Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sen egzersilerinde ultrason jel i kullanmışmıydın

canım ben hiç bişi kullanmadım henuz :) oranın kayganlıgı yetiyodu bize bide pek bilmiyodum o jeldi falanı :KK1: egzersizi yaparkende bi gorev gibi yapmadık esimle rahatlattık beynimizi yavas yavas yaptık . bu da onemli bi nokta hadi yapcam dur bakalım giriyomu diye degil de sanki sevi.omus :KK1: gibi yapınca oldu sanırı:kk77::78:m :KK1:

hiç unutur muyum canım ya valla baya azimli kızlar yaaa hepiniz yenin herkes yensin inş :))))) ben gelin oldumda şimdi yapamıyorumki canım bakalım bu akşamda deniycez :KK43:((((((((( ama yanmam oluyo girmiyo :KK43:

Ben egzersizleri yaparken tahriş ihtimaline karşı ( ki epeytahriş etmiştim kendimi gzersi yaparken ve 5 gün boyunca fito krem kullanmıştım günde 4 defa) her egzersizden sonra fito krem kullanıyorum. Faydasınıda görüyorum canım, yanmalarım çok azaldı.

evet tatlım aynı dönem gelinleriyiz evde internet yok anca işte giriyorum yoğunduk bi türlü giremedim çokta merak ettim hepinizi :KK70: canım niye böyle oldu anlamadım canım acıyo yanmalarım oluyo yine 3 gündürde mide bulantısıyla boğuşuyorum zaten moralim bozuldu yine başa döndüm galiba ve ben egzersiz yapamıyorum canım eş parmağı yada kendi parmağım mümkün değil ben p..s e alışığım :KK60: valla niye böyle oldu anlamadım kayganlaştırıcıdanda olabilir durex inkini almıştık pek beğenmedim ama belkide regl olmadan 3 gün önce yenmiştim zaten pek fazla yapamadık onun etkisi de olmuş olabilir sen naptın bakalım benim moral yerle bir oldu:KK43:

oyle moral bozmak olurmu sekerim heleki biz azimliydik bak buradan uzak kalıncada insan yapamıo oluyo galiba :KK1: ciddyim burda acaip bi sinerji var cunki. sekerim sakın moralini bozma ben 7 kere denedim olduktan sonra hep yarısındaydım ama sonra tamamıda oldu ama basaramadıgım zamanlarda oldu ve hala o korkular bana hukmetmeye calısıo bunu anlıyorum kacmak istiyo korku gelio ama diyorumki yookkk siz dısarı :KK1: dediğim gibi boyle zmanlarımız oalcak yeni yendik sonucta alısamadık henuz. ama alısma donemindeyiz sen de egzersiz yapmamıstın dimi o zaman soyle solim dahada rahat olmaya calıs biliosun sonucta o duyguyu yanma dedigine kızlar sakın korkmasın bu yanma karınca ısırmıs gibi bişey bi yerin kesilse ufacık orası boyle yans hafif anca ona tekabul eder... simid bu acıklamadan sonra o his baslarda olacak ama sen o zman geri durma hareketsiz kal gerekirse ama rahatlamaya calıs yavasca yine olur ama simdi aklıma bide su takıldı mantar vs olma ihtmali olabilir su jeler yapıomus sanırım emin degilim ama enfeksiyon riskine karsı bi dra gorunmenide oneririrm

adi sevda canım uzun uzun yazdım ama ben özelden msj atamıyormuşum. kısaca anlatayım ben kontrol bende olunca yapamıyorum hep eş parmağıyla egzersiz yaptık. o yüzden akşam ben sırt üstü yattık bacaklarımı eşimin omzuna attık ama bu pozisyonda bacaklaını kasabiliyuosun biraz yada dizlerimi karnıma çekip yanlara açtım eşimde ıkınmamı takip ederek kontrollü bi şekilde ilerletti.

evet o pozistonda ben amuda kalkıyordum kaçacam diye çok komik haller alıyordum aklımaza geldikçe hala çok güleriz eşimle... canım söyleyim eşime oda ıkınmamı takip etsin artık denemek istiyorum ama cesarette edemiyorum açıkcası. şimdi içimde bi yanma var niyeyse...inş. bende başarırım ..

oyle moral bozmak olurmu sekerim heleki biz azimliydik bak buradan uzak kalıncada insan yapamıo oluyo galiba :KK1: ciddyim burda acaip bi sinerji var cunki. sekerim sakın moralini bozma ben 7 kere denedim olduktan sonra hep yarısındaydım ama sonra tamamıda oldu ama basaramadıgım zamanlarda oldu ve hala o korkular bana hukmetmeye calısıo bunu anlıyorum kacmak istiyo korku gelio ama diyorumki yookkk siz dısarı :KK1: dediğim gibi boyle zmanlarımız oalcak yeni yendik sonucta alısamadık henuz. ama alısma donemindeyiz sen de egzersiz yapmamıstın dimi o zaman soyle solim dahada rahat olmaya calıs biliosun sonucta o duyguyu yanma dedigine kızlar sakın korkmasın bu yanma karınca ısırmıs gibi bişey bi yerin kesilse ufacık orası boyle yans hafif anca ona tekabul eder... simid bu acıklamadan sonra o his baslarda olacak ama sen o zman geri durma hareketsiz kal gerekirse ama rahatlamaya calıs yavasca yine olur ama simdi aklıma bide su takıldı mantar vs olma ihtmali olabilir su jeler yapıomus sanırım emin degilim ama enfeksiyon riskine karsı bi dra gorunmenide oneririrm

mantar olduğunu sanmıyorum canım çünkü idrarda yanmam olmuyo bide işten izin alamıyorum ben kolay değil doktora gitmem maalesef midem bulanıyo onun için bile gidemedim canım :KK43:( jeli beğenmedim belki onun etkisi olmuştur çünkü jelsiz yapıyoduk biz :KK1: evet ya buraya girmeyince sanki ters tepti yapamadım her akşam deniycem artık bakalım inş olurda kendime gelirim bide çok yorgunuz eşimde bende 2 de yatıp 6 da kalkıyorum canım ya belki o yüzdende olabilir bi isteksizlik var bende acaba doğum kontrol ilacı mı böyle yapıyo beni anlamadımki gerçi geçen defada kullanıyodum ne bilim yaaaa kafam karıştı:KK50: senin yenmene çok sevindim tatlımmmmmmmm :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: allahım başka sıkıntı vermesin :KK19: kızlarda korkmasınlar yanma dediysem öyle abartılacak bişey değil bi sıcaklık bişey oluyo bide kasıyorum galiba ben yoksa öyle acıma falan değil ittiremediğimiz için kastığım için acı oluyo

basaracaksın...:KK71:

tahmin edebiliyorum bende ne şekillerie giriyordum bir bilsen. denemekten bişey çıkmaz korkma dene ve mutlaka ıkın ıkınırken acaip açılıyor zaten canım rahat ol. hiç ama hiççç acımıyor. bende henüz yenemedim ama acımadığını biliyorum artık. biraz baskı varmış gibi hissediyosun ama içinde gevşediğin zamanda o baskı hissi yok oluyor ve kendiliğinden kayabiliyor. başarırsın korkma ve rahat ol. takıldığın yerde dur derin derin nefes al. sonra ıkın eşinde sen ıkındığında ilerletsin.

günaydın mı desem tünaydın mı:)) ben işe yeni geldim sabah biraz yorgundum gelmek istemedim gelir gelmez de hemen bakayım dedim nasılsınız kızlar moraller iyiidr inşallah. keşke okullar gibi devlet daireleri de sabahçı öğlenci olsaydı ne güzel olurdu yaa öğlen işe gelmek çok güzel bi duyguymuş:)))))))

günaydın kıslarrrrrr ne örüonuzzzzz:KK6::KK6::KK6: offf ramazan çok yoğun geçio bu akşam misafirim varrrr ev silincek süpürülcek çamaşırlar asılcakkkkkkkk :KK52: offffff hiç yapasım yokkkkk:KK52:

yaslandım goremıom senı pek. valla tavsiyelerini ve seni ozledim. benimde hamiş olma olasılıgım var tutarsa ama bende kelebek gibi yeni evliyim falan diye soyluyorum kendime :KK1: hayırlısı olur insallah ama olursa buradaki kızlar satyesinde bu dusunceye de alıstım valla :KK54: ne var yeni evliysem cocukta yaparım karıyerde :KK62::KK62::90::90:

okudum canim insallah hamissindir:KK49:, zaten hamissen bu sefer bende sana özelden sorucaklarim olucak:KK34: canim izne gitcegimiz icin artik pek uzun kalamiyorum. hep disarda oluyorum. sen istedigini özelden sor, ben cevaplarim ask olsun, ne zaman 1.sey sordunda cevapsiz braktim. kiz kusuruma bakma bende 1.türlü sana gecmis olsun diyemedim. mutfaginda 1.sorun cikan sendin deyilmis neyse verilmis sadakan varmis rabbim beterinden korusun.

günaydın kıslarrrrrr ne örüonuzzzzz:KK6::KK6::KK6: offf ramazan çok yoğun geçio bu akşam misafirim varrrr ev silincek süpürülcek çamaşırlar asılcakkkkkkkk :KK52: offffff hiç yapasım yokkkkk:KK52:

nasilsin kuzum artik az girmeye basladin, bebis brakmiyor herhalde, yada gezmelerdenmi firsat bulamiyorsun desek. nasil gidiyor kuzum agirlasma varmi nasil hissediyorsun kendini, ay kuzum komsun olsaydim yardima gelirdim. ben anca temizlik yapardim sen mutfaa gecerdin malum benim mutfakla pek aram yok.:KK50: beceriksizim:KK58: yemek yapmayi sonradan ögrenenlerdenim.

nasilsin kuzum artik az girmeye basladin, bebis brakmiyor herhalde, yada gezmelerdenmi firsat bulamiyorsun desek. nasil gidiyor kuzum agirlasma varmi nasil hissediyorsun kendini, ay kuzum komsun olsaydim yardima gelirdim. ben anca temizlik yapardim sen mutfaa gecerdin malum benim mutfakla pek aram yok.:KK50: beceriksizim:KK58: yemek yapmayi sonradan ögrenenlerdenim.

sorma kuzumm yaaaa ramazan çok yoğun geçioo pazartesi annemler bendeydi salı eltimdeydik dün yaniii...bugün eşimin arkadaşı gelcek hazırlık yapcam.....yarın diğer eltimdeyim cumada annemdeee......bu ramazan baya yoğun oldukkk........ gelemiommm sen neler yapıon ne var ne yokkkkkk...ayyy sormaa yaaaa çamaşır bitti makinada duruo kim asıcak yawwwww pöffffffffffffffff:KK50:

X