinnesi geri kaldım yaa
canlar eger dediginiz gibi hamileysem ne yapmalıyım
canlar eger dediginiz gibi hamileysem ne yapmalıyım
ozum avatarını gorunce iş yerinde bile aynısını yapasım gelio 1 ki 1ki 1 ki kız indanı harekete geciriyo resmen
benim gibi pat dieeee sölemede ne yaparsan yapben adet olamyıncaaa eşim belki vardırr dedi ama gnede pek umutlu değilizzzz eşm dikkat et dioo...neysee 3 gün geçti ben eşime sölemeden polikinliğe gittim kan testi yaptırdım 1 saat dolaştım almaya gittim ama nasıl titriorumm heyecanlanıorum bi yanım yok dio bi yanım var dio aldım sonucu ilkten anlamadım.....hemen sordum kadına varmı yokmu dedim var dediii.....şok oldum hemen muane sırası aldım muane oldum ultrasondan da baktı tabi eşimin haberi yok.....ben eve geldimmm eşime telde sölediö sonradan tühhh dedimm keşkeee süpriz felan yapsaydım gibisinden......sen 1 patik bi ayakkabı gibi bişi al paket yap hediye paketii sana hediye aldım de ver açsın şok olsunn