Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

işin kötüsü bendede isteksizlik var yaaaaaaa acaba doğum kontrol ilacından mı oluyo ben isteksiz olunca açılmıyo vaji zaten 3 kez yapabildik sonra ben regl oldum şimdi deniyoruz tık yok :KK43:(( senin yenmene çok sevindim canım yaaaa şimdi nasıl rahat mı yapıyosun

korkularım hala var canım nası kalıplaşmıssa dedimya koltugun kenarına ayakalrımı koyuyom falan diye :KK1: simdi yatak odasında yapamam diye dusunuyom :KK9: bi muddet bacaklarımı kasıom ama vaji rahat sonra az girdikten sonra bacaklarımı her şekle sokabiliyom ama dioorum ya bu dusunce kalıplasmıs baslamadan once mutlaka diyorum korkuyom diyee esimde guluyo hala niye korkuon amma korkaksın diye :KK1: adam haklı valla.. biz boyleyiz canım dogum kontrol hiç kullanmadım o yuzden bilmiyom etkisi var mı diye ama hormonları bozuyo sonucta canım yaa esin korunsa sana zarar gelmez aslında ama siz bilirssiniz tabi bizde simdilik korunmuoz artık bakalım :KK1:

figocum senin msn yoktu dimi..sen egzersiz dvm etmeden başarmıştn dimi..

msn kullanmıyorum canım vaktim neredeyse hiç olmuyo işten gucten.. ben es parmagı deneyenlerdenim canım bir kac defa denedim sonra dedmki p.s le deneyelim parmak niyetine olursa olur olmazsa egzersize devam ederiz.. yarısı oldu hep zamanla tamamıda oldu ...

Ben aparatları alabiliyorum, parmak da ok, ama iş p..s düşününce, biraz geriliyorum galiba. Ama beyinde bitirmek gerek kıza beyonce un dediği gibi. Aparalatar giriyorsa, p...s haydi haydi girer dimi!! Üstelik aparatlar plastik ve sert ama diğeri oyle değil. İnşalalh olacak artı kya, evet evet olacak :KK66:

korkularım hala var canım nası kalıplaşmıssa dedimya koltugun kenarına ayakalrımı koyuyom falan diye :KK1: simdi yatak odasında yapamam diye dusunuyom :KK9: bi muddet bacaklarımı kasıom ama vaji rahat sonra az girdikten sonra bacaklarımı her şekle sokabiliyom ama dioorum ya bu dusunce kalıplasmıs baslamadan once mutlaka diyorum korkuyom diyee esimde guluyo hala niye korkuon amma korkaksın diye :KK1: adam haklı valla.. biz boyleyiz canım dogum kontrol hiç kullanmadım o yuzden bilmiyom etkisi var mı diye ama hormonları bozuyo sonucta canım yaa esin korunsa sana zarar gelmez aslında ama siz bilirssiniz tabi bizde simdilik korunmuoz artık bakalım :KK1:

geçendefa yendiğim zaman yaptığımızda bende öyleydim canım bacaklarımı her şekle sokuyodum hatta kociş maşallah yedin bitirdin beni diyodu :)))))))))):KK60: şimdi noldu anlamadım adamında dengesi bozuldu tabii üstte denedim dün az biraz girdi ama sonra bıraktım ben kocişte kızdı öyle birden çıkınca yattı uyudu :KK43:((((((( tatlım ben eşim korununca rahat olamıyorum pre....f le rahat yapamıyorum o yüzden kullanmam lazım :)))))) evet okudum ben senin yazdıklarını yatağa geçemiyorum diyodun bende bu akşam koltukta deniyim bakim sende yatağa geç artık yazık yatağada bekliyodur dört gözle sizi :))))) şaka bi yana canım nerde rahatsan orda yap iyice alışınca her yerde yaparsın :))))))))))

arkadaşlar merhaba, bu dertten kurtulup da gitmeyen, kalan, diğerlerine yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler..
sayenizde hırs yapıp yenmeye çalışıyoruz, yakınlarımıza bile anlatamadığımız anlatsak da sanki sadece kapris gibi gözüken
ama sırtımızda taşıdığımız koca bir yük bu, hiç kimse birbirini tanımıyor ama yaşanılan ve hissedilen şeyler aynı, dert birliği
yapmış gibiyiz, umarım hepimiz en kısa sürede kurtuluruz...

Ben aparatları alabiliyorum, parmak da ok, ama iş p..s düşününce, biraz geriliyorum galiba. Ama beyinde bitirmek gerek kıza beyonce un dediği gibi. Aparalatar giriyorsa, p...s haydi haydi girer dimi!! Üstelik aparatlar plastik ve sert ama diğeri oyle değil. İnşalalh olacak artı kya, evet evet olacak :KK66:

senin odu sayılır artık tatlım çok çok yaklaştın kesinlikle p...sle daha kolay yapcaksın baya bi hazır gördüm seni :)))))))))

senin odu sayılır artık tatlım çok çok yaklaştın kesinlikle p...sle daha kolay yapcaksın baya bi hazır gördüm seni :)))))))))

Bir an önce psikolojimi buna hazırlayıp baaşrmak zorundayım canım bayrama kadar, mutluluğumuz için şart artık bu. Ben ilk doktora gittiğimde ilk seansta, normalde hiçbir şekilde vajina girşine dokunamazken doktor aparat denediğinde girişte hiçbirşey hissetmemiştim. ama seans öncesi doktor antibiyotik diye birşey sürdü girişe, sonra da üstüne bir kağıt koydu akıntı varmı bakalım diye ama o beni acayip yakmıştı. Seans boyunca girişte hiç hissetmeyince eşim olsa şimdi başarırım diye bile gemişti aklımdan. Şimdi düşünüyorum da bence ilk seansta emla, anestol veya başka bişeyle uyuşturdu beni gibi geliyo. hiçbişey hissetmedim çünkü ya, ve seans boyunca sanki giriş kasılıp hep aık kalmış gibi geliyodu bana. Ben de gittim emla aldım, eğer ilk p...s denemesinde baskı vs. hisseder yapamazsam emla deniycem ben de:))

Bir an önce psikolojimi buna hazırlayıp baaşrmak zorundayım canım bayrama kadar, mutluluğumuz için şart artık bu. Ben ilk doktora gittiğimde ilk seansta, normalde hiçbir şekilde vajina girşine dokunamazken doktor aparat denediğinde girişte hiçbirşey hissetmemiştim. ama seans öncesi doktor antibiyotik diye birşey sürdü girişe, sonra da üstüne bir kağıt koydu akıntı varmı bakalım diye ama o beni acayip yakmıştı. Seans boyunca girişte hiç hissetmeyince eşim olsa şimdi başarırım diye bile gemişti aklımdan. Şimdi düşünüyorum da bence ilk seansta emla, anestol veya başka bişeyle uyuşturdu beni gibi geliyo. hiçbişey hissetmedim çünkü ya, ve seans boyunca sanki giriş kasılıp hep aık kalmış gibi geliyodu bana. Ben de gittim emla aldım, eğer ilk p...s denemesinde baskı vs. hisseder yapamazsam emla deniycem ben de:))

yaparsın tatlım en zor kısımları bitirmişsin kim tutar senii ayy vakit kaybetmede bitsin bi an önce senin yerine heyecanlandım bak şimdi :)))))))

yaparsın tatlım en zor kısımları bitirmişsin kim tutar senii ayy vakit kaybetmede bitsin bi an önce senin yerine heyecanlandım bak şimdi :)))))))

Alllaaaahhh valla ben de heyecan yaptım, siz bana böyle gaz vermeye devam edin:))) Kociş hasta, sana da bulaşmasın diye öpmüyo bile:)) Bakalım bu akşam kanına girebilir miyim:))

albuneeeeee pens boyutu apart yapmışın ne kalmış senin bitmiş ztn..tembellik ediyon erteliyon sankii:KK20::KK20::KK20::KK20: sıradaki gelin sensin hallet biran önce ok..senin aşamada olsam çoktan halletmiştim..hiçbi zorluk kalmamış senin..yarın hbr ver artık..:KK34:

albuneeee senin yerinde olsam bitirmiştim..tembellikmi ediyon napyon..sıradaki gelin sensin..penis boyutu aldıysan tamamdır ne bekliyon kııı:KK20::KK20:

CAnım p..s boyutuna iyice alışayım diye bekledim, girişte biraz yanmam oldu aparatta onu aşayım bari dedim. Ama artık icraata geçecem :)) Doktor ben ok verene kadar denemeyim demişti ama dinlemiycem valla:))

albuneeeeee pens boyutu apart yapmışın ne kalmış senin bitmiş ztn..tembellik ediyon erteliyon sankii:KK20::KK20::KK20::KK20: sıradaki gelin sensin hallet biran önce ok..senin aşamada olsam çoktan halletmiştim..hiçbi zorluk kalmamış senin..yarın hbr ver artık..:KK34:

Kuzucum, kociş hasta, sana da bulaşmasın diye öpmüyo bile herif beni yanaktan bile :KK43:( Ama bakalım bu gece elimden geleni ardıma koymıycam:))

peniside aparat say ok..hallet artık baskı istiyon heralde:KK20::KK20: burda sopalık sensin he :KK4: bundan istemiyosan icraata geç..gece mutlak çalış ok..yarın haberin gelsin bu hafta sonuna kadar mühlet.1gece pns ucu sonra yarısı sonra kalan..bitir artık ok:KK34::KK34::KK34:

X