Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arakdaşı aramış bizi niye davet etmiyosun diye, bizimki de gelin diyo, e bir sor be adam ben müsaitmiyim değilmiyim!!

günaydın figo, aybice,albunea nasılsınız
9 dan beri anca gece kaynatılanları okudumm

kelebekkk tebrikler cnmm çookk ama çokkk sevindim
çocuk yeni bi enerji olur evinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah

günaydın canım .evet kelebek hamileymiş bende çık sevindim ya darısı hepimizin başına inş

albunea çok kızmışsın belli ama konuşulunca hallolmayacak bişi değil cnm ya değil mi
her zaman olabiliyo bu tarz sıkıntılar ama neyse ki ufak meseleler diye düşünüyorum

günaydın canım .evet kelebek hamileymiş bende çık sevindim ya darısı hepimizin başına inş

kızlar ya benim adetime bi hafta kaldı sivilce falan cıkmadı :) ama goguslerim sisti karnımdada siskinlik hissi var arada atesleniyorum halsizleşiyorum az daolsa mide bulantısı oluyo basım donebiliyo.. ama bunlar acaba hamileliktenmi oructanmı :) yoksa adetim gelio ondan mı :26::86::86::86::86:

günaydın figo, aybice,albunea nasılsınız
9 dan beri anca gece kaynatılanları okudumm

kelebekkk tebrikler cnmm çookk ama çokkk sevindim
çocuk yeni bi enerji olur evinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah

günaydın şekercim, valla derdimi anlattıkça ferahladım rahatladım ya:)) Sende ne var ne yok? egzersizler nasıl gidiyo ?

günaydın kızlar bendede birazcık ilerleme var..

dün orta parmağı tamamen aldım.. 7,5 cm aldım. iki parmağa başlayım dedim alamadım. acaba daha genişlemedimi ki 4. denemem çünkü eş parmağıda alamıyorum. beyaz mumla denesem mi ki acaba. bide parmak içerdeyken elime bişiler değiyor ya ne ki acaba.. işaret parmakla yaparken bi duvar geliyordu orayı geçemiyordum.. dün orta parmakta o duvarı hissetmedim hiç. ama o duvarı geçince vakum gibi çekiyor deniliyordu bende hiç vakum gibi çekilmedi parmak niye ki acaba..benim parmaklar ince bide .. kızlar ne yapsam ki. bayrama kadar bitirmem lazım bu işi

cnm figonun söylediklerine ben de katılıyorum kesinlikle reglden sonra azimle başlamaya karar vermiştim bende
hatta eşimle de pazarlık yapmıştım hergün yapıcam beni denetle yapmazsam zorla, mutlaka sor diye
belki detay paylaşamadım sizinle ama ben de ilk doktora gittiğimde dedikleri karşısında asla yapamam hele ki ben diye çok ağlamıştımm
ama daha sonraları kesinlikle burdaki okuduklarım ve paylaşılanlar sayesinde dedim ki herkes nasıl yapıyosa bende yapıcam
en azından gayret edicem ki Rabbim de yenmeyi nasip eder inşallah dedim
doktor da araştırdım epey ama özüme bu noktada katılıyorumm sonrasında da bi takım sıkıntılar yaşayabiliriz
tabii ki inşallah yendikten sonra herşey normal ilerler ama sonuçta hangimizin aklına gelir di böyle bişey yaşayacağımız
hatta ben doktorda farklı metotların uygulandığını düşünerek onu egzersizlerden kaçış olarak görüyodum
ama öğrendim ki durum öyle değil o zaman dedim çalışacaksın ve yapacaksın
ve herzaman şunu söylüyorum kendime ben bunu kimse için değil ilk başta kendim için başarmalıyım artık rahatlamak için
kendime de şaşırdım eş parmağıyla bu kadar rahat olmama ki benim cnm fena tatlıdır
şu anda iyi ilerliyor bakalım hayırlısı kesinlikle ve kesinlikle erteleme hastalığı olduğu bi gerçek
inşallah daha fazla uzamadan hepimiz atlatıcaz bu sıkıntıyı

senle thejust galiba aynı dönemde regli oluyorsunuz.ikinizide dört gözle bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı inş ikiniz içinde:81:

Canım normal çalışıyorum da evimle işim çok uzak biri bir uçta biri bir uçta en geç 5:30 kalkmak gerekiyor ki hazırlanıp yetişebileyim :85::85::85:

Allah kolaylık versin cnm ben de 1,5 yıl aynı şekilde çalıştım zordur yani bilirim
ama her zorlukla beraber de bi kolaylık var muhakkak
egzersizler tahminimden iyi cnm ben farkında olmadan 2 parmağı almışım 2 gün önce ve tekrar sonraki gün denedik daha da rahattı
bakalım artık yakın olmasını ümit ediyorumm halayımın ve sizlerinkinin de

arkadaşlar en son küs şeklinde parmağı 2 boğuma kadar alabilmiştim. dün gece p....le deneme yaptık. ama misafirimiz vardı onlar gittikten sonra normal parmak egzersizi yapar gibi denedik ultrason jeliyle yani ön sevişme falan olmadan.. ikimizde uyumak için can atıyorduk:) ama ilk defa başını alabildim hatta başından daha fazlasını.çok kolay oldu. 2 defa denedik ikisindede aynı yere kadar alabildim. ama ikincisinde hiççç hissetmedim bile. demekki esniyor gerçekten. devam etsek birazdaha ilerleyeceğini düşünüyoruz ama o saatten sonra ikimizdede o güç yoktu. bıraktık. son bikaç gündür çok iyi anladımki acı denilen bişey yokmuş sadece çok az baskıı eee oda normal artık.bidahakine daha iyi olacğını düşünüyorum belkide kurtulurum.

günaydın kızlar giremiyorum uzun zamandır işler yoğun tebrik ederim kelebekkkk çok sevindim canım allah hayırlı doğumlar versin inşallah canımm bu arada kızlar ben regl olmuştum ve iki gündür deniyoruz olmuyo hani ben başarmıştım ya noldu şimdi bana :95: böyle bişey yaşayan var mı bana cevap lütfen valla taze gelinler artıcak gibi görünüyo maşallah hepinize kızlarrrrr

bu arada egzersizler gerçekten işe yaıyormuş hiç korkmadım çok rahattım çok kolay ilerleyeceğini düşünüyordum. ama zamanlama biraz yanlış oldu...misafir istemiyorum artıkkkkkk

Son düzenleme:

mimacım bende nerelerde diyorum ozletme kız kendini biz aynı donemin gelinleriyiz canım benim bendede oldu bi iki dea basaramadım dedim olmcak yine eskisi gibimi oluo ama sonra geciyo sonucta bi kere yaptım diyosu yine olcak insa diyosun daha bi kendine guvenle yapıosun inan bana.halledersin sende..ama egzzersizi hep yap bence.. alısıosun sonucta.

evet tatlım aynı dönem gelinleriyiz evde internet yok anca işte giriyorum yoğunduk bi türlü giremedim çokta merak ettim hepinizi canım niye böyle oldu anlamadım canım acıyo yanmalarım oluyo yine 3 gündürde mide bulantısıyla boğuşuyorum zaten moralim bozuldu yine başa döndüm galiba ve ben egzersiz yapamıyorum canım eş parmağı yada kendi parmağım mümkün değil ben p..s e alışığım valla niye böyle oldu anlamadım kayganlaştırıcıdanda olabilir durex inkini almıştık pek beğenmedim ama belkide regl olmadan 3 gün önce yenmiştim zaten pek fazla yapamadık onun etkisi de olmuş olabilir sen naptın bakalım benim moral yerle bir oldu

adi sevda canım uzun uzun yazdım ama ben özelden msj atamıyormuşum. kısaca anlatayım ben kontrol bende olunca yapamıyorum hep eş parmağıyla egzersiz yaptık. o yüzden akşam ben sırt üstü yattık bacaklarımı eşimin omzuna attık ama bu pozisyonda bacaklaını kasabiliyuosun biraz yada dizlerimi karnıma çekip yanlara açtım eşimde ıkınmamı takip ederek kontrollü bi şekilde ilerletti.

Caım hoşgeldin, ben de diyordum gelin oldu bizi unuttu diye:)) İnşallah biz de gelin olcaz bayrama kadar, çok azimliyiz:)))

Caım hoşgeldin, ben de diyordum gelin oldu bizi unuttu diye:)) İnşallah biz de gelin olcaz bayrama kadar, çok azimliyiz:)))

hiç unutur muyum canım ya valla baya azimli kızlar yaaa hepiniz yenin herkes yensin inş :))))) ben gelin oldumda şimdi yapamıyorumki canım bakalım bu akşamda deniycez ((((((((( ama yanmam oluyo girmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…