Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aferin kızz bayaa ilerleme var ah şu regl bitsede bende başlasam ben başlamadan heycanlanıorum senin heycanın çok normal canm ama onuda atlatırsın parmağı almaya alıştıkça başparmakta aynen öle rahat olursun bence sen daha kalın olduğunu düşündüğün için kendini kasmış olabilirsin yapcaksın canm ben sana inanıorum az kaldı sonucaa

hıım evet onu soracaktm bir de.. ne kadar süre yapıyrsnz? diye.. ben 10-15 dk en fazla.. 2 -3 kere deniyrm, bırakıyrm..

bir de girişte epey uğraşyrm.. kolay olmuyr.. ama girdkten sonra rahat

ben neredeyse hergün bi saate yakın yaptım vahim durumdaydım zaten. bir parmağa bi hafta çalıştım iki parmağa geçtim onada bir hafta çalıştım hergün en az yarım saat sonra oldu çok şükür.

işte o girişin rahat olması lazım bi müddet sonra rahatladığında alışmış oluyorsun mesela parmağı aldığında içinde hafif gitgeller yap ki iyice alış cnm . içeride dairesel hareketler yap oynat baya birde ne kadar çok giriş çıkışı yaparsan o kadar alışmış oluyorsun gittikçe girişteki sıkıntı gidiyor

ilk gittiğim doktorda bana hergün girişteki duyduğum sıkıntıyı yazmamı söylerdi o gittikçe azalıcak ve ne kadar çok içeri aldıysan parmağı alışmış olacaksın diyordu sonra diğer egzersize geçecez diyordu.

ewt cnm istedikten sonra oluyomuş... ewt cnm birazcık ama çokta inca yapmadım

ben de çok ince değil de p..se göre ince yapıyorum aparatın ucunu.... zaten p..s gibi yapamayız heralde pamukla aparatı.. anca celebre falan almalıyız thejust gibi ama zaten duymuştum mumla yapanlar da mumun ince tarafı ile yapıyolarmış..

ya bu arada thejust dedim de nerde onlar.. Ramazan ayında buranın havası iyice değişti.. Aykurt, nehirsakarya hiç kimse girmiyo artık eskisi gibi..

inşallah canım ya alışamadım henüz bişeyin girmesine fln kendimi kasıyorum çok ama sanırım zamanla alışırım. tabi sende:13:

alemsin kız vallaa ewt onlar girmiyo bu aralarr ramazan diye heralde egzersiz yapmıyolarsa olabilir gelirler ama yakındaa cnm...

kızlaaarrrr, bana biraz cesaret.......

canım buraya gelip de düzenli egzersiz yapan herkes yeniyor.. sen de öğretmensin sanırım, biliyorsun ki inanmak başarmanın yarısıdır.. bu illeti yeneceğine inanmalısın.. beni öldürmeyen illet ancak bana güç verir prensibini benimsemelisin.. yaşadığımız sorunun yüzde yüz çözümü var, ve biz aşama aşama çözüyoruz.. burdaki temel kural yılmadan usanmadan egz yapmak, zaten ilk başarılardan sonra mesela bir parmak sorunsuz girdikten sonra devamı istekle yapılıyor.. ille bir süre yok, belki bir hafta belki bir ayda zafer var.. efora ve cesarete bağlı herşey..

akayyycımm sence kaç günümüz kaldı kaç gün sonra kurtuluruz bundan bana kısa bi süre sonra geliyo çünkü inanıyorum artıkk buna

bence en fazla iki haftaya kurtuluruz Allahın izniyle.. ama tabi benim şu enfeksiyon sorunum düzelirse.. şu an vajende yanma olduğu için egz yapmıyorum.. ben de sen de çok az defa egz yaptık zaten. ben de inanılmaz istekliyim ve inanıyorum.. hem bir an önce yenip bebek çalışmalarına başlamamız lazım eşim çook istiyor..
sana gelince o kadar iyi gidiyorsun ki takdir ediyorum gerçekten.. deiğim gibi en geç iki haftaya olcak bu iş inş. bi aksilik çıkarsa da bayrama kadar yenmiş oluruz inş. çifte bayram yaparız bebeğim:92::92:

saol cnm sende iyi gidiyosun baya maşallah... inşallah düzelir biran önce enfeksiyon olayın... aynen cnm bizde çok istiyoruz bebekk eşim hele daha çok istiyo egzersizde zaten hep bebeği düşünüyorum insan dahada hırslanıyo... inşallaahh bayrama kadarr biter bu iş tatlımmm ya... aslında şu bikaçgün içinde yensem süper olcak tam yumurtlama dönemim çünkü 1 hafta sonra hemen bebek çalışmalarına başlardık

kızlar ben kaçttım hepinize iyi sahurlar iyi geceler tatlı rüyalar.........hepimiz bigün bu illeti yenicez ve inanın baanaa o gün BUGÜNDÜRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…