Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Venüsten bayram iin bayrağı ben devralayım kısa bir süreliğine:)))

Bayram gelinleri :
1- Beyonce

Günaydın şeker nbr, nasılsın? Evet bir gelin daha çıktı, had iaybice 2. ve 3. sıraları da biz allaım, gelin olalım:)))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kızlar aferın sızlere gaza gelme durumları artmıs bu ıyıye ısaret...sayfalar hızla akmaya baslayınca bılın kı taze gelın sayısı artacak demektır bu hep boyle olmustur...bı kac gune arka arkaya dökulceksınız gıbıme gelıyor haydı hayırlısı...bırılerının yendıgını gormek kesınlıkle cok etkılı oluyor ınsana hırs gelıyo neden bı sonrakı yenen ben olmayayım dıye hırs yapıyor ınsan...bende 26 subatta yenmıstım ınat yapmıstım subat bıtmeden yencem dıye oylede oldu cok sukur sızlerde kendınıze boyle hedefler belırleyın guzeller ok

günaydın kızlar :KK43:(((((((((((((((((( çok mutsuzum :KK43:(((((((((((((((( artık eşimde isteksizlik başladı yapamadığımız için olmuştu niye olmuyo şimdi dediartık hevesi kalmadı çok moralim bozuk :KK43:((((((((((((:-)43:

canım benım mutsuz olmana hıc gerek yok bu durum coook normal herkes yasıyor bızlerde yasadık...bız kadınlar erkeklerı bu konuda kendımızden farklı goruyoruz ama bızım eslerımız bıraz daha hassas oldukları ıcın bu surecten olumsuz etkılenıyorlar normaldır yanı bı kac gun bırbırınıze yaklasmayın sen bıraz ılerle egzersızde kendı basına sonra esıne yaklasırsın ok...zaten eslerımız hassas ve anlayıslı oldukları ıcın bızler yuz bulup ertelıyoruz ya...

Son düzenleme:
günaydınlar kızlarrr muhteşem haberler okudum güne ii başladım vallahi sayenizde
beyonce tebrikler cnmm çookkkk sevindimmmm böyle haberler geldikçe biz de iyice gaza geliyoruz

mimacımm okudum yazdıklarını sıkma canını lütfen ara ara olması normaldir diye düşünüyorumm
ben henüz yenemedim o kunuda çok fazla bişey söyleyemicem ama bizde bi kaç kez aynı sıkıntıları yaşadık vss
kızlara katılıyorum insan yıpranıyo ister istemez zamana bırakın bence kendini pozitif olarak motive et olmayacak diye düşünme sakın
eşine de biraz zaman tanı bırak o seni arzulasın değil mi

işin kötüsü bendede isteksizlik var yaaaaaaa acaba doğum kontrol ilacından mı oluyo ben isteksiz olunca açılmıyo vaji zaten 3 kez yapabildik sonra ben regl oldum şimdi deniyoruz tık yok :KK43:(( senin yenmene çok sevindim canım yaaaa şimdi nasıl rahat mı yapıyosun

canım bu kadar ustune gıtmeyın zaten yenmıssın bak bıraz bırbırınızı ozleyın bak gor nasıl guzel olur:KK66:

çok sağolun kızlarrrrrrrrr hepinize teşekkür ederim ama egzersiz yapamıyorum ben eşimde istekli gelip hayal kırıklığıyla bitiyo gecemiz :KK43:(((((( bide ben isterdim reglden önce hadi hadi diye şimdi bende istemiyorum niyeyse bu akşam yine deniycem ister istesin ister istemesin bi bıraktık mı ipin ucunu olmuyo çünkü ilişki sırasında yandı sonra geçti yanmam bi süre sonra mantar yada enfeksiyon yoktur dimi kızlar

bu arada benden de güzel haberler var tekrar 2 parmak denedik süper ilerledi sıkıntısız :KK66::KK66:
ve kesinlikle şundan eminim kızlar dün çok rahattım ve kasılma sıfır beyni oraya odaklamadığım zaman hiç kasılmıyorum :21:
sonra biraz p...s denemesi yaptık girişte sıkıntı olmadı bende inanıyorum sayı artacak kızlar
kaç olsun dersiniz :KK34:

senle alaksı yook yani benmesela şunufarkettim beyin bıraktı anlatabildim mi acaba yani yani orayı sen kontrool etmiyorsun sanki beynim hadiartık yap dedi izin verdi ... şunu diyin sürekli içinizden başarıcam yapıcam diğer kadınlardan farkım yok sürekli diyince kabul ediyor ben sabah uyandığımda akşam yatarken sürekli bunları tekrarladım saçma gelmesin malesef ki böyle inanması gerek beynin

kesinlikle beyonce a akatılıyorum ben de yendim simdi bile arada kotu duunceler dolanıyo hemen kovalıyorum onları oyle bi sarmıslarki bizi sanki acı olcak diye korkuoz ama inanın kendinizi egzersiz ille gevsetmeyi oğrendikce rahat oldugunu anlıosunuz. ve orası o kadar geniş ki bu her kadında aynı.. sadece ilk girişte hafif yanma oluyo ama bu yanma zamanla geciyo o da nasıl bişey bunu soluomki yeniler urkmesin hani bir yerin boyle jiletle kesilir ama cok az hafif sıyrık.. uflersin yanar ya işte tam anlamıyla boyle ama o nokotada kotu dusunceler sizzi alırsa hemen geri cekiliosunuz bunu yapmayın hareketsiz kalın iki taraf ta sonra kendinizi dinleyin bakın ki gecmiş ve siz basarmıssınız.. işte bu kızlar :KK19::KK19::KK19::KK19:

beyonce tebrikler canım...:92::92::KK74::KK74: :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Günaydın kızlar dün yine yaptık egzersiz,her gün bir öncekinden daha kolay oluyor,önceden parmaklarda ve pns ucunda sonra kasılma hissediyordum artık o da yok ama belli bir yerden sonrası gitmiyor yine.pns boyutunda aparat deneyeyim diyorum belki işimi kolaylaştırır,ne deneyebilirim bunun için var mı bir öneriniz?ayrıca jelim geldi ama bebeyağı daha çok işe yarıyor sanki:44:

ne bilim canım ya kociş her an saldırmaya hazırdı artıık bi kez deniyo olmayıncada uyuyo :KK43:((((((( ayy adamın bütün istekli organlarını tıkadım galiba :KK60:

:KK9:erkek anatomisi gereği bu durumun çok uzun süreceğini sanmıyorum canım merak etme:KK34: bence sen de isteksizsen bir süre üzerine düşme egzersizlerle devam et sonra illa ki normale döner.

:KK9:erkek anatomisi gereği bu durumun çok uzun süreceğini sanmıyorum canım merak etme:KK34: bence sen de isteksizsen bir süre üzerine düşme egzersizlerle devam et sonra illa ki normale döner.

:KK60: haklısın canım ama mecburen üstüne düşmem lazım çünkü ben egzersiz yapamıyorum benim egzersizim kocişim mecburen gelecek o yatağa yoksa ben bişey yapamamki :KK43:(

:KK60: haklısın canım ama mecburen üstüne düşmem lazım çünkü ben egzersiz yapamıyorum benim egzersizim kocişim mecburen gelecek o yatağa yoksa ben bişey yapamamki :KK43:(

Aparatlarla denesen..benim eşim kıskanıyor aparatları,çıkar şunu geliyorum ben diyor hemen:KK9:belki seninkinde de aynı etkiyi yapar:KK61:

bu arada benden de güzel haberler var tekrar 2 parmak denedik süper ilerledi sıkıntısız :KK66::KK66:
ve kesinlikle şundan eminim kızlar dün çok rahattım ve kasılma sıfır beyni oraya odaklamadığım zaman hiç kasılmıyorum :21:
sonra biraz p...s denemesi yaptık girişte sıkıntı olmadı bende inanıyorum sayı artacak kızlar
kaç olsun dersiniz :KK34:

fairymm başabaş gidiyoruz:KK61:inşallah finishe yaklaşmışızdır:97:

X