- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.961
Ayyy, İnşallah canım yaa!! Acayip gaz almış durumdayım, eve gitmek istiyorum ama ben yaaa!!!!
Rabbim seni vajiden kurtara emii eve gitmek istiyormuş hemen izin al canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy, İnşallah canım yaa!! Acayip gaz almış durumdayım, eve gitmek istiyorum ama ben yaaa!!!!
sen yaparsın ya baya olmuş senin egzersiler.yani haber bekliyoz yarına demi belinay halay çekmek istiyoz ya .iki dönelim şurda demi yani. çok görme bize bunu
kızlar bişey sorcam.hemen hemen hepimizin eşleri bu konuda anlayışlı .acaba bu iş illaki olacak deselerdi biraz daha kendimizi zorlarmıydık olsun diye.sanki bu konuda rahatlık varmış gibi geldi benim tarafımdan.yani öyle hissettim:26:bi arkadaşı hatırlıyorum bekarken anlatmıştı onlarda ilk yapamamışalr bi haber gelmiş kayınvalide taraflarından bu işi hemen bitirin diyerekten o gece korkudan halletmişler işi .sizce?:44:
olmuyor olmuyor içime biraz alıyorum ama dayanılmaz bi ağrı bağırıyorum ağlıyorum.doktora da gittim problem yokmuş.sen kasıyosundur kendini diyo.içime giriyo bi kısmı acıyı hissettiğimde kasılmaya başlıyorum.evliliğimin ilk zamanları böyle geçmeseydi keşke.
evet canm aynen dediğin gibi oluo yani bendede öle oldu şimdi eşime kızıorum diorum bana biraz baskı yapsaydınn belkide yapmıştım şimdiye..ama gerçekten hep rahatlıktan erteledim kesin
aslında bşlarda hoşuma gitmişti.ben bunu için evlenmedim seni seviyorum ne zamn olursa olsun.ama şimdi düşünüp duruyorom tmm kesinlikle ii niyetinden tabikide.bazende diyorum kendi kendime bahane bulma suç senin suçlu arama kafam karma karış yani neyyseee bunları düşünmicem şimdi bu iş bitecek Allahın izniyle bayrama kadar
canım benim acıdıgı yerde bırakmasan beklesen tekrar dvm etsen..bu arada egzersizlere başla kaslarını kontrol edeblrsn rahatlıkla olur ozman..
kıs orucu bozacak iftarı beklesin
albune az sabret kız iftarı bekle sonra bi güzel nane limon kaynat adam kendine gelsin sonrada zati duramazsın sen
Akşama çok fena planlar içindeyim zaten:))) Kimse tutamaz beni:)))
başlamayı düşünüyorum egzersizlere.benim bi sorum olacak daha önce sorulmuştur cevaplanmıştır muhtemelen hangi pozisyonda daha kolay olur acaba.
Akşama çok fena planlar içindeyim zaten:))) Kimse tutamaz beni:)))
evet beklenen an geldikırmızı kart yedim sonunda:78::78::78:
maşallah maşallah yarın halay çekiyoruz galiba hadi albunea patlat bombayı bu akşam