oyle moral bozmak olurmu sekerim heleki biz azimliydik bak buradan uzak kalıncada insan yapamıo oluyo galiba
ciddyim burda acaip bi sinerji var cunki. sekerim sakın moralini bozma ben 7 kere denedim olduktan sonra hep yarısındaydım ama sonra tamamıda oldu ama basaramadıgım zamanlarda oldu ve hala o korkular bana hukmetmeye calısıo bunu anlıyorum kacmak istiyo korku gelio ama diyorumki yookkk siz dısarı
dediğim gibi boyle zmanlarımız oalcak yeni yendik sonucta alısamadık henuz. ama alısma donemindeyiz sen de egzersiz yapmamıstın dimi o zaman soyle solim dahada rahat olmaya calıs biliosun sonucta o duyguyu yanma dedigine kızlar sakın korkmasın bu yanma karınca ısırmıs gibi bişey bi yerin kesilse ufacık orası boyle yans hafif anca ona tekabul eder... simid bu acıklamadan sonra o his baslarda olacak ama sen o zman geri durma hareketsiz kal gerekirse ama rahatlamaya calıs yavasca yine olur ama simdi aklıma bide su takıldı mantar vs olma ihtmali olabilir su jeler yapıomus sanırım emin degilim ama enfeksiyon riskine karsı bi dra gorunmenide oneririrm