- 30 Haziran 2011
- 491
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.161
kız benim kayınvalidem bize 20 dk uzakta oturuyolarr yaa gittiler bilemm
kızz nebilem allah seni napmasınbende daha gelcekler sanıorum kendi kendimede daha diorum allah allah bu kız nie 1gün önceden okadar yemek yapıo
dün yapamadım bi egzersiz yorgunluktan sızmış kalmışım zaten. bugün işte denedik yine serçeparmak full alıyorum hepsi o 3 kere fln denedik hepsindede rahatlıkla girdi dedim artık işarete geçelim bari onu denerken ucu girdi çok yoğun bi baskı hissettim çektik hemen... yani ilerleme yok aynı yerde sayıyorum.. ama yinede ilke göre daha rahat aldım.. en komiğide ben eşim parmağını sokunca ucu fln girdi heralde dedim anam hepsini sokmuş bile haberim yok ya alıştım sanırım tek ilerlemem o oldu yani.. bakalım yarın tekrar işareti denemek istiyorum ah bide şu heycan olmasa alışamadım kalbim duracak gibi oluyorum egzersiz sırasında bi türlü rahatlamayı öğrenemedim inşallah onuda aşıcam ama artık karamsarlığı bi kenara bıraktım.. yapıcam ben bu işi eminim
anlıyorum, inat edip, bugün bu illa olacak deyince gerçekten oluyor..canım sen de aparatın ucunu ince mi yaptın nasıldı?
ya yarım saat uzaklıktalar ama evleneli2 ay oldu ilk kez geliyolar. resmilerdir biraz yani öle giriyim çıkayım geleyim gideyim yok. davetle gelirler kendileri
hıım evet onu soracaktm bir de.. ne kadar süre yapıyrsnz? diye.. ben 10-15 dk en fazla.. 2 -3 kere deniyrm, bırakıyrm..
bir de girişte epey uğraşyrm.. kolay olmuyr.. ama girdkten sonra rahat
ewt cnm istedikten sonra oluyomuş... ewt cnm birazcık ama çokta inca yapmadım
aferin kızz bayaa ilerleme var ah şu regl bitsede bende başlasam ben başlamadan heycanlanıorum senin heycanın çok normal canm ama onuda atlatırsın parmağı almaya alıştıkça başparmakta aynen öle rahat olursun bence sen daha kalın olduğunu düşündüğün için kendini kasmış olabilirsin yapcaksın canm ben sana inanıorum az kaldı sonucaa
bizde hiç öle davet falan yok walla isteyen çıkar gelir hele bide bizim aramız 2saat yarım saat olsa çıkmazlar bizden
ben de çok ince değil de p..se göre ince yapıyorum aparatın ucunu.... zaten p..s gibi yapamayız heralde pamukla aparatı.. anca celebre falan almalıyız thejust gibi ama zaten duymuştum mumla yapanlar da mumun ince tarafı ile yapıyolarmış..
ya bu arada thejust dedim de nerde onlar.. Ramazan ayında buranın havası iyice değişti.. Aykurt, nehirsakarya hiç kimse girmiyo artık eskisi gibi..
inşallah canım ya alışamadım henüz bişeyin girmesine fln kendimi kasıyorum çok ama sanırım zamanla alışırım. tabi sende:13:
sen izmirdesin galiba demi
kızlaaarrrr, bana biraz cesaret.......
hayır canm izmirde değilim buraya kayıt yaparken salladım wallla
akayyycımm sence kaç günümüz kaldı kaç gün sonra kurtuluruz bundan bana kısa bi süre sonra geliyo çünkü inanıyorum artıkk buna
bence en fazla iki haftaya kurtuluruz Allahın izniyle.. ama tabi benim şu enfeksiyon sorunum düzelirse.. şu an vajende yanma olduğu için egz yapmıyorum.. ben de sen de çok az defa egz yaptık zaten. ben de inanılmaz istekliyim ve inanıyorum.. hem bir an önce yenip bebek çalışmalarına başlamamız lazım eşim çook istiyor..
sana gelince o kadar iyi gidiyorsun ki takdir ediyorum gerçekten.. deiğim gibi en geç iki haftaya olcak bu iş inş. bi aksilik çıkarsa da bayrama kadar yenmiş oluruz inş. çifte bayram yaparız bebeğim:92::92: