Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen yaparsın ya baya olmuş senin egzersiler.yani haber bekliyoz yarına demi belinay halay çekmek istiyoz ya .iki dönelim şurda demi yani. çok görme bize bunu :KK19:

halletmiş ztn bişeyi kalmamış:90::90:pns boyut aparat almış ztn ha aparat ha pens ne fark var..inşallah halayını çekmei düşünyoz bizde..albune gaz amaçlı deil kı gerçekleri söylüyorum hiç bişen yok senin:KK76::KK76:

olmuyor olmuyor:KK43: içime biraz alıyorum ama dayanılmaz bi ağrı bağırıyorum ağlıyorum.doktora da gittim problem yokmuş.sen kasıyosundur kendini diyo.içime giriyo bi kısmı acıyı hissettiğimde kasılmaya başlıyorum.evliliğimin ilk zamanları böyle geçmeseydi keşke.

kızlar bişey sorcam.hemen hemen hepimizin eşleri bu konuda anlayışlı .acaba bu iş illaki olacak deselerdi biraz daha kendimizi zorlarmıydık olsun diye.sanki bu konuda rahatlık varmış gibi geldi benim tarafımdan.yani öyle hissettim:26:bi arkadaşı hatırlıyorum bekarken anlatmıştı onlarda ilk yapamamışalr bi haber gelmiş kayınvalide taraflarından:KK20::KK20: bu işi hemen bitirin diyerekten o gece korkudan halletmişler işi:KK73: .sizce?:44:

sana katılıyorum, keşke anlayışlı olmak yerine çözüm yolu aramaya gitseler, zorlamak da olmaz ama ne bileyim heveslendirseler
gaz verseler falan, benim eşim bir gün olur geçer deyip duruyor ama birlikte doktora gidelim dediğimde bu senin sorunun benle ne
alakası var dedi, egzersizlerimi aksatmayım yapmam konusunda beni destekle diyorum ama tık yok aksine mumu bile kıskanıyor,
rahatlar bence bugün yarın derken de uzayıp gidiyor.

selam kızlar. ben de 1 senedir vajinismusum. eskiden buraya yazıyodum ama sonra uzun bi ara verdim derslerden dolayı. uzun zamandır tek parmak alabiliyorum, az önce ilk kez 2 parmak denedim fakat yarısına kadar alabildim, heyecanlanıp çıkardım. bir de 2 parmak deneyince, bir şey parmakları çepeçevre sarıyor. yuvarlak gibi ve dar. kızlık zarı gibi geldi bana? bilen var mı? ya da sizde de oldu mu?

hala varmı ya öyle aileler herşey olabilir tıbbi açıdanda o an gelmeyebilir belki kızlık zarı cok ilerdedir vs. o an kavga etsinler eşler ayrılsınlar o zmmn allah cahil insanlardan korusun ya herşey iki bacak arasındamı ne insanlar var herhaltı yiyip kızım diye dolaşan.yazık ya çok adaletsiz bişi.

Rabbim seni vajiden kurtara emii eve gitmek istiyormuş:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: hemen izin al canım

Amaaann benim herif oruç, adam orucum bozulacak diye iftara kadar 1metreden yakınıma bile gelimyo şimdi eve gitsem ne der acaba :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: :KK60:

Bir de üşütmüş paşam, sana bulaşmasın diye iftardan sonra da yaklaşmıyo, şöyle iyi bi patakalyasım gelmiy odeğil bazen:)))) Ama bu gece gerekirse ben atlıycam üstüne :KK60:

:KK60: Bir de üşütmüş paşam sana bulaşmasın diye iftar sonras ıda yakla:KK60:

olmuyor olmuyor:KK43: içime biraz alıyorum ama dayanılmaz bi ağrı bağırıyorum ağlıyorum.doktora da gittim problem yokmuş.sen kasıyosundur kendini diyo.içime giriyo bi kısmı acıyı hissettiğimde kasılmaya başlıyorum.evliliğimin ilk zamanları böyle geçmeseydi keşke.

canım benim acıdıgı yerde bırakmasan beklesen tekrar dvm etsen..bu arada egzersizlere başla kaslarını kontrol edeblrsn rahatlıkla olur ozman..

evet canm aynen dediğin gibi oluo yani bendede öle oldu şimdi eşime kızıorum diorum bana biraz baskı yapsaydınn belkide yapmıştım şimdiye..ama gerçekten hep rahatlıktan erteledim kesin:KK53::KK53:

aslında bşlarda hoşuma gitmişti.ben bunu için evlenmedim seni seviyorum ne zamn olursa olsun.ama şimdi düşünüp duruyorom tmm kesinlikle ii niyetinden tabikide.bazende diyorum kendi kendime bahane bulma suç senin suçlu arama kafam karma karış yani neyyseee bunları düşünmicem şimdi bu iş bitecek Allahın izniyle bayrama kadar:KK74:

aslında bşlarda hoşuma gitmişti.ben bunu için evlenmedim seni seviyorum ne zamn olursa olsun.ama şimdi düşünüp duruyorom tmm kesinlikle ii niyetinden tabikide.bazende diyorum kendi kendime bahane bulma suç senin suçlu arama kafam karma karış yani neyyseee bunları düşünmicem şimdi bu iş bitecek Allahın izniyle bayrama kadar:KK74:

evet yaaaa boşver artık olan olmuş zaten geleceğe bakalım ve bayrama gelin çıkacaz işallahhhhhhhh:KK19::KK19:ben bu akşam başlıorum canm işallah yapabilirim şimdiden kalbim küt küt atıo nası heycanlı bi insanım ben yaaaa:18::18::18:

ne kadar anlayışlı olurlarsa olsunlar bu iş onlara göre çok farklı..sanki biz kırk yıl yapmasak aramaycaz ama onlar için temel sık yapılması gereken bir ihyiyaç..benim eşimde çok anlayışlı ama biliyorum ki sorunsuz olsa evlilik ve heyecanlar çok farklı olacak..sizce?

X