- 27 Eylül 2009
- 1.236
- 18
- 42
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.641
canım haklısın önemli olan misafir değil nasıl olsa bi şekilde ağırlanır.emrivaki yapıyorsa uyar canım bence birbirinize danışarak yapın.bende oldu bikaç kere ben normalde konuşamam çok .bende ona aynı şekilde davrandım bir iki kere yani anlasın danışmadan iş yapılırsa insanın zoruna gidiyor diye
günaydın figo, aybice,albunea nasılsınız
9 dan beri anca gece kaynatılanları okudumm
kelebekkk tebrikler cnmm çookk ama çokkk sevindim
çocuk yeni bi enerji olur evinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah
günaydın canım .evet kelebek hamileymiş bende çık sevindim ya darısı hepimizin başına inş
bu arada okuyunca düşünmeden edemedim 5 te nasıl gidiyosun yaww işe Allah kolaylık versin
vardiyalı mı çalışıyosun yoksa normal mi
günaydın figo, aybice,albunea nasılsınız
9 dan beri anca gece kaynatılanları okudumm
kelebekkk tebrikler cnmm çookk ama çokkk sevindim
çocuk yeni bi enerji olur evinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah
günaydın canım .evet kelebek hamileymiş bende çık sevindim ya darısı hepimizin başına inş
kızlar ya benim adetime bi hafta kaldı sivilce falan cıkmadı :) ama goguslerim sisti karnımdada siskinlik hissi var arada atesleniyorum halsizleşiyorum az daolsa mide bulantısı oluyo basım donebiliyo.. ama bunlar acaba hamileliktenmi oructanmı :) yoksa adetim gelio ondan mı :26::86::86::86::86:
Canım normal çalışıyorum da evimle işim çok uzak biri bir uçta biri bir uçta en geç 5:30 kalkmak gerekiyor ki hazırlanıp yetişebileyim :85::85::85:
arkadaşlar en son küs şeklinde parmağı 2 boğuma kadar alabilmiştim. dün gece p....le deneme yaptık. ama misafirimiz vardı onlar gittikten sonra normal parmak egzersizi yapar gibi denedik ultrason jeliyle yani ön sevişme falan olmadan.. ikimizde uyumak için can atıyorduk:) ama ilk defa başını alabildim hatta başından daha fazlasını.çok kolay oldu. 2 defa denedik ikisindede aynı yere kadar alabildim. ama ikincisinde hiççç hissetmedim bile. demekki esniyor gerçekten. devam etsek birazdaha ilerleyeceğini düşünüyoruz ama o saatten sonra ikimizdede o güç yoktu. bıraktık. son bikaç gündür çok iyi anladımki acı denilen bişey yokmuş sadece çok az baskıı eee oda normal artık.bidahakine daha iyi olacğını düşünüyorum belkide kurtulurum.
günaydın kızlar giremiyorum uzun zamandır işler yoğun tebrik ederim kelebekkkk çok sevindim canım allah hayırlı doğumlar versin inşallah canımmbu arada kızlar ben regl olmuştum ve iki gündür deniyoruz olmuyo hani ben başarmıştım ya noldu şimdi bana :95: böyle bişey yaşayan var mı bana cevap lütfen valla taze gelinler artıcak gibi görünüyo maşallah hepinize kızlarrrrr
mimacım bende nerelerde diyorum ozletme kız kendini biz aynı donemin gelinleriyizcanım benim bendede oldu bi iki dea basaramadım dedim olmcak yine eskisi gibimi oluo ama sonra geciyo sonucta bi kere yaptım diyosu yine olcak insa diyosun daha bi kendine guvenle yapıosun inan bana.halledersin sende..ama egzzersizi hep yap bence.. alısıosun sonucta.
günaydın kızlar giremiyorum uzun zamandır işler yoğun tebrik ederim kelebekkkk çok sevindim canım allah hayırlı doğumlar versin inşallah canımmbu arada kızlar ben regl olmuştum ve iki gündür deniyoruz olmuyo hani ben başarmıştım ya noldu şimdi bana :95: böyle bişey yaşayan var mı bana cevap lütfen valla taze gelinler artıcak gibi görünüyo maşallah hepinize kızlarrrrr
Caım hoşgeldin, ben de diyordum gelin oldu bizi unuttu diye:)) İnşallah biz de gelin olcaz bayrama kadar, çok azimliyiz:)))