- 20 Temmuz 2011
- 219
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.001
Kızlar en son p....in başından daha fazla aldığımı yazmıştım 2 defa. dünde tekrar egzersiz yapalım dedik p...le. ama gece 12 oldu yine. beni egzersiz yapmadan önce bir gülme krizi tuttu. saat 8 gibide tansiyonum düşmüştü kendimi kötü hissediyordum ne oldu bilmiyorum banaama sonunda dün aşkam p.....in çok az başını alabildim ama ben de hala bi gülme devam ediyor parmakla deneyelim dedik. ondada küs şeklindeki eşimin parmağının sadece başını alabildim. böyle olunca gülmem kesildi...moralim bozuldu yaaa
valla geldiler. moralim bozulmadan da gitmediler. sonrada acaip gerildim. ya bidaha yapamazsam
albunea hala bişşiler dürtüyo mu hadi izin al diye enerjini akşama kadar kaybetme ona göre
canım taze gelina dayısın bende ilkten basını alıodum ara vermeden ilk egzersiz yap hemen ardından deneme yap olmicaktır belki hemen ama boyle yapa yapa oluyo :)
valla geldiler. moralim bozulmadan da gitmediler. sonrada acaip gerildim. ya bidaha yapamazsam
neyapim iş güçççç senin ahın ttuutuönceden buraya bi otururdum akşama kadar şimdi işten güçten fırsat olmiii bugünde renklileri yıkadım astımda oturim bidedim eltimde iftardayızzz sonra ona gidrim
bende ticker istiyom ama yaa:78::78:
Hem de nasıl dürtüyo, bir bilsen:)) Mesainin bitmesine 3 saat var daha, bir de akşam iş görüşmesi ihtimalim var ama galiba görüşmeyi erteliycem:))))
ilk kez deneyip alabildiğimde ben de böyle düşünnmüştüm ama sonradan problem olmadı
bence sıkma canını bikere yapan sensin yaparsın yinee kendimize güveneli kızlar
umutsuzluğa düşmek yoookk asla bu kadar yol katetmişken...
hadi hadi yeme beni yeme ramazandayiz onun icin giremiyon, ramzan bitsin sen yine gecersin bilgisiyarin basina sabah 8 aksam 7.8
ilk kez deneyip alabildiğimde ben de böyle düşünnmüştüm ama sonradan problem olmadı
bence sıkma canını bikere yapan sensin yaparsın yinee kendimize güveneli kızlar
umutsuzluğa düşmek yoookk asla bu kadar yol katetmişken...
evet canım ya 2 hafta öncesine kadar kulak pamuğunu zor alabiliyordum. acı düşüncesini unuttum acımadığını biliyorum artık. o duvarların kasmaktan olduğunu da anladım. doğru söylüyosun bukadarını yaptıysam daha fazlasını neden yapamayım en kısa zaman başarabilirim inş.canım
alemsin kızz sen niyeti iice bozdun vallahi
neyse dua edelim de kocan biraz iyileşmiş olsun bari
misss figo özüme katılıyorum ben de kkelebek te böyleydi ve bebek bekliyo
hadi bakalım hayırlısı
abe yapalım sanada bi ticker
evet cnm ya motive çok önemli
yani ben kendime heo bu şekilde telkin etmeye çalışyorum
evet henüz olmadı ama en azından artık psikolojim yerine geldi
ee bu da bişeyy
tabii ki buranın payı çok büyük dün de yazmıştım doktor bile bizi bu kadar anlayamaz
hadi bakalım en kısa zamanda başarmanın da sevincini paylaşabiliriz